Sto se kontrakcija tice, ja ih imam vec dosta dugo :/ vec sam nekako i navikla s njima... najvise me ulove kad hodam pa moram stat i malo odmorit dok ne prođe ili isto dok sam na leđima.. isto nisu bolne samo se cijeli trbuh ukruti (posebno donji dio) i malo je neugodan osjećaj..
E da da takoder uglavnom se javljaju kad lezim na ledima... Znaci to je to... Hvala vam puno...
I mene takoder zanima sta se kupovale od kozmetike za bebu...jer ni ja to nisam jos jedino kupila... I planirate li kupat bebice od pocetka sa nekim baby kupkama tipa nivea , hipp ili slicno ili cete ih prat kao sta kazu stariji samo sa vodom sa eventualno malo bademovog ili maslinovog ulja?
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
meni je prijateljica savjetovala da samo kap bademovog ulja u vodu i tako da kupam jer su oni kupali sa kupkom i kaže da su mu isušili kožu, baš mi je neki dan to savjetovala.
Da, da kupanje u pocetku definitivno s par kapi bademovog ili maslinovog ili u cistoj vodi :) zato ja ta ulja i kupke necu jos nista kupovat, ima vremena..
Sve cu po potrebi..
koje bademovo ulje miilite koristit??.meni se vise svidja ta opcija jer mi maslinovo nije lip miris za na kožu...a i nekako ovo domace nase mi se čini preagresivno za prve dane...takva mi je brija u glavi :D haahha
jutro cure...
ja sam dobila savjet za kupanje sa nevenovim uljem...kupila sam ovo http://www.terra-organica.hr/ulje-nevena-oleotherapy-kemig-nevenovo-ulje-cijena-gdje-kupiti.html jer nijihova ulja i inace koristim...
ja još nemam te BH ili nisam skužila da je to to...
bio mi je smješan malac jučer...bili smo kod prijatelja koji imaju malu od 2 i pol mj i ja joj tepam i mazim ju a on podivljao u trbuhu...toliko me izlupao unutra kao da je bio ljubomoran
Ek pozz curke evo nije me dugo bilo,ja uzivam na moru!! I mene su pocele malo zegat prepone a bome i grcit misici al se kljukam Mg!! Jedem ko luda i to sve zivo a najvise slatko a s tim bi trebala bit na oprezu jer moram radit opet guk krajem mj!! Cula sam da u bolnici ko je imo na ogttu povisen cak i malo secer zajebavaju i ostavljaju zene do poroda u bolnici oko 38 tt!! Uzas! Jos nisam kupila pol stvari al to cu kad se vratim sa mora! Jeste se
Odlucili za ime,mi jos ne ;))
Jutro :)
Cvarak, ajme i ja taman sve živo i neživo :D doručak, ručak, večeru, voće, povrće, slatko (na dan barem jednu čokoladu, pudinge, voćne jogurte) ma sve sve :D i lubenicuuuuu.. barem 3,4 komada na dan, breskve isto tako.. evo jutros sam pojela već 2 breskve i doručkovala :D i baš me briga, paše mi i uživam...
lolipop, ovo ulje mi se čini super tako da bi njega mogla uzet..
jutro drage trudnice...
Za vikend su me vrlo dragi prijatelji iznenadili i poklonili valjda sve što treba za bebača u prvih godinu dana (osim osobne higijene: pelene, kremice i tako taj potrošni materijal), a robice do godine dana...preslatke su traper jaknica i hlačice, benkice, čarapice, trenirkice, bodići, pelene za visoko i nisko zamatanje, jaknice, razne majice, piđamice,,,ma ogromne vreće robice
Ostalo mi je za kupiti samo krevetić, jer sam dobila: kolica, kadicu, ljuljačku (ona neka preslatka spravica koja ljuljuška bebača), jastuke (raznorazne, trokutaste), spužvaste ogradice za kinderbet, tetrine pelene, nosiljku, sjedalicu za auto tj. jaje (sam već prije dobila) , hodalicu....a sve i svašta, knjige o odgoju, porodu, spavanju, dojenju...
Još sam sva pod dojmom i sve mi stoji zapakirano i ne znam kuda ću što staviti, jer tek trebam krenuti u renoviranje spavaće sobe i kupaonice
A te kontrakcije...mislim da ih imam, ali nemam pojma, po opisu, izgleda mi kao da ih povremeno imam dok ležim na leđima, ali ne bole. Trbuh bude malo napet/tvrd, ali to ne traje dugo.
Malac se javlja dosta često, štuca, lupa i skakuće po mjehuru, ali neka ga, drago mi ga je svakodnevno osjetiti.
A što se klope tiće, bez dnevne doze: čokolina, čokolade, nekog čokoladnog kolača: NE funkcioniram
Jutro cure...
Ja sam ocito suprotnost sta se tice jedenja... Jedem full male kolicine ali vise puta dnevno...odmah se zasitim...i samo me salate pita, eventalno vocke,zitarice i tak neke gluposti... Jedino od slatkog sta pod obavezno moram svaki dan pojest je sladoled... Ponekad i dva...
Mi smo u pocetku imali 2 imena oko koja smo se dvoumili...i bili smo sigurni da ce bit jedno od ta dva.. E sad ih je na spisku jos 10 koja nam se svidaju...i vise nemamo pojma..nikako odabrat...hehe...mislim da cu nakraju kad se rodi i kad je pogledamo odlucit u zadnji tren ime...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji