Bokic bokic... Bas mi je drago kad procitam da ste sve uglavnom ok i da vam se bebaci lijepo razvijaju i rastu...bas super...
Zara da ja namjeravam odmah pripremit uzdajalicu u torbu za rodiliste... Bolje da je samnom pa ako bude trebala da mi je odmah pri ruci...
Mene takoder uhvate dani kad bi samo spavala i umorna sam a od nicega..hehe... Al jos uvijek se nagovorim svaku vecer da prosetam barem malo... I da opet sam pocela spavat i po noci ko klada...niko sretniji od mene...
Ajde vi cure koje ste vec kupile kozmetiku i te higijenske stvari za bebe napisite ako vas je volja sta ste kupile...ovih dana idem u nabavku jos samo tr kozmetike pa nebi htijela nesto bitno zaboravit... Tnx...
Cuvajte se sunca i odmarajte sta vise!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bome lolipop, velika beba moj je majušni naspram tvog
krajem 34. Tjedna smo imali oko 2400
i super, super za ostale preglede..
Za promjenu idem opet sve 4 u zrak
ja sam sretna da je veliki jer jbg nije isto kad beba od 2600 ili beba od 3600 izgube 10% porođajne težine u rodilištu...tako da se ja ne zamaram...da ima 5 kg već bi mi bila frka...
kažu do 4 kg je sve isto
sanjarica sta se tice kozmetike za bebu kod mene se nalazi:
sterilne gaze i mrežica za pupak
hidrogen
blazinice
stapice za usi
JGL kremu za guzu ako slucajno bude trebala
fiziološku za nosić
nevenovo ulje za kupanje
i to je to
Naravno, al isto tako se ne treba opterecivat s tezinom jer ni mi odrasli nismo svi isti pa tako ni bebe.. ja inace imam 56,57 kila i 167cm.. i svi smo se doma manji i rodili.. mama se rodila s 2500 potpuno zdrava i normalna bebica ja sam imala 3200 i 49cm, brat 3400 i 51cm.. ma to sve ovisi
E ja moram kupit to za pupak..to cu u pon obavit pa sam na miru..
Jucer sam bila u Kiku.. dobili novu robicu.. ima slatkih tutica
Trudnice moje drage,evo samo da vam javim vijesti s danasnjeg pregleda, trudna sam 5+2 . Nadamo se da cu ovaj put uspjeti do kraja zajedno s našom bebicom.
Pozdrav svima,naročito onim curama koje me znaju s početka ove teme .
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, čestitam od srca!!!! Držim fige da sve odlično i školski prođe.
Inače cure, što se tiče težine mislim da je moja princeza rekorderka ovdje. Sa točno 33 tt je procijenili na 2470 g. Bit će to moj mali div. Hehe.
Iskreno, malo me to brine, ali vidjet ćemo kako će sve proći.
Aaaaaaa NMareN, cestitam od srca!! Bas jako jako mi je drago... jos da se i Tena javi s lijepim vjestima pa smo kompletni
Ryanne, ajme to je tako divno neka su bebice velike
Susjeda moja rodila neki dan, al na carski zbog velicine bebe i jer je bio okrenut na zadak.. uglavnom bebač od 4650 i 56cm došao na svijet
Sortiraj odgovore
Najstariji