Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aninica
    05. Srpanj 2015. 11:56

Dugo se nisam javljala ali vas uredno pratim. No sada me zvjezdica tako rastužila i znam da ne mogu ništa napraviti osim dati podršku i pomoliti se i ne znam koliko zvjezdici to znači ali NADA umire posljednja.

Sanjarica
    06. Srpanj 2015. 10:38

Bok cure...kako se drzite po ovim vrucinama?  Jer ovo stvarno nije normalno, ne sjecam se kada je bilo bas ovako toplo... 😅

Nego imam jedno pitanjce za mame koje su RH negativne, jeste vec dobile onu neku inekciju koju kao moramo primit izmedu 28-30 tt?! Meni moj gin prije 7 dana na pregledu nije nista rekao a ja sam iskreno zaboravila ga to pitat... I ako jeste kamo se ta inekcija dobije? Tnx... I cuvajte se sunca! 😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    06. Srpanj 2015. 10:45

jutro.....meni je strasno vruce i sparno, po noci se budim sva u znoju i tusiram se 3x dnevno. strasno.

ja sam A-, isla sam u 3, 6 i sad cu u 8 mjesecu na test senzibilizacije i ako je sve ok, injekcija se dobije tek nakon poroda, ako beba ima + krvnu grupu.

ne znam dal neki daju i ranije preventivno, ali mozda to ima veze s testovima senzibilizacije, si isla na to?

Pomalo
    06. Srpanj 2015. 10:56

Jutro, hvala vam svima, držim se al to je uvijek, kad te krene krene te i jedno sranje za drugim, odgodila sam svadbu, dečko je počeo nešta filozofirati i ja sam kod svojim, da nemam nijh ne znam kako bi. Cijelu nedjeljnu misu sam isplakala i molila za sve i moju bebu. Hvala vam još jednom svima i puno mi znači da imam barem vas.

Anci2225
    06. Srpanj 2015. 11:06

Zvjezdica stvarno mi je zao sto ti se to dogadja.
    Samo misli pozitivno i bit ce sve OK.
    Mi smo tu uvijek da te saslusamo i damo ti, ako nista drugo,  moralnu podrsku

Sanjarica, injekciju dobijes tek kad rodis i ako ti je dijete +
    Ja sam 0- i imala sam dva spontana i dobila sam injekciju + jednom sam rodila i posto mi je sin A+, dobila sam ju, mislim, dan nakon sto sam rodila

Ja cu krepati po ovim vrucinama.
    U uredu nemam klimu i trenutno sam ko u sauni.
    Brojim jos sitno (12 radnih dana) i krece godisnji i odmah nakon toga porodiljni.
    Osjecam se ko u vojsci, na kalendaru doslovno krizam dane
    Cure koje ste na moru, mislite na nas koje jos radimo i okupajte se i za nas.

Branchi
    06. Srpanj 2015. 11:16

Zvjezdica, drzi se ljudi cija energija ti odgovara i pruza ti utjehu i samo pozitivno.

Anci2225, tako i ja - jos 6.5 radnih dana, krizam dane na nekoliko kalendara i polako pripremam kolegama sve materijale da me sto manje zovu hehe

Sanjarica
    06. Srpanj 2015. 14:32

Hm.. Nikakve testove senzibilizacije nisam radila... Sta je to uopce? Meni je jos negdje u 20-tom tt otprilike rekao da cu oko 30 tog tjedna ic na tu neku inekciju i da cu sljedecu jos jednu dobit kad rodim...sad ja nemam pojma zasto mi je spominjao tu u 30 tt.. Morat cu ga pitat za 2 tjedna kad opet idem na pregled... Hvala vam...

Zvijezdice tebi zelim svu srecu ovog svijeta i neznam ali ja se uvijek drzim one - poslije svake kise mora zasjat sunce... Prije ili kasnije... Tako zelim da i tebi sta prije zasja sunce... I drzim ti fige da sve bude u redu... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    06. Srpanj 2015. 14:49

Sanjarice, ja sam isto 0-. Evo idući tjedan, u 24. tjednu moram na test senzibilizacije. Znači vadit krv i da vide jel stvaram antitijela. Već sam vadila u 12. tjednu to i moram još u 32. tjednu. Ja isto znam da se inekcija dobije nakon poroda ako je beba Rh pozitivna. Ali da, ti pitaš svog doktora pa će ti objasniti 

Branchi
    06. Srpanj 2015. 15:10

da, mozda je ovaj tvoj nacin neka precica, da ne ides na testove senzibilizacije heheh...vidi s njim. ja sam cula samo za ove varijante kako smo mi isle - 3x u trudnoci ides na te testove (u zagrebu u petrovu, tamo di se daje krv) i ako je sve ok, samo injekcija poslje poroda ako je beba +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI