Bokic... Kako ste?
Evo ja dva dana generalku po stanu radila....sad je sve na svom mjestu... Sve spremno... Cak smo i sobicu za bebu sredili i poslagali sve... (Iako ce prvih bar godinu dana bit s nama u nasoj sobi)... I tako...inace uzivam ove zadnje dane,milina mi je ovo vrijeme,potpisala bi za ovakve temperature cijelu godinu..
Inace Zara ja sam sve vec spremila za bebu osim sta mi fali je jos par sitnica za mene za u rodiliste, tipa spavacice,one uloske,jednokratne gacice i tako jos neke stvari... I za bebu mi fali jos par sitnica samo od kozmetike... Ali to cu planiram otic sve kupit sad sredinom ovog mjeseca... Iako imam jos otp 2 mj do termina volim bit prije spremna jer kao sta si i sama rekla da nebi slucajno sta se prijevremeno desilo pa da šizim i decka saljem po nabavku..to nebi licilo na nista...hahah...
Ugodnu vecer svima...
P.S danas sam NAPOKON uspijela snimit sa mobitelom moju malu kako udara i izokrece se... Sav trbuh se izvijao...hahah...milina...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Zara, ja ti jos bas nista nisam pripremila :)
Nekako si sve mislim ma rano je, stignem jos.. Ali budem sad uskoro krenulu gledat stvarcice!
A temperature, ma ovo je krasno, ja stvarno uzivam
jutro cure...
uf ja sam sve pripremila...oprala, opeglala, složila si veliku torbu 90%, kolica su tu...ma sve...da nisam poludila bi ovako sam sve pomalo radila i uspjela bez prevelike muke...još samo čekamo auto i krevetić
Bok cure, samo da vam se malo javim. Bili smo 10ak dana na moru, trebali smo i duže ali sam ja dobila jaku upalu uha (prvo jednog, onda drugog). Na moru gdje smo bili sam dobila jako losu skrb a s obzirom na lijecnike u familiji znala sam da mi je dana kriva terapija a i činjenica da sam umirla aod bolova je govorila isto pa smo se vratili u Zagreb. tek u drugoj bolnici u koju sam išla sam dobila pravu skrb i lijekove, uglavnom na antibioticima sam, kapam ih i uho, jedno uho je zatvoreno trakicom i pijem paracetamole za bol koja se napokon pomalo smanjuje. Moram reći da ne mogu zamisliti da išta boli više od ove upale uha tak da se nadam da ću biti hrabra za porod. Tri dana sam trpila toliku bol da sam plakala kao malo dijete i činilo mi se da raje tri mjeseca. Još uvijek sam loše ali kad ta ocajna bol popusti, onda se svako poboljšanje čini neprocjenjivim :).
Što se tiče bebice, naša curka je jako aktivna, rita se stalno i to mi je prekrasno. Sva robica je oprana i složena u ormar (nisam skoro ništa peglala jer imamo sušilicu i sve mi lijepo i "speglano" izađe iz nje). Kupila sam i svu kozmetiku za bebu, sve je spremno, kolica, autosjedalica (kolica su 3u1 pa smo dobili jaje s njima), kindač, sve! Fali mi jop malo običnih bodića i tetra pelena. Ono što nije spremno je moja torba za rodilište jer nisam još kupila spavaćice i tak neke stvari, svega sam na kraju kupila premalo (uložaka, gaćica i tak...). Eto, toliko od mene, šaljem vam puse :)
Pupa5 ajme bas mi je zao zbog upale uha... Jednom u zivotu sam imala upalu uha i da to je definitivno najgora moguca bol koju sam osjetila... Sjecam se da sam zeljela da mr rade boli nekoliko zuba istovremeno nego uho! Katastrofa!!
Ali ajde nek ti samo prode sta prije... Drzi se!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
pozdrav cure!
ja se probudila sa boli kao u predjelu lijevog jajnika, i dok ležim dobro je al čim napravim neki pokret baš boli. jel bilo kojoj slično?
sve se tješim da su ligamenti ili širenje, al svejedno strah postoji... ne da mi se ići na hitnu jer znam da mi ovi kod nas neće ništa napravit već poslat u grad udaljen 60km a ne da mi se toliko vozikati...
što se tiče uhobolje, bilo mi je i slažem se da je jedna od najgorih boli.
Imam jedno pitanje... Bh kontrakcije... imate? Ja sam dosta zbunjena u vezi toga... Zna mi se desit jednom-dvaput dnevno da mi se trbuh sav onako dosta stvrdne..i ne boli me nista al je onako neugodno malo...i tada kao malo otezano disem..nis strasno al ono, traje nekih minut otprilike... Jel to to? Mislim su to te bh kontrakcije?
!
Sanjarica, da, to su BH kontrakcije. Meni je isto tako kako si opisala, neugodno, ne bolno, i počele su prošli tjedan. Ne znam jesi li možda primijetila kada ti se javljaju? Meni se javljaju samo kada ležim na leđima, inače ne. Pitala sam doktoricu i rekla je da to normalno da se javljaju kod ležanja na leđima, i da je sve u redu dok nisu česte i bolne. Ako/kad budu postajale bolne onda to znači da se žena počinje otvarati- tako mi je objasnila.
Večer ženice :)
Vidm da ste sve više manje spremne i da lagano odbrojavate
Sutra sam na pregledu i jedva čekam da vidim šta će mi reć vezano za kilice (sad su vec pretpostavljam dvije u điru), položaj, cerviks itd.
I ja sam više manje spremna.. za rodiliste imam sve-torba spremna, robica oprana, opeglana, poslozena, kolica i krevetic spremni zanima me samo sta ste sve kupovale od kozmetike za bebu? .. znaci bas kozmetika.. ja jedino to jos nemam osim kreme za guzu, nju sam uzela... nekako to odgađam s obzirom da u pocetku necu nista bas koristit pa sam to mislila naknadno kupovat kako mi sta zatreba..
I kadicu moram kupit
Imena ste smislili? Mi jos uvijek razmisljamo
Puse svima..
Sortiraj odgovore
Najstariji