Kako se ne moze iskljuciti? Samo je bitno da ides u ovlasteni servis da ne bi bilo....bar ja mislim da bi se mogao svaki iskljucit.
Donedavno nisam uopce razmisljala o takvim stvarima heheh
Ima naljepnicu kod suvozačevog sjedala i prekrižena je sjedalica, i nema ničeg da se isključi :/
Kriss moras u ovlastenog servisera to iskljucit ne mozes sama.
Ja ne planiram bebaca stavljat u jaje bar 3 mjeseca, vozit ce se u kosari.
Didi divni ste i tako blazeni :)
Fluffy
Da, a naljepnica oznacava da ne moze naprijed ako je airbag ukljucen. Definitivno serviser, nemoj nista takvo sama radit.
Fluffy kak to mislis u kosari? Znam da je bolje na kolica stavljat kosaru, a ne jaje, cak od pocetka...ili ti mislis na auto?
Da to sa autosijedalicom imate pravo...mora odmah bit montirana tj dijete se smije samo u njoj vozit...iako sam ja odlucila samo onaj dan kad izademo iz bolnice cu curku vozit do kuce u kosari...
Ja sam vec da spremila svu robu za sebe koja je spremljena u torbu za radaonu takoder...a robica za bebicu je takoder spremna ali nju ce mi decko donest kad dode po nas...
Joj bas leti to vrijeme kao da smo jucer tek pocele sa prvim simptomima trudnoce a gle nas sada...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure jesu nekom leukocit bili povecani kad ste vadile krv?! Meni su dosta i sad nis neznam cekam pregled ovaj tjedan sta ce mi rec u bolnici! Ginicka kaze neka upala nes... :///
Ne znam, ja sam čula da moraš dijete u jajetu vozit doma radi sigurnosti, i koliko god meni isto nije po volji jer će bit maleni jako, ipak mi je najvažnije da je siguran a to je ipak u jajetu..
Cvarak ja mislim da su meni bili malo povišeni, ali mi gin nije ništa rekla.. Obično je neka upala, prehlada ili sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji