Sanjarica, da, to su BH kontrakcije. Meni je isto tako kako si opisala, neugodno, ne bolno, i počele su prošli tjedan. Ne znam jesi li možda primijetila kada ti se javljaju? Meni se javljaju samo kada ležim na leđima, inače ne. Pitala sam doktoricu i rekla je da to normalno da se javljaju kod ležanja na leđima, i da je sve u redu dok nisu česte i bolne. Ako/kad budu postajale bolne onda to znači da se žena počinje otvarati- tako mi je objasnila.

Večer ženice :)
Vidm da ste sve više manje spremne i da lagano odbrojavate
Sutra sam na pregledu i jedva čekam da vidim šta će mi reć vezano za kilice (sad su vec pretpostavljam dvije u điru), položaj, cerviks itd.
I ja sam više manje spremna.. za rodiliste imam sve-torba spremna, robica oprana, opeglana, poslozena, kolica i krevetic spremni zanima me samo sta ste sve kupovale od kozmetike za bebu? .. znaci bas kozmetika.. ja jedino to jos nemam osim kreme za guzu, nju sam uzela... nekako to odgađam s obzirom da u pocetku necu nista bas koristit pa sam to mislila naknadno kupovat kako mi sta zatreba..
I kadicu moram kupit
Imena ste smislili? Mi jos uvijek razmisljamo
Puse svima..
Sto se kontrakcija tice, ja ih imam vec dosta dugo :/ vec sam nekako i navikla s njima... najvise me ulove kad hodam pa moram stat i malo odmorit dok ne prođe ili isto dok sam na leđima.. isto nisu bolne samo se cijeli trbuh ukruti (posebno donji dio) i malo je neugodan osjećaj..
E da da takoder uglavnom se javljaju kad lezim na ledima... Znaci to je to... Hvala vam puno...
I mene takoder zanima sta se kupovale od kozmetike za bebu...jer ni ja to nisam jos jedino kupila... I planirate li kupat bebice od pocetka sa nekim baby kupkama tipa nivea , hipp ili slicno ili cete ih prat kao sta kazu stariji samo sa vodom sa eventualno malo bademovog ili maslinovog ulja?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
meni je prijateljica savjetovala da samo kap bademovog ulja u vodu i tako da kupam jer su oni kupali sa kupkom i kaže da su mu isušili kožu, baš mi je neki dan to savjetovala.

Da, da kupanje u pocetku definitivno s par kapi bademovog ili maslinovog ili u cistoj vodi :) zato ja ta ulja i kupke necu jos nista kupovat, ima vremena..
Sve cu po potrebi..
koje bademovo ulje miilite koristit??.meni se vise svidja ta opcija jer mi maslinovo nije lip miris za na kožu...a i nekako ovo domace nase mi se čini preagresivno za prve dane...takva mi je brija u glavi :D haahha

jutro cure...
ja sam dobila savjet za kupanje sa nevenovim uljem...kupila sam ovo http://www.terra-organica.hr/ulje-nevena-oleotherapy-kemig-nevenovo-ulje-cijena-gdje-kupiti.html jer nijihova ulja i inace koristim...
ja još nemam te BH ili nisam skužila da je to to...
bio mi je smješan malac jučer...bili smo kod prijatelja koji imaju malu od 2 i pol mj i ja joj tepam i mazim ju a on podivljao u trbuhu...toliko me izlupao unutra kao da je bio ljubomoran

Ek pozz curke evo nije me dugo bilo,ja uzivam na moru!! I mene su pocele malo zegat prepone a bome i grcit misici al se kljukam Mg!! Jedem ko luda i to sve zivo a najvise slatko a s tim bi trebala bit na oprezu jer moram radit opet guk krajem mj!! Cula sam da u bolnici ko je imo na ogttu povisen cak i malo secer zajebavaju i ostavljaju zene do poroda u bolnici oko 38 tt!! Uzas! Jos nisam kupila pol stvari al to cu kad se vratim sa mora! Jeste se
Odlucili za ime,mi jos ne ;))

Jutro :)
Cvarak, ajme i ja taman sve živo i neživo :D doručak, ručak, večeru, voće, povrće, slatko (na dan barem jednu čokoladu, pudinge, voćne jogurte) ma sve sve :D i lubenicuuuuu.. barem 3,4 komada na dan, breskve isto tako.. evo jutros sam pojela već 2 breskve i doručkovala :D i baš me briga, paše mi i uživam...
lolipop, ovo ulje mi se čini super tako da bi njega mogla uzet..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji