Pozz svima, nova sam ovdje na ovoj stranici i forumu i ne znam jesam li potrefila gdje da postavim pitanje no pokušat cu ovdje mozda je netko bio u sličnoj situaciji naime trenutno sam trudna 36 tjedana imam i curicu od 5,5 god koja boluje od epilepsije 18 .12 smo morale ići na magnetsko snimanje mozga u Osijeku curica je mirna pa nije bilo uspavljivanja anestezijom no išla sam ja s njom unutra da se ne bi ipak uplašila, pitali su u me da li sam trudna na što sam odgovorila da nisam...jer nisam znala no po računanju 21.1 sam saznala da sam trudna 5 tjedana i sad je mene toliko strah jer ne znam da li je onda to jedno snimanje moglo naštetiti bebi iako je to bio sami početak trudnoce bila sam 1-2 tjedna trudna ..da li se još netko susreo u trudnoći sa zračenjem, da li je bilo sve ok sa bebom ?
enna26
Enna26, dobrodošla. Jesi li o tome razgovarala sa ginekologom? Pošto si već poprilično trudna, skoro pa pred termin, pretpostavljam da si minimalno do sada bila barem 5 puta kod ginekologa, a i radila neke od testova gdje se kontrolira rast bebe, razvoj srca, bubrega, krvnih žila, rast i razvoj mozga (malog i velikog) i sve ono ostalo onda bi se vjerojatno vidjelo da postoje neki problemi. Ne znam možda lupam napamet ali u svakom slučaju trebala bi se (ako već nisi) posavjetovati sa ginekologom.
Al kazes da je magnetsko snimanje bilo a ne rtg,tako da msilim da nije nista strasno,i sve gore kaj su ti cure napisale posavjetuj se sa ginicem i ako je na kontroli sve bilo ok,nemas brige!!
ej žene...evo mene ste zacoprale sa tim svim pričama o hemoroidima :(
do danas sam se cudila kako ih nemam...s obzirom i na probleme s probavom tu i tamo i nekad krvnički tvrdom stolicom....
zadnji tjedan dana sam redovita po tom pitanju....i danas primjetim kad sam se brisala (ne sprijeda već bas na debelom c)...točkica svježe crvene krvi na papiru....Nista me ne boli...ne peče..ne osjećam da ih imam...vjerovatno su unutarnji..nemam pojma....vidicu kako ce se sad to razvijat bem mu misa...ja ne bi hemićeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kneginja to ti je nis. Ja takve imam vec godinama i nista mi nije. Kad je, da prostis, tvrdja stolica onda zna biti i vise krvi i nista mi se nije pogorsalo u trudnoci. Vjerojatno ce nam koji izaci na porodu ali to je nis prema ovim problemima o kojima cure pricaju. Pogotovo ak te nis ne boli, opusti se samo.
Ps. Ja samo po ovom forumu pisem ljudima da se opuste :)
Primjetila sam da smo sve postale nervozne i mislim da je to normalno u ovoj fazi :)
A i di necemo, sve je teze i sve smo nestrpljivije!
Mene ne bole kukovi al zato boli stidna kost i jajnici..po noci je bolno i okrecanje s boka na bok. A ne sjecam se kad sam noc prespavala, zatvorenih ociju idem piskit i tako nekoliko puta i budim se mrtva umorna. A dosadilo mi je i mazuckanje kremicama a stomak raste iz dana u dan enormno :)
Fluffy
thanks curke.....danas nema nista....nisu valjda hemići mamu im slatku :(
meni sinoc stiga mužić...prva nocd a se nisam okretala ko manijak..isla pišat samo dva puta...spavala ko beba...hmmm...jel slučajnost ili je fakat dosta toga u glavi....bte uzasno mi je tesko kad nije kraj mene...vezani smo ful...my best friend ;) ..pa sad mislim da je moguce da su sve ove moje zadnje tegobe vezane uz nasu razdvojenost.
čak me danas manje boli hahahhaha
pukla sam :D
Sortiraj odgovore
Najstariji