Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    15. Rujan 2015. 13:00

Branchi thks na savjetu.

Jel se moras naruciti za TA ili se samo pojavim tamo?

kneginja
    15. Rujan 2015. 13:06

evo čitam po forumima iskustva žena sa tim gelom za otvaranje...o boze me oslobodi....uzas do uzasa...mama mojaaaaaaaaaaa

kris555
    15. Rujan 2015. 13:15

ma kneginja bolje možda nemoj čitat, a i svaka žena je drukčija i beba i porod, sve je individualno, možda tebi baš to mirno prođe :D

Branchi
    15. Rujan 2015. 13:36

Anci, samo se pojavis i predas teti na salteru sve nalaze - nek ti sve bude u nekoj mapi i napisi si ime gore (ja imam prozirnu mapu iz mullera i neke nalaze sam oznacila sa onim zastavicama da se lakse snadju - tipa krvna grupa, brisevi, povijest bolesti, zadnji uzv..).
    nekad one koje jos nisu u 38 tjednu pita - zasto ste vec dosli - pa velis da te ginekolog poslao jer imas sad sve nalaze i bla bla, sta je vec rekao (mene je moj poslao u 34 tjednu vec zbog povijesti bolesti).

prvo onda te prozovu u sobu 2 - urin, tlak, kile, i onda ti kaze jel cekas pregled (sobe 1, 3, 4) ili ides na ctg prvo (sobe 5,6)...koji put cekas vise, koji put manje :)

to ti je posebna zgrada, desno od glavne zgrade.

kneginja, nemoj nista citati, bas to kaj cure vele - sve smo mi drugacije, nema smisla zamarati se s necijim iskustvom :)

Oliva4
    15. Rujan 2015. 14:38

didi čestitam

Branchi kutak ti je super :) a mi smo s prijateljima isto bacili oklade kad će porod, međutim svi su dosad pogrješili ..mala se neda van muž možda pogodi sa 17...

kneginja skroz kužim tvoj strah za indicirani porod, jer evo ja danas bila opet na pregledu i ništa otvorena (i dalje prst i to slabi), ništa se ne događa i baš sam pitala doktoricu kad induciraju porod, ako ne dođe do trudova prije, kaže ona s 41 + 3..tako da će mi, ako ne rodim prije, porod inducirat sljedeću srijedu.. baš me frka sad radi toga, ali sam definitivno odlučila da ako dođe do induciranja uzimam epiduralnu sigurno, neće mi se dat trpit odjednom takvu navalu bolova, a čitala sam i da epi. potiče otvaranje..pa sam eto to danas zaključila i trudim se ne čitat dalje po netu pa probaj i ti da se ne živciraš :P :)

Naanaa2
    15. Rujan 2015. 15:30

Kneginja, ti i ja bi onda mogle isti dan. Meni su prebacili carski za ponedjeljak.

Nemoj se sad živcirat što nisi ništa otvorena, nego sad imaš skoro tjedan dana da učiniš sve što možeš da se otvoriš barem malo. Znači, uhvati se stepenica, gore-dolje, seks, ljuta hrana, šetaj puno.... Možda nešto pomogne

Ashley
    15. Rujan 2015. 16:10

Kneginja, opusti se i nemoj se zamarati glupostima. Jaka si žena i sve ćeš to stoički odraditi. 
    Usput, ako ti se da i imaš volje, pa po stepenicama gore i dolje...koji seksić, šetnje i otvorit ćeš se.
    Neću ti reći keep calm i relax, nego nabavi tehno, rock, punk ili nešto žestoko pa udri plesati po cijele dane...malo čučnjeva i otvorena si u hipu.
    A na kraju, ako i bude gel i sve to što su ti rekli ili si pročitala, opet će se to sve jednog dana zvati jučer. Sve u svemu, već za tjedan dana ćeš držati svoju princezu u rukama i na sve ćeš to zaboraviti, jer nećeš niti imati vremena razmišljati o porodu.

kris555
    15. Rujan 2015. 16:12

Žene držite se vi koje idete rodit idući tjedan, sve će bit u redu :D 

Ja sam išla po svoj nalaz brisa i pozitivan je, doktorica prepisala antibiotik, ima netko iskustva možda da je imao pozitivan nalaz? Malo me zabrinulo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.