Heheh...i ja sam odavno obavila to gnijezdenje... I sad svako toliko opet idem sve pregledat i preslagivat... Inace nisam takav control freak ali sad sam bas sva luda od tog ciscenja,slaganja,sortiranja... ajd barem mr to sad zabavlja i nekako mi je preslatko gledat svu tu robicu i zamisljat moju malu princezu u tome...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, postala sam mama!!
Moja djevojcica je dosla na svijet sa 3200 g, nakon samo 4 sata u bolnici.
Inace smo dosle u bolnicu 6 cm otvorene. Cijelu noc sam provela doma grizuci jastuk.
Ahhaah i ja sam u tom istom ludilu!! Oprala i opeglala sve, slozila po velicinama, obiljezila sto je sto, a sve vece od 62 stavila u zip vrecice da se ne prasi.. I sad svako malo otvaram ormar, gledam i uzdisem :)
Manijakalno sam oprala i sve presvlake s kolica, baby gym i slicne stvarcice, pa sad samo preturam te sve stvari gore dolje po sobi jer nemam pojma gdje bi sto smjestila.. Zapravo da, bas se gnijezdim, to je totalno to!
Ryanne cestitammm!!!! Eto nam i curice nakon Lovre!!! Opisi nam malo kad stignes kako je sve krenulu i jesi znala da je sad to to ;))
Wooooow Ryanne bravo, cestitam!!!! Nek ste nam vas dvije dobroo!
Posalji nam izvjestaj kad ulovis tren, i mazi se do besvijesti sa svojom princezicooom
Ryanne cestitkeeeee!!!!!!
Kako se princezica zove?
Bas mi je drago da ste vas dve to sve lijepo dosta brzo obavile... Nadam se da se nisi mucila puno... Ajde kad uhvatis koji min opisi nam malo kako je sve pocelo i tak to... Da pripremis malo nas ostale nestrpljive...hehe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ryanne, cestitam!! Odmori se i mazi sa svojom curicom!! Joj jedva cekam da i ja posaljem istu poruku, ne mogu vise docekati
Sortiraj odgovore
Najstariji