Branchi, mislim da imaju u bolnici te rukavice, ali ja sam kupila i pripremila da ponesem svoje, nek se nađe.
Spremila sam body kratkih rukava, vel. 56 (ne treba nam veći jer ćemo biti mala beba, sad smo imali 2700 na uzv prije 2 dana), tuticu dugih rukava, kapicu, jednokratne pelene, platnene, švedsku pelenu, stavila sam i dvije gaze za svaki slučaj. Dekica je spremna, to će nam tata donijeti kad budemo išli van. Za izlazak sam pripremila jaje, ali i jastuk za novorođenče u kojem je mama iznijela iz bolnice mene i sestru. Čula sam da neke bolnice inzistiraju na izlasku u jajetu. Ne znam kako moja bolnica stoji s tim, ali ako im je svejedno mi idemo van u jastučetu.

Pa da, tako sve i ja planiram ostaviti dragome da ponese, kao i stvari za mene :) cula sam da treba sve pripremiti jer muski cesto dodju zbunjeni pa zaborave par stvari hehe.
Kneginja, jedi ljuto! Za to sam cula da najbolje pokrece trudove :)

Da, Branchi, pripremi obavezno i obuću da ne bi morala u papučama van jer je dragi zaboravio :)

Naanaa, da to sam cula da se najcesce desi hehhe. Ali mislim da cu u bolnicu ici u tenisicama pa ce mi one ostati za izlazak...iako, ko zna, mozda u toj panici odem bosa hehe

Blago vam se, stanete u tenisice, ja se svako jutro divim svojim nogama jer vidim i kosti i zile, jer cim se ustanem i do navecer su ko dvije buhtlice, ne mogu nis osim papuca obuti :(

Kod mene neće biti panike u tom smislu :) Zapravo me još nije nikakva panika jer sam sva u tome što sve još moram napraviti do utorka, pa mi to skreće misli. I sve mi se to još čini tako daleko.

Ma ja spakirala torbu za bolnicu prije 2 tjedna ,morat cu bacit oko da uopce vidim sta sam i di stavila hahha!!! Sam spakirat jos za bebicu i sebe kad idemo van! I kupit vodu neki sok i nes slatko ;))

Curke ja sam vam od petka u bolnici... Dosla na pregled, 3 prsta otvorena i plodna voda mlijecna. Dali mi po noci ricinus ali nista nije djelovalo i sad cekam. Nije me nitko od petka vaginalno pogledao pa ne znam otvaram li se, trudova nemam... Uglavnom strah me poroda al nadam se da ce brzo jer me sve boli od bolnickog kreveta i jako zelim kuci :(

Pupa drzi se!! Nadam se da ce se sve brzo pokrenuti i proci u najboljem redu! Sad ai dosla do kraja, i pitanje je trenutka kad cea dobiti svoje malo cudo u ruke, tako da se samo fokusiraj na to!!

Pupa, a nista ne govore kad bi moglo krenuti?
U kojoj si bolnici da su ti vec gledali plodnu vodu? Mislila sam da se to gleda kad se prenese....ne brini, bitno da te prate i da je sve pod kontrolom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji