Baš je lijepo da nas se skupilo.
Ja sutra tek ulazim u 6-ti tjedan tako da me još stignu uloviti mučnine i sve druge blagodati.
Sad samo iščekujem pregled i da vidim kuca li srce, dani su mi se nemoguće otegnuli..

Bit će nas još
Ja sam bila na prvom pregledu 22.1. i rekla mi je da sam 5+2... danas baš idem po uputnice za krv vadit i sve to što moram... uglavnom, imam vremena za mučnine.. al nadam se da će ovako ostat i da ih neće bit
Kad imaš pregled? Sve će to bit super
Tek za dva tjedna, već ću lagano ulaziti u osmi tjedan
Malo mi je čudno što do tada imam samo pozitivan test kao dokaz trudnoće, ali valjda su mi simptomi i to što nema menge dovoljan pokazatelj
Kad ti ideš na idući pregled?
Ja sam bila previse nestrpljiva i otišla sam privatno izvaditi krv i provjeriti bhcg 😊

Pozdrav cure...vidim ima nas tu kojima je termin 8.9.
Moja prva trudnoća, danas smo 7+6, srce kuca, moramo mirovati...
Inace od simptoma ništa strašno osim metalnog okusa u ustima koji me ubija i divovskih bolnih cica

Jutro cure, mi smo 4t+5 trudni, simptoma uglavnom nema osim ceste boli u donjem dijelu trbuha, ponekad i dosta oštra bol,kažu da je to normalno jer se maternica siri. Imam iscjedak,gusti,neproziran,žućkaste boje i imam ga dosta,neznam dal je to ok. I od kad sam saznala da sam trudna, prosla srijeda,od tad sam izgubila tocno 1kg, a nije zbog povracanja (valjda to nije problem).Prva kontrola nam je zakazana 23.2..

Ja to mogu, ja to hoću....
ima li neugodan miris?
ja sam npr u tim prvim tj.imala dosta problema s iscjedkom ali nije bio ni zuckast niti je imao miris...bio je vise kao bijelo pranje...
sad je najgore iscekivanje prvog pregleda

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji