Večer :)
Obavili pregled danas.. sve je ok! :)
Ja sam zatvorena, a bebač je težak oko 2400 :) Kaže doktor malo manja beba... istraživala sam mjere i čini mi se sasvim ok za kraj 34. tjedna... al valjda on zna bolje :D
Evo da se malo utješimo mi koje tamanimo čokoladu :D
One trudnice koje vole čokoladu imaju mirniju i manje frustriranu decu
Iako razlog za uživanje u čokoladi većini trudnica nije potreban, jedno istraživanje u Finskoj je pokazalo da ona može da deluje pozitivno i na bebu. Naime, pokazalo se da su žene koje su svakodnevno konzumirale čokoladu rodile manje frustriranu i mirniju decu. Ključ je u endorfinu, hormonu sreće, koji se oslobađa uz pomoć čokolade.
Hehhe jupi bar nes pozizivno sa cokoladom, a za secer kad ti je povisen nis nisu pisali bhuaahba 😂😂
haha.. bit ćemo slatke :D
jaoooo mene žgaravica UBIJA!! sve mi napovraćanje ide.. to je jedina trudnička tegoba s kojom se borim od prvih mjeseci trudnoće.. svako malo mi je, sad se već danima ne smiruje:(( i ništa ne pomaže..
Meni je ginicka rekla da bi kao zvake trebale pomoc,probaj zvakat!! Al ak ne mislim da mozes gastal uzet pitaj dr!! Meni je sve teze spavat kad sam na boku osjetim kak me lupka i lupka pa se okrenem na trbuh pa noge grce pa se ko zagrcnem, pa idem na bok pa me zateze i odma na wc moram jojj nikako se namjestit neznam vise kako bi?! ;/
UFFF, tako i meni :( nekad se znam probudit u takvim bolovima da ne znam šta me snašlo.. više ne znam dal me boli jer se to sve širi ili jer moram na wc.. al jedva se dignem iz kreveta, pogotovo noću... i kičma me boli ako sjedim duže..
Sad mlijeko pijem.. ublaži mi žgaravicu trenutno i onda kroz sat vremena opet ista priča..
Još mjesec dana i onda će sve to proć
Što se aktivnosti bebe tiče ista stvar.. kako god legnem me lupa i stvarno je aktivan... danas kad sam bila na ctg-u i kao moram stisnut kad osjetim pokret ja sam stalno stiskala :D hahah, 21 put se pomaknuo i lupnuo u 14 minuta... onda se kasnije smirio :)
Sad vidim da si ti Cvarak u 30om tjednu.. mene recimo tad još ništa baš nije bolilo, al zadnja 2 tjedna su i udarci postali konkretniji i stvarno se teže namjestim...
Heh ocito je moja curica mala plesacica nema mira,lupka non stop,nema jadna mjesta al necu se zabrinjavat valjda je sve to normalno malo cu usporit tempo! Jucer sam plivala malo vise mozda sam malo nesto istegnula! Joj jos malo a pol stvari nisam kupila!
jutro cure...
joj vidim svi smo u nekoj slatkoj fazi...ja isto svaki dan ili sladoled ili čokoladu ili tako nešto...a da pred mj dana mi se gadilo slatko...voće još uvijek tamanih, hrpe povrca a za doručak obavezno kruh...trenutno sam u tost fazi
ljubav imas u farmacijinim ljekarnama (ZTC i Tower) pa da ne narucujes preko neta, cijena je ista...
u četvrtak pregled i baš jedva čekam vidjeti šta je novog...ne znam da li ce MM-a pustiti unutra da vidi UTZ...ajde vi koje ste bile sad na pregledu (a da nije kod privatnika) recite jesu mogli unutra?
Hvala, lolipop.. odmah danas idem po to dok sam još u Ri :)
U početku uopće nisam imala potrebu za slatkim.. do pred dva mjeseca
Jučer sam bila sama na pregledu jer se dečko vraća doma tek 18.8., al mislim da bi trebali puštat :) Ako će bit na porodu onda može bit i na svim pregledima do kraja.. barem mislim tako :)
Na pregled sam išla u KBC jučer i nekako čisto sumnjam da bi ga i pustili da je bio samnom, al kod svoje ginićke nikad nemam problema :)
Lolipop, ti je to zadnji pregled kod tvoje doktorice ili će ih bit još? Ne znam koliko prije šalju na preglede u bolnicu.
mislim da mi je zadnji...da se u KBC ide mjesec dana prije termina...
kako je bilo u KBC-u na pregledu? koji dr?
Stvarno imam samo pohvale.. bila sam kod dr. Marinka Marića :) Izuzetno pedantan, pregledao me temeljito, sve lijepo objasni, sestre ljubazne, uzeo mi opet bris na bakterije... prvi put bila na ctg-u :)) i tako.. niti u jednom trenutku se nisam osjećala napeto..baš sve laganini :) da sam znala da je tako vodila bi trudnoću tamo i sve obavljala u KBC-u, a ne plaćala bezveze svaki pregled kod svoje doktorice!
Sortiraj odgovore
Najstariji