Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    04. Kolovoz 2015. 11:54

Ja sam u TA (trudničkoj ambulanti) već duže vrijeme i ne rade svaki put uvz...zadnji pregled, prošli tjedan je bilo sve super pa me naručila tek za tri tjedna..to mi je malo čudno jer sam mislila da pred kraj ideš ono svaka dva tjedna ili svaki tjedan, ali valjda ini znaju..možda bolje da ne prčkaju stalno dolje  ..ja cu na sljedećem pregledu biti 38t, i radit ce bris na streptokok B, uvz, ctg, procjenu težine da vidimo kaj nas čeka na porodu!! Ajmeeeee blizi se blizi...cure u Ljetnim bebema skoro sve prenijele, ja se nadam da cu malo uranit ili na termin jer mi je sad već teško :/ pogotovo noći...

Sanjarica
    04. Kolovoz 2015. 12:37

Bok cure... Evo i mene s pregleda...radio mi je i uzv... Sve je ok... Curka ima vec skoro 2 kg i velika je oko 43 cm... Kaze gin da mu lici da bude malo veca beba... Sta me cudi s obzirom da sam ja niska a ni decko nije neki visoki...pa...al ocito je  pokupila neke gene od noneti i nona,oni su visoki... 
    Sljedeci pregled imam tek 31.08 i tada cu bit u 36 tt cini mi se...ja sam isto mislila da ce to sad ici malo cesce ali ocito nece...valjda oni najbolje znaju... 
    Odo sada konacno spavat jer od 7 sam bila kod gin...ludica danas...novih friskih trudnica bilo danas ko salate...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    04. Kolovoz 2015. 13:24

bokić zene

evo emne slomiveneod umora...vec danima krečim...stavljam laminat...čistim..bacam generalke..fala bogu jos malo pa kraj.
    danas ce sve bit cisto....pa onda jos veceras imam skuhat jela i kolača za stotinjak ljudi koji ce mi sutra prodefilirat kroz kucu ahhahah...pa prekosutra odo na jednu noc u bolnicu...čini mi se da ce mi ovaj put dobro doc da se odmorim od svega,

mene nista ne muci osim spavanja...nos mi se jos uvik tu i tamo začepi i ne mogu da disem..pa se gusim..pas e probudim i režim :( i tako do jutra...i cini mi se da sve vruće večeri su popraćene tim začepljenim nosem...onih par dosta hladnih veceri nije bio i spavala sam ko beba

i da..jos me prpa sta ce bit prekosutra u bolnici...kakv ce bit šećer..i grozim se bilokakvog ginekološkog pregleda...jer me zadnji put uzasno bolilo....najradje bi da me doli vise niko ne dira do poroda ...uuf

odo sad malo odmorit...čini mi se da i moja mala daje signale da se primirim...:)

btw netko je spomenuo imena beba...nase je vec odavno definirano...bit ce mala mamina Mariela...jedva cekam da je vidim sunce moje malo :D
    pozdravljam vas sve...drzite se po ovom ludom vrimenu i lipo provedite sutrasnji praznik

Cvarak
    04. Kolovoz 2015. 14:35

Kneginja javi kakav ti je secer ?! Jel pazis sta jedes,jel jedes slatko?! Kolko si ti
    Imala secer pa da te stavljaju pod nadzor?! Aj drz se!

lollipop
    04. Kolovoz 2015. 14:48

ljubav bila sam dva puta kod njega na pregledu prije trudnoće radi PCOS i imam samo riječi hvale za njega...super je nježan i pedantan i ima vremena za razgovor...
    neki dan me na hitnoj pregledao dr Prodan kojeg isto mogu pohvaliti...ful je bio nježan i brižan...
    čini mi se da su dole svi super osim jedne dr o kojoj samo pljuvačine slušam i nakon njenog pregleda sve krvare...e sad sestre su druga prica 

lilianaa
    04. Kolovoz 2015. 14:53

Ljubav2 i ja imam problema sa zgaravicom katkad, ali shvatila sam da je to vecinom one dane kad pretjeram sa slatkim i to ono bas pretjeram i nije mi bas ugodno, ali prijedem nekako preko toga. Sto je najjace uvijek me uhvati krajem dana, pred spavanje i bas budem ljuta sto me pecka 
    nenana i Sanjarica, vi ste narucene za 3-4 tjedna. Ja sam za 7 tjedana pa sam sokirana.  Naime, imala sam pregled krajem 7.mj, i sljedeci mi je htjela staviti za 4 tjedna ali zena ide na godisnji a buduci da joj se sve cinilo ok, odlucila je da dodem tek u 36.tt propisala mi magnezij (btw nemam ni kontrakcije ni grceve), vaginalete (ako se pojavi bijeli iscjedak da se ne pocnem otvarati) i imam dozu antibiotika od proslog puta sto lijecila urinarnu infekciju pa ako me opet uhvati da si popijem hahaha  uz to mi dala 2 kutije folne da se opskrbim-vecina ju pije samo do 3.mj, a meni propisana cijelu trudnocu  ali ajd, malo cu odmarat, no, cini se meni, morat cu svakako ranije kod zamjene otvarat porodiljni, valjda ce zena htjeti kad ove nema

Cvarak
    04. Kolovoz 2015. 18:02

Kneginja totalno te razumijem! Meni je na poc trud.bila glukoza u krvi 5.1 pa me slala odma moja na ogtt u 13tt ma glupost pa je bio nataste 4.8 i ona meni drzite dijetu ma mos mislit jela ja sve zivo,isto tak sam jela i kad sam morala na ogtt u 26tt al taj tjedan sam bome tukla sladoled lubenicu banane i natste mi ko za k.. Bude 5.1 a poslije te vodice super,jebat ga morala ic na dijetu i doma radit Guk! Vtijednosti super natste 4.5 cak poslije dorucka 3.5,jedino nakon vecere bio 6.4 al sve skupa ok,i sad do kraja trudnoce moram radit guk,a ja sad tuceeeemmm po sladoledu,nescaffe,keksi,cokolada al jedem onak svako pomalo,i nista jedno tjedan dana prije pikanja cu opet na dijetu! Eee a ko me god vidi pa nis se nisi zdebljala sam trbuscic imas! Beba po mjerenju ok nit velika nit mala!! Cula sam da u bolnici di cu ja ic zene sa secerom 5.1 hospitaliziraju u 38tt ma neznam sta da kazem!! Aj da mi je fakat povisen i da sam debela i da je beba ogromna po mjerama! Ja jedem kak meni pase i super se osjecam!! I mislim da nestetim bebi s nicim jel jedem raznoliko! Samo nezelim da me ostavljaju u bolnici i da me idu poradjat i davat umjetne trudove radi 5.1!!! Do sad sam dobila 7kg ok nisam se vagala vec 2 tjedna al tih mojih 7kg se uopce ne vide!!

Cvarak
    04. Kolovoz 2015. 23:22

Joj uzas, mogu si mislit kako ti je ;)) znam da je tu bila na forumu didi koja je u francuskj isla na te preglede i tamo su veci kriteriji! Ma bas sam na zadnjem pregledu bila kod ginica koji je mjenjo moju i kaze ma daj to su gluposti,nije nista! Eto sad neki ce ti rec a neki da bi se ogradili nece nista! Ma idem za 2 tjedna bas kod privatnika na onaj veci pregled pa cu ja jos njega ispitat za to sta hospitaliziraju i tako sta on kaze?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.