Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    30. Srpanj 2015. 11:21

dobro jutro žene i evo jedan tata također :) bas fino :D

glede tih mjerenja...ja to nekako ne uzimam zdravo za gotovo...više od pola poroda na kraju budu krive mjere...kad sam pitala dr kako dodje do takvog odstupanja ponekad i preko pola kila..reka je ...a beba je u vodi...uvik se može nsto činit drugačije nego sta je....TAko da....ja se vele ne zamaram. PROZAC nemojte ni vi...glavno da je bebinjo prosa super te neke druge prepreke. MEni je an zadnjem pregledu..na mrak UZ super dr reka da malo pripazim da je beba velika..pa ovo pa ono..za par dana moja gin mi kaze...a sta je njemu..beba bi jos slobodno mogla dobit na kilaži...jos je tanka...samo je malo duza. A nisu si konkurenti..vec se bas cijene...TAko da....mozak na pašu..uzivajte sa svojom zenicom i bebanom...i kanite se tih priča o copranju :D kakvo copranje...ono sta ce bt-će bit...
    a sad vas sve pozdtravljam odo krečit treci zid hahhahah--kako mi sporo ide otiću u rodilište s četkom u ruci :D

Sanjarica
    30. Srpanj 2015. 12:15

Dobro jutro cure...i novi tata... 
    Zapravo Prozac nemam neki savjet u vezi tih mjera kod bebice jer se time stvarno ne zamaram iz razloga sta mi gin uvijek kaze da je sve ok...pa dalje ni ne pratim ni ne pitam...ali zelim samo tebi i tvojoj zenici pozeljet svu srecu u daljnjoj trudnoci i od srca se nadam da ce nakraju bit sve ok, a vi se probajte sta manje sekirat i sta se vise opustit... Kazes koliko toga je taj malac vec prosao ocito je veliki borac! A tako ce nadam se i bit do kraja trudnoce! 

Zelim svima ugodan dan! 

Kneginja ako zelis malo dodatno zaradit haj kod mene imam zapravo samo jednu malu sobicu za ofarbat...pa kad si vec tako raspolozena...heheheh... Mi nikako da se uhvatimo...a mozda samo dan posla imamo... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Zara6
    30. Srpanj 2015. 14:04

Pozdrav žene, i tebi tatice - baš je lipo viditi da si se pridružio grupi 

Ja se također ne zamaram u vezi mjera bebice, ginekolog uvijek kaže da je sve u redu, a kad sam išla sama pregledavati sve te mjere ispalo je da je bebač za cca 2 tjedna razvijeniji. S obzirom na sve što ste prošli do sad mislim da je vrijeme da zasluženo odmarate i uživate i prepremate se za dolazak vašeg borca. također preporučujem pjevanje i pričanje s bebolinom jer to je nešto najlipše što trenutno možete raditi 

Sova hvala na savjetu u vezi nakupljanja vode, vec sad pijem velike kolicine, ali ocito da cu morati vise, a i stalno moram pi-pi pa bi bilo najbolje da u wc prenesem laptop i sve i uživam   

Sanjarice  bušica je prekrasna  dilib kad ti je točno termin? čini mi se da smo ti, Sova i ja teerminuše 

dillb
    30. Srpanj 2015. 14:33

meni je termin 29.10. 

nenana
    30. Srpanj 2015. 14:33

Bas lijepo da nam se i jedan budući tatek pridružio ..kod nas dužnosti mjere različite, bilo je i za tjedan i za dva odstupanj, ali kad gin kaže da je to sve super nalaz onda se ne treba brinuti...pratim u zadnje vrijeme grupu Ljetne bebe gdje trudnicama koje rađaju fulaju doslovno po pola kile u težini tako da je i Dr teško procijeniti bas u gram..samo se vi lijepo opustite, bedinjajte ženicu i udovoljavate njenim željama, a beba ce biti super kada ste i vi super 

Evo mi danas obavili Pregled u TA, sve je ok, srce kuca, ja zatvorena i naručila me za tri tjedna, kaže sve je u redu i ne treba prije, iako sam mislila da pred kraj se ide češće ali znaju ini sto rade...tad cu biti 38 tjedan i raditi ćemo procijenu da vidimo sto nas čeka na porodu!!ajmeeee kako je to sve blizu, a kao da sam jučer saznala da sam trudna!!

Zara6
    30. Srpanj 2015. 14:35

meni je 31.10.  sad se lipo možemo pratiti kako napredujemo 

dillb
    30. Srpanj 2015. 14:43

zara, dogovoreno. moj dječak je po mjerama veći, tako da doktorica misli da bi bilo dobro kad bi se porodila ranije. ali vidjet ćemo kako će on biti spreman. prvi dječak je ostao u buši 4 dana duže. 

Sova5
    30. Srpanj 2015. 14:55

Meni je 1.11.  Meni je isto na mjerenjima mali nešto veći. Ja te nalaze na kraju ni ne gledam doma. Ja samo njega pitam "Jel to normalno?" i "Jel sve ok?" i kad mi potvrdno odgovori više se ne obazirem. Nekako mi je i draže da je malkoc veći nego što bi trebalo. To znači da fino papa i da dobiva sve kako treba

dillb
    30. Srpanj 2015. 15:04

obično nalaze doma samo pogledam da vidim što je sve napisala. ostalo raspravimo na pregledu. kad mi nešto nije jasno - sve mi objasni na laički način. tako da se vrlo rijetko brinem. 

prvi dječak je imao 51 cm i bio je težak 3730 g, tako da znam da ja to mogu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.