Bok svima, pitanjce, gdje ste kupile tetra pelene? Ja sam u dm-u kupila one od lole 6 kom ali mi se čine nekako tanke..
Bok svima, pitanjce, gdje ste kupile tetra pelene? Ja sam u dm-u kupila one od lole 6 kom ali mi se čine nekako tanke..
Ja sam uzela u Adaxa 10 komada 122 kn i cine mi se malo tanke..
Fluffy

Fluffy, znaci i ti imas posla s tim napastima. Joj ja bih ih se voljela rijesiti bez operativnih zahvata, ali nikad ne znas. Ako poslije poroda ne bude mjesecima bolje...
Kriss555, ja sam tetrice narucila preko web stranice Mali andjeo. Meni su super. Vidjet cemo kad ih pocnem koristiti...
Fluffy, znaci i ti imas posla s tim napastima. Joj ja bih ih se voljela rijesiti bez operativnih zahvata, ali nikad ne znas. Ako poslije poroda ne bude mjesecima bolje…
Kriss555, ja sam tetrice narucila preko web stranice Mali andjeo. Meni su super. Vidjet cemo kad ih pocnem koristiti…
I ja sam te tetre gledala da bi naručila, ali me isto strah da ne budu tanke ko ove lola ribar :/ Dobila sam nekoliko pelena od sestrične i te su baš dobre guste pelene..

Ja sam se hemeroida hvala Bogu rijesila taman mjesec dana prije trudnoce u poliklinico Lastric! Nisu mi ih operirali vec ih podvezivali s nekim gumicama, ti se zove ligature! U cetei tretmana sam
Se preporodila, ne migu vam ni opisati kakvih sam sve problema imala s njima. I hvala Bogu to jos sad drzi u trudnoci, uopce me ne muce, ali vidjet cu kako ce biti nakon poroda..
Al cure mozda da odete u ovu polikliniku na pregled? Mozda vam nesto savjetuju..

Cure bok, danas sam na placu kupila spavaćicu s prorezima za cike,ne onako da strše skroz otvoreni prorezi,ali se pomaknu za dojenje..pa govorim za slučaj ako netko ne zna za to,a misli da bi bilo ok i praktično..ja ću je nosit u rodilište,nadam se da će dobro doć :) .. vidim da puno vas nema lineu negru ni ispupčen pupak..ja imam oboje :p i to mi linea ide od vrha trbuha pa sve preko pupka skroz do dole :D tješi me da barem još uvijek nemam strije :p

Cure evo linka foruma sta je sve potrebno za rodiliste pa bacite oko: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/torba-za-rodiliste-284

Plavojka gdje je ta poliklinika? Ja sam iz Splita i radila sam pretrage u poliklinici Medici i tamo su mi tako rekli, konstantno sam krvarila pa je ucinjena kolonoskopija gdje se moglo vidjet da vecih problema nemam osim toga. Ali sada su izasli i vanka i bojim se sto ce bit na porodu.
Cure moja torba za rodiliste je spremna!
Ajme da samo znate kako me nervira sve zivo, komentari i price raznih ljudi, savjeti.. pa me danas jedna bakica pitala u ducanu mogu li je propustit na blagajni a ja jedva stojim.. aaaa bas sam nervozna zadnjih dana!
Fluffy
Poliklinika je u Zagrebu u Malesnici, hemicima se bavi primarijus Ratančić. Meni su bili dijagnosticirali ove drugog stupnja, tako da stvarno ne zelim ni zamislit kakvi bolovi su kod viseg stupnja.. http://www.poliklinika-lastric.hr/oboljenja-zavrsnog-debelog-crijeva-proktologija/hemoroidi/
Poliklinika je u Zagrebu u Malesnici, hemicima se bavi primarijus Ratančić. Meni su bili dijagnosticirali ove drugog stupnja, tako da stvarno ne zelim ni zamislit kakvi bolovi su kod viseg stupnja.. http://www.poliklinika-lastric.hr/oboljenja-zavrsnog-debelog-crijeva-proktologija/hemoroidi/
Ja prema tome imam 4. stupanj.
Koliko si platila operaciju ako se smije znati?
Makar ja se jos nadam da ce ipak proci sami od sebe kad rodim i kad beba smanji pritisak na sve te vene.
Ive25, i ja sam kupila grudnjak u mulleru, ali sad mi je taman pa ga jos cuvam zapakiranog da ga vratim i uzmem veci ako bude trebalo.
Inace, jel koja uzela dm-ovu torbu za pelene? Ja sam odusevljena. Lijepa je, dobi se ona podloga za presvlacenje, vl. maramice, kremica za guzu, dvije pelene.. a za 170 kn.

Ja sam tetre kupila danas u Kozmu, 6 komada dode nekih 70ak kuna. Čine mi se dobre, ali vidit cu kad ih operem.
Cure, jeste vi kupovale kupku i losion za bebu? Ja sam odlučila to ne koristit, nego kupat bebu u čistoj vodi s eventualno malo bademovog ulja, pa ako to ne bude dobro onda možda kupku.
A što se tiče pelena, kupila sam pampers premium care jer je bila ista cijena kao i one od mullera.
Prijateljica mi je preporučila toplomjer koji se stavlja u uho, isto u mullera, 280 kn, Braun, pa sam i to kupila umjesto onog običnog digitalnog.
Ono što me oduševilo su grudnjaci za dojenje u mulleru, 70 kn komad, a savršeni su.
Dugo sam tražila spavacice, na kraju sam kupila u c&a obicnu spavacicu na bretele do koljena, valjda će bit dobra.

Ja sam prekjucer kupila 2 spavacice u extreme intimo, od prosle kolekcije, 50% su na snizenju.. Uzela sam jednu kratkih i jednu dugih rukava za 150kn skupa. Obje imaju gumbe..
E isto sam mislila kupit taj toplomjer za uho, pogledatcu svakak u mileru onda!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji