Pa vidis da su nam bebe tu negdje a meni rekao da je normalno. Samo nisam pitala za duzinu al ima ga svuda pa pretpostavljam da je to vec velika beba, mislim da odsada dobijaju vise na tezini a manje na visini. Jos uvijek ne bole udarci ali mi krade koncentraciju, kad sam u prici s nekim moram ga malo pomazit kad krene jako lupat i vise ne znam sto sam pricala :)
Nenana mislim da vecinu nas muci to sto polako trebamo neciju pomoc u nekim stvarima i to je u redu. Samo trebamo to prihvatit da je to sad tako i da cemo ubrzo opet bit leptirice i letjet na sve strane ;)
Fluffy
Moja curka je sa 28tt+4 imala 1450 g. Prema njoj tvoj malac je twiggy.
Ali mene je pomalo strah. Sto ako bude imala preko 4 kg kad dodje vrijeme poroda... ali opet, bolje i 4 kg nego da se rodi sad. Moram gledati svjetlu stranu. Hehe.
Dr mi nije nista rekla sto je toliko teza. A ja dobila tek 3 kg.
Ali mene je pomalo strah. Sto ako bude imala preko 4 kg kad dodje vrijeme poroda... ali opet, bolje i 4 kg nego da se rodi sad. Moram gledati svjetlu stranu. Hehe.
Evo neki link gdje je prikazana prosječna težina po tjednima :)
http://www.babyyourbaby.org/pregnancy/during-pregnancy/fetal-chart.php
O covjece, po toj tablici je moj maleni u 25 tjednu bio velicina 27og!
A dr mi je rekla da je koji dan veci ali da je to sve dobro, pa ga ti sad znaj..
i moj je 2 tj veći tj teži a dr kaže da su mjere školske
ja sam u plusu 10/10,5 kg zavisi o probavi...najveći prirast sam imala do 20.tt sad nekako kilu, kilu i pol mj.dobivam...dr kaže da je to ok
Sortiraj odgovore
Najstariji