Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    17. Kolovoz 2015. 12:20

ejla cure...
    ja jutros fino u grad u šetnju i na kavu...obožavam ovih 20...idealno
    mene toliko kosti bole da mi je spavanje noćna mora...dižem se svakih sat vremena ili piškiti ili od boli da prošećem...i to me boli samo desni kuk i prema križima...
    osjećam pritisak i bolove poput onih menstrualnih, nešto za sta ne znam da li su BH ili se malac gura i radi si mjesta pa zaboli...
    u sri idem dr pa cu vidjeti

plavojka
    17. Kolovoz 2015. 15:19

Ja bila jutros radit krvnu sliku i vidim da mi je hemoglobin nizak,  114 je a doljnja granica je 119.. Jel se koja od vas s tim susrela? Ste morale piti zeljezo?

Ryanne
    17. Kolovoz 2015. 16:55

Plavojka, ja sam imala hemoglobin 112, kupila si preparat zeljeza, pila ga mjesec dana (prouzrocio mi probavne tegobe) da bi nakon mjesec dana imala hemoglobin 114. 

Tako da sam odustala. Doktorica se nije zabrinjavala oko toga.

Ashley
    17. Kolovoz 2015. 17:49

Također sam imala manje željeza, gin mi preporučio tablete. Pijem ih još uvijek. Za probavu mi i smetaju i ne smetaju. Ako ne pojedem kokice imam zastoj stolice, a ako pojedm paket kokica sa sirom sljedeći sam dan bez problema na wcu.
    Jutros sam aktivna 100 na sat, bila u Petrovoj donesti uzorak urina radi proteinske provjere. Usputno mi je vadila i krv iako nisam niti znala da će i to obaviti

Cvarak
    17. Kolovoz 2015. 20:20

Ej evo i mene nakon sto g! Vratila se s mora! Uff lagno me pere vrucina stalno hehhe ko i vas,a i umor! Sad krecem u shopping i spremanje svega valjda cu stic,a i sto pregleda opet! Sutra kod ginica valjda ce bit sve ok!! Pa
    Opet radit guk profil a nisam bas pazila nes na hranu!! 

E ko je spominjo one neke pelene sa ebaya jel su stigle,kakve su?' Ja cak razmisljam o tome!!

Ljubav2
    17. Kolovoz 2015. 21:29

Večer, večer! :)

Evo ja danas obavila pregled.. bebač najaktivniji do sad, na ctg-u je bio ko lud.. aparat je konstantno bilježio pokrete, mora da je bio dobar party u trbuhu :) kaže doktor da je to super! Otvorena sam centimetar i pol, ovaj tjedan sam u 37. tjednu i kaže da je to već termin i da sad mogu sve očekivat..ali da to ništa ne znači jer mogu i izgurat do 8.9... znači sad je sve na njemu i u Božjim riukama :D robica spremna, a sad za psihu e to je već druga priča hahah.. lagano me zna uhvatit panika kako ću ja to sve :D

Što se nižeg hemoglobina tiče i ja sam na zadnjem vađenju imala niži- 116, al željezo mi je bilo 24 tako da to nije tipična anemija i ništa mi nije davala dodatno.. objasnila mi je da je željezo nisko onda bi to bila anemija zbog koje bi dodatno morala uzimat željezo..
    Ja sam briseve radila u 35.tjednu, al inače se rade oko 36.tjedna, a može i kasnije :) Barem mi je tako ginićka rekla nedavno..

Ostala sam i dalje na +12kg i ja zadovoljna :)
    Šaljem svima zagrljaj...

kneginja
    18. Kolovoz 2015. 00:06

joj zene drage pa iam vas koej mozete rodit dvaki tren :D a ja tu pravim drame a iamm jos debelih 6-7 tjedana do termina hahaha

sve nas peru iste stvari i strahovi....ma izgurat cemo mi to junački

ja popodne otisla do grada pjehe...mislila sam da cu malu izgubit negdi na po puta...strava....morala sam skrooooz polagani hodat...malo me i bolilo u preponama ko da imam upalu misica...a valjda je to normalno jbga

i dodjem do kozma da kupim jos ulozaka..blazinica za bebe..maramica...nesto kozmetike...kad zena koju znam mi kaze..vratite s eu petak sub ili nedjelju bit ce na sve to 30 %
    ludilo..e sad posto ja necu prije nedjelje..a bit ce pomama za tim bebi programom...ja fino natrpala puna kolica i draga zena mi ih spremila u skladiste hehehe...Pa provjeritw kod vas u kozmu dal ce isto bit vikend pope da kupila sam neo nevenovo ulje..u biti kao nevenovo s bademovim..ne znam oce mi bit ok za bebu za kupanje prvi mjesec..čitala sam da je dobro...ako koja ima iskustva nek javi jal ok...evo link   http://www.terra-organica.hr/ulje-nevena-oleotherapy-kemig-nevenovo-ulje-cijena-gdje-kupiti.html

btw pelene sa ebaya stigle al ja nisam doma..pa prve utiske dobijete od ponedjeljka i slikicu eventualno....do tada...uzivajte u friškom vrimenu :D

odo se naspavat.konačno

lollipop
    18. Kolovoz 2015. 06:36

jutro

kneginja to je dobro i ja sam identično kupila za kupanje bebača

meni se definitivno odlazak na spavanje pretvara u nocnu moru od bolova i to samo na desnoj strani...ne mogu se namjestit pa se budim svaka 2 sata pa ne mogu ustati...sutra idem dr pa cu ju pitati da li je to normalno...osjećam ja i druge kosti ali me ne rasturaju...
    jedva čekam roditi da me prestane boliti 

Ashley
    18. Kolovoz 2015. 11:33

Cvarak, terminušo, baš sam se počela brinuti za tebe  :) dobro da si se vratila. Nadam se da si se lijepo provela na GO.
    lollipop , spavaj na lijevom boku i koristi onaj jastuk "bananu" ako imaš. Zeznuto je spavanje na desnom boku...
    Kneginja, frendica mi kaže da je trudnoća sa svim svojim lošim stvarima ustvari super, ali kada rodiš...počinju bolovi i problemi. Kaže da bi i porod ponovila (naziva ga jednokratkim događajem, koji dođe i prođe i jednostavno zaboraviš sve loše i sve bolove, jer ustvari nemaš niti vremena misliti o tome), ali oporavak,, pa odlazak doma i briga za bebu, posebno ako si sama, a mama ti nije blizu i ne može ti uskočiti, onda je to izazov u svakom pogledu).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.