Pupa, smireno i opušteno.
Ležati u bolnici nije nimalo lijepo i lako. Nadam se da ćeš uskoro roditi i da će porod proći u redu
Hvala vam cure, super ste!
U Vinogradskoj sam, mislim da mi ne bi hledali plodnu vodu da nisam dosla otvorena. Ja sam se jako bojala tog pregleda al za cas je bilo gotovo i nije bilo strasno. Malo sam poslije imala sukrvicu i jucer mi je ispao sluzavi cep.
Danas me nece dirati a sutra ce vidjeti sta ce sa mnom.. Ja se nadam da ce prirodno sve krenuti...
Pupa sretno i drži se!! Izdrži još malo u bolnici, kad dođe bebica zaboravit ćeš na krevet i sve to ;) Držim fige da krene čim prije..
Pupa sretno i samo hrabro nadam se da ce bebac ubrzo pozeliti vani.
Mene vata mucnina zadnjih dana, ne znam ni sama sto bi poila,gornji dio ledja me boli sve cesce, pogotovo desna strana, a jucer sam osjetila neugodnu bol, da ne budem nepristojna- od straznjice prema gore i odma prestala s ciscenjem kuce a tila san je cilu izribati.
Bebacu cu pripremiti brojeve 56 i 62 za izlazak iz rodilista, jos cekam prognoze od gin sto se tice tezine, imamo jos misec ipo do poroda.
Pupa samo hrabro! Želim ti svu sreću i držim fige da prođe što prije
Zara to vjerojatno od previše naprezanja i rada..a sve se proteže, rasteže, opušta..uspori malo
Meni danas termin..al se ništa ne događa..bila u rađaoni na pregledu, nisu mi otvorenost ni gledali, samo količinu plodne vode i ctg..sve po starom bit će kod mene to neka duuuuga trudnoća
Potdrav!!!!
Drage mamice čestitam svima od srca!!!! Kako mi je drago kada vidim da se rađaju naše jesenske bebe!!!
Što se tiče onog rektalnog brisa o kojemu ste se raspisale, a ja sam se tako lijepo nasmijala na komentare. Raspitala sam se i kažu da to isključivo gin. odredi kako će ga uzeti.
Kneginja inducirani porod je praksa kod trudničkog dijabetesa ali ne i zakon tako da samo ti peri po svom i ne daj se.
Tako su vam lijepe te bušice idem i ja svoju probati staviti.
Pozzzzz svima!!!! Sretno!!!!!!!!
Aninica lijepa ti je buša! :)
Žene pitanje, sad u petak imam prvi pregled u Vinogradskoj u TA, jel znate kak to izgleda, kaj me čeka itd?
Ej cure
Da vas pozdravim malo.
Moja bebica sad ima tjedan i pol i polako se navikavamo na zajednicki zivot. Bile smo tjedan dana u bolnici i sad napokon hvatamo svoj ritam doma.
Da podijelim svoje iskustvo- cinit ce vam se da se cijeli svijet okrenuo naglavacke. Doci cete doma i sve ce biti drugacije. Prat ce vas hormoni, malkice i depresija, necete spavati, ako cete imati peh, mucit cete se s dojenjem... ali.. svaki dan zaista bude sve lakse.
I nemojte napraviti gresku kao ja i dopustiti da svaki bozji dan imate nekakve goste, pa makar to bila i najbliza obitelj. Strasno sam bila nervozna sto nisam imala mir prvih dana i to se odrazilo i na bebu.
Eto, danas ce nam nadam se biti prvi miran dan i ja sam odmah opustenija. A i moja princeza.
Jel neka od nasih jesenskih trudilica mozda rodila? Nisam stigla sve citati.
A one koje to tek ceka, zelim vam svu srecu.
Sortiraj odgovore
Najstariji