Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    07. Srpanj 2015. 13:11

Sova  kad ti je termin? ja sam se malo kasnije uključila u forum pa nisam sve povatala, ja sam danas trudna točno 23t + 1d, a vidim da si ti dan više od mene, meni je termin 31.10., vidim da si mi ti najbliža po terminu 

ja sam danas došla kod svojih u kuću, i još mi sister došla s faksa iz zg-a i jedva čekan s njom se kupati. od druge sestre mala je upravo prebolila vodene kozice, danas je točno 2 tjedna, ali mi svi govore da još tjedan dana ne idem k njoj iako san prebolila kozice još ko dite. a ko će im znati. 

onoj frendici s pasom sam rekla da nema valjanja po kauču i krevetu, ali na par dana ću morati opet do svojih kad ona dođe i ostati će sama s njim, ajme meni ako vidim dalke posvuda pa mi hormoni prorade 

cure daj me prosvijetlite, što jedete navečer prije spavanja? ja večeram oko 8 ipo a prije ponoc ne idem leći, ne mogu rano spavati, i normalno da me glad skrpa do tad jer pogotovo sad dok su ove vrućine imam lagane večerice. i onda namažem nešto na kruh prije spavanja a znam da to nije baš najpametije ali što ću, i onda se znam buditi oko 4 ipo-5 ponovno gladna iako se najedem u ponoć, zbunjena sam i nezz što da jedem više  ajmo pliz savjet cure, što jedete za večeru i kasnije obroke?

Zara6
    07. Srpanj 2015. 13:11

Sova  kad ti je termin? ja sam se malo kasnije uključila u forum pa nisam sve povatala, ja sam danas trudna točno 23t + 1d, a vidim da si ti dan više od mene, meni je termin 31.10., vidim da si mi ti najbliža po terminu 

ja sam danas došla kod svojih u kuću, i još mi sister došla s faksa iz zg-a i jedva čekan s njom se kupati. od druge sestre mala je upravo prebolila vodene kozice, danas je točno 2 tjedna, ali mi svi govore da još tjedan dana ne idem k njoj iako san prebolila kozice još ko dite. a ko će im znati. 

onoj frendici s pasom sam rekla da nema valjanja po kauču i krevetu, ali na par dana ću morati opet do svojih kad ona dođe i ostati će sama s njim, ajme meni ako vidim dalke posvuda pa mi hormoni prorade 

cure daj me prosvijetlite, što jedete navečer prije spavanja? ja večeram oko 8 ipo a prije ponoc ne idem leći, ne mogu rano spavati, i normalno da me glad skrpa do tad jer pogotovo sad dok su ove vrućine imam lagane večerice. i onda namažem nešto na kruh prije spavanja a znam da to nije baš najpametije ali što ću, i onda se znam buditi oko 4 ipo-5 ponovno gladna iako se najedem u ponoć, zbunjena sam i nezz što da jedem više  ajmo pliz savjet cure, što jedete za večeru i kasnije obroke?

Cvarak
    07. Srpanj 2015. 13:56

Ja ti drzim dijetu radi secera i cak tamo pise vecera oko 19-20h tipa meso neko povrce i kruh,ili sendvic! A ako sam gladna kasna vecera oko 22h jogurt ili mlijeko!!! I to je to!!! Cak na toj dijeti nisam gladna toliko al mi fali uzasnoo slatkoo i jela bi vise voca a kao nesmijem ://

Pomalo
    07. Srpanj 2015. 14:35

Hvala vam svima jos jednom. Evo jucer sam saznala kakvo je zadnje sranje napravio i odlucila da ne mogu vise i nit zelim muciti sebe ni svoje dijete, no on ne pusta, doslovce izvlaci iz mene sve pozitivno. Tako da cu biti samohrana majka, tj. nadam se da cu biti. Sutra imam pregled kod svog ginica pa cu saznati kakvo je stanje, dal se pogorsalo ili je uspio on sam zeludac i crijeva pogurati iz grudnog kosa. Nadam se da je jer ga osjetim koda ih je svoje unutra i zabija mi se u zeludac i mjehur konstantno pa il me muci zgaravica il idem piskit svakih 10 min.

Sanjarica
    07. Srpanj 2015. 15:01

Heloo cure... Prezivljavate??! Ovo nije normalno... Doslovmo sam samo u gacicama u stanu i topim se...a ziva na termometru u stanu pokazuje ponosnih 31°C ... Klime naravno nemam... Glava me boli cim sam u klimatiziranom ali se sad se bas mislim dal bi rade malo trpila glavobolju ili ovo topljenje...uf...  

Inace ja sam isto totalno bez apetita... Uglavnom za dorucak pojedem neke pahuljice ili cokolino a onda tokom dana neku salatu i stalno jedem nektarinke...i puuunooo vode i hladnog mlijeka... Jbg znam da ne jedem bas sta bi trebala ali jednostavno nemam apetita za nista drugo... 

Zvijezdice tebi jos jednom zelim svu srecu i nadam se da ces nam se sutra javit sa lijepim vijestima... 

A sve vi koje idete na UZV takoder da sve bude ok i uzivajte u gledanju svojih malisana... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    07. Srpanj 2015. 16:18

Zdravo cure

Prije svega, Zvijezdice.. drzim fige i molim se za tvog malog miša i nadam se da će ti sutrašnji ultrazvuk donijeti ljepše vijesti. Buduće mame diljem Hrvatske mole za tvoju bebu. Tako da... mora biti dobro.   Obavezno se javi sutra.

Ja se pržim na ovim vrućinama. Nisam mislila da ću ih tako teško podnositi. Ali sve pričate o slabom apetitu, a moj je povećan. Mogu jesti sve. Čak sam i stalno gladna. Mogla bih jesti vruću ljutu pizzu, lubenice, tjestenine... uopće ne biram jel lagano ili ne. I toga sam se bojala. Bilo je predobro da bi bilo istinito da u 29 tjedana dobijem samo 3 kg. Sve me strah dalje.

Inače, moj je cervix oko 27 mm i nadam se da je to ok za ovaj stadij trudnoće. Bebica mi se na uzv-u opet sakrivala i nikako da joj dobro vidim lice.

Branchi
    07. Srpanj 2015. 16:38

Zvijezdice dobro ono kazu - bolje biti kvalitetno sam, nego u losoj vezi...a ti ni nisi sama :)
    sretno dalje i javi nam se nakon pregleda, svi drzimo fige.

Ryanne, ja sam vise poput tebe - kao smanjen apetit, ali ne previse :) cesto mi se nesto jede, gricka, sva sreca da mi vecinom pase nesto tipa lubenica, krastavci....ali opet, cesto jedem.
    sad sam na +9.5 kg, hm, hm...kak vi stojite s kilama??
    meni na pregledu prosli tjedan (28 tjedan) nije nista spominjao cerviks, samo da sam zatvorena - to je valjda isto dovoljno i ok?

Sanjarica
    07. Srpanj 2015. 17:45

Eto meni jos ni jednom nije spominjao cerviks,samo kad me pregleda dole kaze sve je u redu... Pa valjda i je... 
    Inace ja sam za sada na +7 kg... A do kraja ima jos skoro puna 3 mjeseca pa tko zna koliko cu ih jos natuc...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.