Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    28. Srpanj 2015. 19:38

ma snaci cemo se...danas to nije kao prije...tetre i ove moderne platnene ubacis u masinu na 60, duplo ispiranje, bez omekšivaca i bez peglanja...dakle samo ih moras ubacit u ves masinu i staviti da se suše...to je cijela filozofija platnenih...a bolje su, zdravije, jeftinije pogotovo ako ces imati jos djece...

kneginja
    28. Srpanj 2015. 20:42

znam sve ove linkove koej si stavila..tila sam rec da nasi ne rade te pelene...pa bi eventualnoo kupila domace...a ni švabe-provjereno..uvoze ih i jedni i drugi...a od kuda..nema sanse doc do informacije. Znam da nasi uvoze neke iz italije,to mi je sazna frend koji je u toj branši..al kaze da se 90 posto i te šiju u kini a ne u italiji...Pa kontam sve je to ista vrića govana hahaha...probat cemo s ovim jeftinima...pa ako budu ok super..ako ne budu...ne znam..onda jednokratne..jer mi ne pada na pamet davat stotinjak kn za jendu u nas

ma na kraju krajeva viidit cemo...sestrina dica nisu mogla npr prirodne pelene jer su se osipala...sve ce se to iskristalizirat zanekih 66 dana ahhaha :D

Zara6
    29. Srpanj 2015. 00:54

Dobra vecer zene,evo i nas 

Najprije da pohvalim slicice s ultrazvuka,bebice su prekrasne i raznjezim se cila kad ih gledam,a moj frajer se okrenua ledjima i sad cekam drugi pregled pa mozda uspijem viditi lice. Kako god, glavno da je dobro i da vec igra nogomet u drobicu 

U vezi oticanja-smanjila san unoa soli i isti dan navecer mi bilo lose zbog niskog tlaka, neman pojma sti da radim, nije da previse oticem ali imam jos 3 mj do termina i mislim da je bolje odma poduzeti nesto, ali eto soli mi teiba zbog tlaka ocito  
    Ako koja ima kakav savjet dajte molim vas, a sad idemo na spavanje bejbi i ja i saljemo vam pusice 

P.s. kneginja bas si  me nasmijala s onim da ces platnene najprije na muzu isprobati hehe

lollipop
    29. Srpanj 2015. 08:03

jutro cure

aha kneginja krivo sam te skužila...pa ovako bamboolik su češke ili poljske to znam sigurno...od naših Roda ima pelene koje su šivane kod nas i korišteni su naši materijali (u većini) a imaš i naše tete šivalice (e sad neke pretjeruju sa cijenom a neke su realne)...ja sam si sad naručila jednu iz bosne 60 kn šta je super cijena...e sad meni ih šiva mama iako je i tu bilo dosta troška dok smo kupili sve materijale...
    evo npr ovo su genijalne pelene http://dajdaj.com/ kao i  http://cokiloki.rs/

kneginja
    29. Srpanj 2015. 10:27

jutro curke :D

joj sinoc sam se lipo naspavala...cak je i beba bila mirna...al sam se jučer bas i umorila...krečila sam sobu (samo djelove koje mogu dohvatit sa poda ,bez istezanja)...imam jos dva dana lrečenja...i jedan dan postavljanja laminata :D

Od kad sam zatrudnila skuzila sam da sam postala škrta ko najgori škrtac hahahha...ne dam vise ni kn majstorima...samo racunam i preracunavam..ako ovo učinimo sami...ostat ce mi za ovo..za ono..uglavnom sve za bebu neki planovi...grooozna sam :D
    a prije je bilo..ma plati da se ne zezam ja...Ovo dite radi čuda od mene :D

odo dalje na baustelu mic po mic...

LOLIPOP nisam znala tj nisam uspila skuzit ko u nas šije...vjerovatno su to neke manje firmice nepoznate...lipo da ih ipak ima..jos da malo prilagode cjene nama normalinim ljudima :D  Ovo sa pelenama mi ne izlazi iz glave...toliko se ja psihički spremam na to ..vise nego na porod hahahha...valjda mi je šok za mozak što je uopće prihvato tu ideju...ja koja sam bila 1/1 za jednokratne :D

DI su nam ostale cure čini mi se da se neke slabo javljaju...nadam se da je sa njim sve okidoki :D

Sanjarica
    29. Srpanj 2015. 12:34

Bokic trudnice..evo samo da vas pozdravim... Uzivam zadnjih dana.. Nije toliko toplo i ne przi nas 40 stupnjeva pa sam uglavnom na plazi... Saljem vam svima jedan morski poljubac!!
    P.S buse su vam predivne cure...
    Jeli i vama vas ginekolozi imaju to neko pravilo da nesmijete na kupanje nakon 34 tt? Iako je sve u redu...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    29. Srpanj 2015. 13:11

.Bokić svima!

Zara, ja hvala Bogu nemam još problema s tim, a moguće da je to povezano s velikim dnevnim unosom tekućine. Ja ti pijem blizu 3L vode dnevno. Ne znam piješ li i ti toliko vode, ali pokušaj uvećati unos. Evo iz jednog članka o zadržavanju vode: Kad se unos vode postupno povećava i stvara se sve više mokraće, tekućina iz edema ("oteklina") koja je puna otrovnih tvari bit će otplavljena. Ja sam inače zadržavala vodu i onda sam jednom išla na neku dijetu i na limfnu drenažu, pa mi je teta rekla da samo što više vode pijem i ona će otići. Odnoda pijem masu vode 
    Pitala sam i ginekologa je li u redu piti toliko vode, jer znam da i to može biti opasno, pa mi je rekao dok god pišam, sve je ok 

lollipop
    29. Srpanj 2015. 14:11

sanjarica meni nije dr ništa rekla osim da se kupam a sad ce mi 6.8. raditi onaj bris na streptokok neki i koliko sam ja skuzila onda je to to od kupanja...
    sve ću ju ispitati 6-og...a i to mi je zadnji trudnički pregled kod nje 
    nego...moja ginekologica je zakon i ful super imam s njom i odnos i komunikaciju...da li je po vašem normalno da joj odnesem neku bombonjeru i kavu kao zahvalu za sve?

kneginja ja sam mišljenja da ako želiš koristit platnenen da će ti onda i uspjeti...samo se treba informirati i ne slusati tuđe priče...ne znam da li ti preko tih kineskih treba cover...nisam proučila...ako ti treba naruči rodin

Sanjarica
    29. Srpanj 2015. 16:04

Evo da se i nas dve pohvalimo sa velikim trbuhom... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.