Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    04. Rujan 2015. 17:20

Ukratko. 

Jucer me cijeli dan prali lagani i nepravilni trudovi. Oko 1 ujutro se ustabilili na 10 min. Oko pola 6 ujutro je bilo na malo vise od 5 min i u 7h sam dosla u bolnicu. Pregledali me, vidjeli otvorenost od 6 prstiju, klistirali, zatim sam kratko setala, ali su me onda morali spojiti na ctg. Tako da sam 4 sata provela na lijevom boku. Trudovi su bili jaaako bolni, kicma me rasturala a od lijekova dobila jedino spasmex (nis nije znacio). Zatim me spojili na drip da produze trudove koji su meni bili pakleni, ali ocito prekratki da bih je mogla istisnuti do kraja. E tad sam vec bila na rubu nesvijesti, ali sam u par navrata uspjela izgurati svoju malu. 
    Nisam popucala na medjici niti sam rezana. Imam samo jedan mali unutarnji sav. Hemeroidi su naravno gigantski i sad mi je jos sve umrtvljeno, ali se bojim kad to prestane. 
    Uglavnom, osjecam ogromno olaksanje i svjesna sam koliko sam sretna sto sam se toliko "kratko" mucila. Nisam zaboravila bol, ali lakse je kad znate da sve to zavrsi prije ili kasnije. Sad se posvecujem svojoj princezi cim mi je donesu (malo joj je hladno bilo). 

Sanjarica
    04. Rujan 2015. 17:44

Svaka ti cast Ryanne... Sad uzivaj sa svojom malom princezicom... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

ivek 30
    04. Rujan 2015. 18:18

Cestitke Ryenne!!! Uzivaj sa svojim malim zamotuljkom... Joj jedva cekam! Nego jeste za to da napravimo nekakv redosljed kako koja treba roditi, tak da znamo ko je slijedeci...  Ja npr imam tremin 25/09, ali moja ginicka je uvjerena da cu prenjeti jer sam prije 2 tjedna bila kompletno zatvorena! Sad u utorak imam jos jedan pregled pa cemo vidjeti da li se nekaj pokrenulo....

dada34
    04. Rujan 2015. 19:00

cestitke, Ryanne.. super si ti to odradila.. :)

Zara6
    04. Rujan 2015. 19:13

Ryanne cestitam od srca i svaka cast na hrabrosti  uzivaj sa svojom djevojcicom, mazite se i pazite  

Jutros sam bila na pregledu i moj frajer ima malo vise od 2 kg, sve je u redu i dobro napreduje sad smo u 32. tjednu, a raste i mamica  ispada da sam se 3 kg udebljala od zadnjeg pregleda a ne vidi mi se nista, jedino drobic raste i neka on raste i dalje  

Sova na koliko predavanja na tecaju morate ti i mm biti prisutni?

Oliva4
    04. Rujan 2015. 19:22

Ryanne čestitam!! uživaj i brz oporavak ti želim..

Anci2225
    04. Rujan 2015. 21:31

Ryanne cestitam 

Branchi
    04. Rujan 2015. 22:46

Ryanne cestitaaaaaaaaaam :D
    ne mogu vjerovat da si ti u terminu dan manje trudna od mene, a vec grlis svoju strucu :) super da je sve bilo brzo :)))))

dakle ja sam danas bila na UZV i pregledu u petrovoj....bila tamo od 8.30 do 13.30, malo izludila od cekanja i od toga da klime nisu bas radile jer je kao malo zahladilo :D a ja sva u valunzima.

sve je super na UZV, mjere tip top, glavica dole, nema straha da ce se pupcana omotat negdje, a procjena tezine bebice je 3.5 kg hehehhe :D iskreno ne vidim ni di je njemu 3.5 kile, ni di je meni ovih 13/14 kg koje sam dobila, ali ok :)
    na pregledu isto sve ok, jedino sto sam skroz zatvorena i dalje, tako da sumnjam da cu ja ista ranije roditi...iduci pregled opet u petak, a onda mozda bude i ctg....
    uzasavam se perioda kad cu ici u petrovu svaka 2 -3 dana i ovoliko cekati.

ako sastavljamo popis, meni je termin 23.9, pa nek vidimo :) ja imam osjecaj da cu prenjet :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.