Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dada34
    24. Kolovoz 2015. 15:49

vidim da pricate o patronaznama, pa me zanima kako ste dosle do njih? ja znam da kod nas ima svaka svoje podrucje i da ti dolazi nakon poroda prema mjestu stanovanja..a to da se mozes i prije s njima dogovoriti nisam znala

Pupa5
    24. Kolovoz 2015. 17:19

Cure gdje cete roditi? Mozda se i sretnemo :)

Zara6
    24. Kolovoz 2015. 17:31

Hello cure 

Ja sam jucer napokon kupila koju tuticu,bodi i jos par stvaricica za bebaca, zanimljivo kako nisan uopce zamjecivala novu jesensku kolekciju u izlozima nego samo ciljala "bejbi ducane"  

Sve sto ste nabraje zadnjih dana tipa- placljivost,hormoni, neprestalno piskenje itd prisutno je i kod mene. Je li dovoljno u 36-om tj prestati piti magnezij? Imam ja jos do toga, a strah me sto ce biti sa stolicom kad prestanem 

Mjesto radjanja ce biti Zadar, ima li jos koja namjerava tu roditi? 

P.s. koliko sam cula kod nas se patronazne sestre zovu san prije izlaska iz bolnice

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 18:00

Ja cu rodit u Puli, ima jos koja da ce tu rodit?! 

Toliko sam neispavana i nervozna samim time da je to za nevjerovat... Mislim da pola sata nisam uspijela zaspat tokom noci... 

Inace ja nemam tih strahova sta se tice toga dal cu se snac s bebicom jer eto vec nekoliko god sam okruzena stalno malom djecicom pa nemam nekog straha zasada...mislim da nam to dode i prirodno... Jedino cega me u zadnje vrijeme strah je 1. Dal cu stic na vrijeme u bolnicu kad porod krene(posto mi treba oko 45 min od kuce do bolnice)  2. Hocu li prepoznat trudove i 3. Samo da ne bude vecih komplikacija na porodu, tj da i beba i ja izvucemo zivu glavu sta bi se reklo... Nekako me toga najvise strah...i koliko god se pokusavam natjerat da ne mislim o tome nekako ne mogu prestat... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.