Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    03. Rujan 2015. 08:34

nenana cestitam!!!! to je jedna velika beba, nije cudo da je duze trajalo - pisi nam kad stignes detalje, sve smo nestrpljive i uzivaj u druzenju sa bebicom :))))
    ...kakva je hrana u bonici? ;)

vracaju nam se i izgubljene jesenske mame hehhehe, welcome didi, znaci i ti ces svaki tren :))) maca je dobra priprema za bebu, ja imam macu i psa :))

sta je sa kosee, ona se isto duuuuugo nije javila??

plavojka, ja sam uzela 3 paketa vir ulozaka, svi hvale njih i chicco. za chicco je komentar da su veci pa nekima bolji. tako da curke nekad uzmu chicco za bolnicu, vir za doma kad se smanji to sve ili jedne za sve (ja cu evo samo vir jer sam ih prvo kupila pa sta sad).

jednokratne gacice imas u dm-u i ljekarni. ja sam uzela ove iz dm-a, u pakiranju je 5 komada. to mi se cini dosta + uzela sam par komada pamucnih gacica koje su mi starije, ali u dobrom stanju i malo vece, ako ce mi one vise odgovarati (nece mi biti zao ako cu ih baciti poslje).
    ove u dm-u su kao velki broj, mislim 42-44, ali nisu tako velike, otvorila sam ih da vidim, da me ne sokiraju tamo :)
    vele da je dobro staviti jedne u torbu za radjaonu pa sam ja tako i stavila

Ljubav2
    03. Rujan 2015. 08:50

nenana, čestitam od srca :) Znala sam ja da ćeš ti probit led :D mazite se i uživajte

Cure, mene evo tjedan dana prije termina uhvatila prehlada :( kašljem užasno, sve me boli od kašlja..i trbuh od naprezanja i pluća i glava :(( .. kišem, nos pun, grlo me bolilo jučer.. kuham si čaj od sljeza i jučer sam popila lekadol jer sam imala osjećaj da će me temperatura uhvatit.. ima li tko kakav savjet šta da još uzimam da mi brže prođe ili da odem kod doktorice po antibiotik.. ne znam ni sama ://

Ljubav2
    03. Rujan 2015. 08:58

Ja sam uložaka kupila malo više... 5 paketa virovih i frendica mi dala pola paketa onih velikih chicco.. dala mi je i desetak jednokratnih gaćica i ja sam još kupila 10.. te jednokratne gaćice su mi ful ugodne tako da ih planiram nosit i doma pa ih čak možda i još kupim za kasnije :)

U ovu torbu za rađaonu sam spremila samo papuče, vodu i melem.

Naanaa2
    03. Rujan 2015. 09:43

Nenana, čestitam! Probila si led! :)

Cure, imam jedno pitanje. Već nekih 10-ak dana, ujutro oko 5-6 sati imam kao menstrualne bolove u donjem dijelu trbuha. Traje nekih 10-15 min, pa onda prođu i onda cijeli dan ništa. I to bude par jutara za redom, pa onda ništa, pa se onda pojave opet par jutara. Po vašem mišljenju, da li su to kontrakcije ili je to normalno za 9. mj trudnoće? Čudno mi je što mi se javljaju samo ujutro, i to dok sam još u krevetu, a onda ništa tokom dana. Bila sam na ctg-u, nije zabilježio nikakve kontrakcije.

Oliva4
    03. Rujan 2015. 09:44

Jutro cure, nadam se da ste se naspavale barem malo

jednokratne gaćice sam ja kupila u mulleru..tamo ima veći izbor brojeva nego u dm-u i otvorila sam jednu kutiju čine mi se dobre..
    e i ne znam jeste li već pričale o tome, al kad sam već kod mullera, imaju odlične grudnjake za dojenje..dođu oko 70kn..kupila sam jedan i u h&m-u, ali taj je bio 130 kuna pa mi bilo žao što sam dala toliko novaca, a ovdje sam mogla 2 kupit za tu cjenu.. :P

Fluffy2
    03. Rujan 2015. 09:45

Nenana pridruzujem se cestitkama!!    

Kneginja prepreslatka je nalja!

Fluffy

Naanaa2
    03. Rujan 2015. 10:05

Pupa, posteljinu ti je najbolje pripremiti i ostaviti nekome da ju postavi u krevetić na dan ili dan ranije nego izađete iz bolnice. Da ti ne pada prašina po njoj. Bar sam ja tako. Pripremila sam i ostavila mužu ili svekrvi da je postave.

Ljubav2
    03. Rujan 2015. 10:10

Pupa5, puno ti hvala na odgovoru :) i divna si...
    Ma najgore mi je zbog kašlja... zamisli kašalj i trudovi i sve to skupa pa mi je zato paranoja :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.