Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    23. Kolovoz 2015. 12:02

Kneginja, nisu ti to hemici. To ti je kapilarica valjda pukla. 

Mene moji nocas boljeli do ludila.   Isla sam glupaca slikat ih mobom da vidim sto to toliko boli. Pet komada, vanjskih, raznih velicina. Izgleda grozno.. Tako se bojim da me ne zgrabe trudovi prije nego se bar malo ne povuku. 

Ali se zato moram pohvaliti da me vezano uz trudnocu nis ne boli. Ni prepone, ni zdjelica, misici, ledja... nista. Kao da ne nosim ogromnu loptu naprijed. 

Bog mi se smilovao pa mi barem te tegobe (jos) nije dao. 

I jos sam jucer skuzila da na bebu nenirmalnu trosim lovu (koju prakticki ni nemam), ali se ne mogu zaustaviti. Sad shvacam sva odricanja svojih roditelja u moju korist. Jednostavno mi nista nije bitnije od bebe. 

nenana
    23. Kolovoz 2015. 12:48

Pozdrav curke, dakle ova noc je bila koma, okretanja s boka na bok su prestrašna..svaku moć boli sve jače, valjda sam se sto puta okrenula :/ a probudila se živčana da je to prestrašno..nemam hemice, ali svi mi idu na k...umorim se za sve, hodam ko patka, a trbuh doslovno nosim u rukama kad hodam :))) ali ipak odbrojavanje je tu, do termina sam 10 dana, ajmeeeeeeeeee 

Cvarak
    23. Kolovoz 2015. 12:49

Ej curke meni je isto ko kneginji! Kad je tvrda stolica obrisem malo krvi,al zna i kad teze kakim i kad nije tak tvrda bit na kraju krvi?! Hm ja mislim da jesu hemici al nije mi uvijrk krv samo kad teze idem na wc i ovak mr nis ne boli!! Al zna nekad bit dosta krvi kad teze idem na wc i onda guza boli 🙊

Ryanne
    23. Kolovoz 2015. 13:05

Cvarak,  kod tebe vjerojatno jesu unutarnji hemici ako se vise puta to dogodilo. Ma bitno da te ne boli. 

Nenana, jos samo 10 dana??? Woooow. Kako vrijeme brzo leti. 
    I meni je doktorica rekla da sa 37 tt (isto jos kojih 10-ak dana) prakticiram sex, hodanje... sve da se otvorim. Jer je beba dva tjedna zrelija pa moze komotno van. 

Ajme, faliti ce mi osjecaj trudnoce. Smrc. Ali cu drzati svoju ljubav u rukama. 

Ryanne
    23. Kolovoz 2015. 13:07

Joj Cvarak, sorry, ja procitala da te ne boli. A sad vidim da je suprotno. U tom slucaju, totalno te razumijem. 

Molimo se da bude lakse poslije poroda.

Sanjarica
    23. Kolovoz 2015. 15:25

Evo pridruzujem se curama koje ne spavaju... Mene neka prehlada uhvatila...pa nos i sinusi zacepljeni,glava rastura,grlo pece...uf... A nista nesmijemo od tih max flua i coldrexa je tako? Za sada locem cajeve sa limunom pa se nadam da ce me malo popustit... 
    Inace i kad sam uspijela zaspat sanjala sam da sam pocela radat prijevremeno...mama mila...nikako ni nakon toga zaspat... Pocela me lagano panika hvatat priznajem...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    23. Kolovoz 2015. 17:46

Potpisujem ne spavanje. Bolovi, okretanje, pisanje... I tako u krug svake večeri pa sam sretna ako skupim ukupno 5h sna. Bas je divno 
    Bebija nisam dugo sanjala. Ali porod sanjam tu i tamo. I nikada me nista ne boli. Kao, ja napamet znam koliko sam otvorena i samo cekam kad da krenem u bolnicu. I posve nonšalantno to sve podnosim  Ah, pusti snovi... 

Pupa5
    23. Kolovoz 2015. 18:21

Ni ja ne spavam, isto kao i vi. Mozemo otvoriti neku nocnu grupu za dopisivanje :)
    U kategoriji - deveti mjesec trudnoce i vesele zgode - noge su mi se povecale za jedan broj a i prije su bile velike. Danas sam si kupila tenisice br 41 jer kad zahladi ne mogu ni u jedne svoje ugurat nogu. Cula sam da to moze i ostat nakon trudnoce i sad se bojim da ce mi veci trosak od stvari za bebu biti kupovanje svih novih cipela :(

Ryanne
    23. Kolovoz 2015. 18:55

Ahahaha, ja sad isla probati jedne Hoglove salonke koje sam masno platila da bi ispalo mi se izuvaju. A sad... odgivaraju!!!!! Jeeeeeeee

Sto znaci da su mi sve ostale zatvorene cipele male. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.