Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    megi16
    24. Kolovoz 2015. 19:03

Sanjarica ic ce muz samnom. Sta znas mozda da li uz potvrdu od tecaja treba i vjencani list?

megi16
    24. Kolovoz 2015. 19:03

Sanjarica ic ce muz samnom. Sta znas mozda da li uz potvrdu od tecaja treba i vjencani list?

dada34
    24. Kolovoz 2015. 19:09

meni je termin 13.9, Čakovec.. kod nas ne treba potvrda sa tecaja.. samo se placa 375kn prisustvo.. mi smo htjeli ic svejedno u 6.mj, al nije bilo mjesta, pa nam je rekla da je iduci od 7. do 11.9. i tako smo se zapisali, a ako slucajno prije rodim je rekla nek nazovemo da se oslobodi mjesto..

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 19:09

Ne netreba... Samo ta potvrda i njegova osobna...(da potvrde ime sa potvrde) i to je to...tako je meni receno... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

megi16
    24. Kolovoz 2015. 19:17

Sanjarica hvala ti

kneginja
    24. Kolovoz 2015. 21:24

večer ženske :)
    evo mene happy do nebesa hahahhaha
    ukratko moj pregled danas....Čekam sa med sestrom da udjem u dr....kod nej u kancelariji..i razbrbljale se ..i kaze ona meni...strah me da te ne stavi odmah danas u bolnicu na lezanje..jer ti je tlak malo visi (uvik mi je viši kad tek dodjem...vec je to mogla znat napamet)..jer su ti ruke i stopala nateceni i puni vode...i dobila si na kilazi...znas rizik od preklampsije ili kako god da se vec taj k zove.....JA se sva izbezumila...srce se uzlupalo....jedva ušla u ordinaciju kad je dosa red na mene...

na kraju....beba svarsenih mjera,osim sta je malo duza...al to je ok....bjelačevine u mokrači nemam sta je znak da je sve super sa tlakom i tom jebenom preklampsijom...tlak nakon pregleda sasvim normalan....a natecenosr tuku i stopala kaze dr nioje sto posto voda vec obična natecenost...bas je dosta dugo provjeravala i stiskala....i kaze ne vozi brigu sve je ok...sve skoro pa savrseno...ponovno se vidimo 9.9. u 9 ujutro :) i tada je rekla da ce mi radit briseve,valjda su to ti zadnji :D

e sad...ljuta sma na sestru mogla sam je nogom u glavu potegnit kako mi je sila na k..kojeg vraga glumi dr...al kad sam joj rekla sta mi je dr rekla...sva se snuždila bilo joj za da me ispripadala..izvinila se...pa jad...ko ga jebe..bar je fer hahahha

nakon pregleda otisla nakupovala se svakojakih gulozarija..otisla doma i nabubala se svega sta god mi se jelo D:

sad cu malo pazit ovaj mjesec sa prehranom....danas sam si dala oduska...jednostavno dam too happy da bi si išta uskratila hahahahha

e da vezano za ovo probadanje dolje...bolove u preponama i zganje i to sto me svako malo nesto reže dolje..ja mislila da se otvaram..kaze ona ni blizu...zatvorena ko i prvog dana trudnoce...a kaze..boli,reze i zateze jer je jos sve tvrdo,nije se tkivo jos smeksalo..a beba gura i širi pa mora bolit
    i jos kaze neeee boj se   vidit ces kad krenu trudovi...i otvaranje...odma ces skuzit da je to to ahhahaha

kneginja
    24. Kolovoz 2015. 21:27

toliko sam happy da od uzbudjenja pisem brzinski..pa pari da je pisalo gornji post neko retardirano dite....a sta cu vam ja ahahhah snalazite se :D valjda cete skuzit sta je pjesnik htio reci :D

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 21:31

Hahah...nek si si dala oduska danas Kneginja... I super za bebicu... 👍

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 21:32

Kneginja a jesi ga pitala sta je s onim tockicama krvi?! Zbog cega to?

!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.