Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    05. Rujan 2015. 15:54

Zvjezdice ti imas slicni slucaj kao i ja sa
    Secereom! Pa ja se nadam da me nece hospitalizirat jer svaki mj mjerim na vuk vrhovcu secer i ginicka mi je napisala da je guk uredan i da redovno idem kod endokrinologa, budem vidjela sta ce mi rec kad odem na pregled u bolnicu!! Koliko vidim ti imas termin kad i ja tj dan razlike ;) i secer nam je isti ahhaha na poc isto bio nataste 5.1 a sad kako radim guk 4.7,4.4.... Ahh sam nas maltretiraju!!

Pomalo
    05. Rujan 2015. 16:42

Cvarak pricaj mi o tome, isla sam u bolnicu na profile i samo ujutro 5.1, 5.2, a poslje rucka jela i cokoladu i sve i secer odlican, sad me strah da ne zezaju, jer idem u bolnicu slj tj na pregled. 

Ja sam spakirala samo robu za bebu :)

Pupa5
    05. Rujan 2015. 17:07

Mi smo danas kupili bazu za isofix za jaje i sad smo stvarno tip top spremni :). Sad kad sam slozila krevetac, atalno ga gledam i zamisljam u njemu nasu malu princezicu :). Ja nemam bj kontrakcije niti  sam ih imala, a mozda ih jednostavno ne prepoznajem. Zadnjih dana me cesto zna boliti onako tupo kao menga u donjem dijelu trbuha, nadam se da se to bebica namjesta :)

Pupa5
    05. Rujan 2015. 17:08

Bh kontrakcije, ne bj :)

kneginja
    05. Rujan 2015. 17:30

zvjezdice i čvarak ne razbijajte glavu radi tzv dijabetesa
    ja vas debelo šišam u rezultatima :) pa mi nikad niko nije spominja raniji porodjaj. On se desi jedino ako beba ima pretjeranu kilazu radi dijabetesa...a to bi ste vec znale...tj trebale bi imat fakat dijabetes da vam bebe budu preogromne....DAkle jedino ako je dijagnoza bas bas dijabetes...pa beba jako puno odjednom dobija na kilazi...onda se radi uglavnom carski i beba se vadi van...al ni u tim slucajevima nisam čula da je nesto falilo bebama...MA mater i tim dr sta nas maltretiraju :D

iaskreno ja mislim da ce oja beba bit veca...vidit cu za par dana..al s dijabetesom il ne jednostavno bi bilo neprirodno da rodim neku mrvu...ja sam zena od do...muz isto...dakle :D

opustite se sve...ja sam danas odlucila jednostavno ne  mislit na trudnocu narednih dana koliko god mogu i uzivat u tome sto jos nisam otvorena...sto mogu setat...pa akd Bog da da me uvati...čekam trpim i odo u bolnicu kad trudovi budu na 5 min . DO tada...ma bas cu se pokusat skulirat :D

Pupa5
    05. Rujan 2015. 19:24

Cure, kad treba ic u bolnicu ak zelim epiduralnu (zelim!)?
    Na svakih 10 min?

Fluffy2
    05. Rujan 2015. 19:28

5D?! A sta taj broji dlake na bebinoj glavi?? Hahaha sta sve nece izmislit!
    Ajde kneginja bas javi kolika je beba meni pregled u utorak.. btw i moj gin prstima provjerava jesam otvorena ali nije nista bolno, doslovno traje 2 sekunde.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.