Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    30. Srpanj 2015. 15:48

super cure, baš mi je drago da su nam termini praktički dan za danom  i kao slučajnost sve tri nosimo dečke. naručila sam se za pregled 7.8.  (svaka 4 tjedna idem) i baš me zanima sto ce vaga reći, u zadnje vrime mi se sve jede, a pizza najvise uff 

Zara6
    30. Srpanj 2015. 15:49

super cure, baš mi je drago da su nam termini praktički dan za danom  i kao slučajnost sve tri nosimo dečke. naručila sam se za pregled 7.8.  (svaka 4 tjedna idem) i jedva čekam viditi svog malenog frajera  i baš me zanima sto ce vaga reći, u zadnje vrime mi se sve jede, a pizza najvise uff 

Sova5
    30. Srpanj 2015. 17:35

Ja na pregled tek 20.08. To će biti 5 tjedana od zadnjeg pregleda. Doktor je na GO, pa nisam željela ići kod zamjene. 
    Ja sam se prestala vagati. Nakon što sam ono u jednom danu dobila kilu, pala sam u takav očaj radi kilaže da mi je i mm zabranio vaganje. Šta bude bit će. Znači s tom kilom koju sam dobila preko noći sada sam na +8. A mene je opralo da jedem sve ono domaće, što mame kuhaju  Sataraš mi je glavni na meniju. Mogla bih ga tone pojesti. Pizza mi se sad u trudnoći malo zgadila. Jela sam ju jednom, a drugi put kad sam ju pokušala jesti mogla sam samo jedan komad i bilo mi je fuj. Ali zato mislim da bih mogla pojesti sama cijelu bijelu lino ladu. Ali ju ne kupujem, pa nema papanja  Samo se nadam da neću ukupno preći jedno 15kg. Samo to... 

• ProZac
    30. Srpanj 2015. 23:50

Hvala vam svima na lijepim rijecima i zeljama, odmah je nekako lakse 
    Ginic stalno govori, pa i sad na zadnjem pregledu da je bebica super, i zdrava, i da raste ko gljiva, pa u konacnici nekako mi je to najbitnije, a sad da li ce imati vecu glavicu u startu ili ne, to je manje bitno nakon svega sto smo prosli 

Jos jedno pitanjce, nigdje nisam uspio naci informaciju da li doktori na kraju uzimaju kao termin onaj odredjen datumom pocetka zadnje menstruacije ili se pak pred kraj vode UZV mjerenjima?

Pitam zbog serklaza, jer receno nam je da ce ga skidati u 37. tjednu, pa ukoliko je beba naprednija za 2-3 tjedna, ispast ce da ce beba napuniti 40 tjedana kad ce ga oni skidati, ako kuzite kaj mislim, pa se sve bojim da bebac ne krene solo van i prije nego je serklaz skinut

Anci2225
    31. Srpanj 2015. 08:54

Jutro svima.
    Evo mene konacno na moru di puse bura . Uspjela sam se okupati samo par puta. Ali dobro. 

Curka lupa ko luda pogotovo kad smo vani na festi di je muzika. Mala plesacica.

Mislim da je jos na zadak jer najvise osjetim da lupa prema dolje (ponekad imam osjecaj da ce izletit van kako lupa).

lollipop
    31. Srpanj 2015. 09:21

jutro cure
    joj moj malac užasno voli igrati nogomet sa mojim želudcem  ali sada ga opet osjećam i ful nisko...ponekad mi osjećaj kao da će ispasti van 

uf danas me totalno ulovilo savijanje gnijezda...imam generalno pospremanje stana, dezinfekciju, brisanje prašine :D
    najgore mi šta ne želim izvaditi kolica iz kutije da mi se ne praše bez potrbe pa mi onda sve te kutije stoje po stanu  ali oribala sam oko njih

Sova5
    31. Srpanj 2015. 15:20

Prozac, isto mislim da se ne trebaš sekirati. Tih zadnjih tjedana pregledi su češći. Kada dođete u trudničku ambulantu na pregled, doktori će imati cijelu ženinu povijest bolesti tako da će donijeti pravovaljanu odluku  No sikiriki 

Zara6
    01. Kolovoz 2015. 19:34

Vecer ljudi 

Ja sam preksinoc napokon pojela pizzu koju sam toliko tila i na kraju je povratila u 4 ujutro i sad mi ne pada na pamet isti je neko vrime,bas san pegula 

Sto mislite koliko prije termina je dovoljno spremiti torbu za rodiliste i nabaviti sve sto treba za nase bebace?  Muz mi dolazi s broda misec dana prije termina i on bi da ga cekan s kupnjom djecjeg krevetica i tako nekih ajmo reci vecih stvari jer je toliko uzivljen u sve to i jako mi je drago sto je takav samo ne znam oce biti kasno to tad sredjivati. Imace ja sam nasla krevetic koji mi se skroz svidja a znam da ce se i.muzu sviditi

Inace kako ste mi sve?

P.s. tu i tamo skicnem na ljetne bebe i vidim da je njih par prenilo i cekaju kad ce vise u rodiliste

lilianaa
    01. Kolovoz 2015. 19:53

Zara6 meni je termin 14.10., ali ja sam vec sve sredila za bebu i rodiliste, samo jos moram oprati odjecu. Mislim da ima vremena, ali me trta uhvatila da nebi rodila prije termina a da nije sve spremno tako da sam zaista sve polako pocela kupovat u 6.mj trudnoce pikirajuci akcije. Kozmetiku za bebe sam nakupovala sad kad je bio u dm-u popust na nivea proizvode, tu sam ustedjela preko 200 kn. Krevetic i kolica te ostale sitnije stvari sam kupila u magic baby i baby centru kad su imali popust 10-15% pa sam tu isto brdo ustedjela. Ima jos nekoliko stvari koje moram kupiti ali su zaista sitnice u pitanju. Za to jos imam vremena. Ja sam nekako mirnija, iako slazem se da se stvari stignu kupiti i mjesec dana prije termina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.