Kneginja drži se!! I lipo rješi taj zub, nek ti daju laganu lokAlnu i nema straha!!
Probaj se s tim suočiti!! Jer zub se nece nažalost izliječiti sam, znaci taj zubar te čeka svakako, pa sta se prije suočiš, to je prije iza tebe!!
Anci u kojem si ti tjednu trudnoce???
Meni je moj ginic reka da veličinu bebe računam otprilike po tjednima trudnoce, znaci sad sam u 26-om tjednu pa računam da ima otprilike toliko centimetara!!
A teška mi je skoro kilo!!
Po ovome sta citam moja beba ispada niska i debela 😂😂😂😂😂😂
A sta se tice muževa, moj je presretan i prepazljiv i sve pohvale ali tisuću puta sam osjetila da nemoze on masu stvari Doživit ka ja!!
Ni dobre ni lose stvari. Moja sreća kad me beba udre ce bit puno jača nego kad on osjeti udarac ili moj strah za nesto ce bit puno jAci od njegovog straha... Ali mi smo zene i sve to intenzivnije Osjećamo, svaka čast očevima ali mi smo ipak majke.
A majka je uvik majka!!! I zato je to tako!!
evo mene žive i zdrave hahaha..al nisam otišla dr...čuli smo se...(čovik ima glas da kolina počmu klecat hahaha..jos kad znam kako je dobarrr) ...Dogovor je da se vidimo u sridu ujutro....jer me sad vise nista ne boli...jedino ako me opet stegne da odma dodjem..da je an raspolaganju 24 sata dnevno!!!
I da je antibiotik zadnje sta ce mi dat jer sam trudna...da ima on bar 3 opcije prije toga :D ...da se nista ne bojim...bla bla bla....joj tako mi je nekako laknilo....vidit cemo kako ce to izgledat....ocu li bit cool ili ce me lovit oko doma zdravlja hahahha :D
uh kako je lipo kad nista ne boli....divota jedna :D ima da cim mognem sve ovo povadim i sredim...LJubim vas sve radi podrške

Bokic curke...
Evo mene s pregleda...sve je ok i beba je vec narasla do 35 cm i ima 1 kg... Meni to nekako puno zvuci... Misica velika
Inace danas je decko bio sprijecen zbog posls da ide samnom na Uzv pa je isla najbolja prijateljica...odusevljena je bila i bas mi je bilo drago da sam to podjelila s njom...
Inace ja svog decka moram pohvalit, stalno bi gladio trbuh, ljubi ga i stalno oce da mu kazem kad beba udara pa onda on stavi ruke na trbuh i gusta... Inace je totalno antiosjecajni tip osobe pa mi je sve to nekako novo i slatko...
Kneginja odi rijesi taj zub pa ces bit na miru...totalno kuzim kak ti je jer i ja bi rade isla bilo kamo samo ne kod zubara...
Ryanne nemoj se sekirat previse...neznam ako si probala ali navodno da ispiranje dole sa kamilicom pomaze protiv tih gljivica i svrbeza... Neznam nisam stvarno osobno probala ali sam vec nekoliko puta cula da je to dobro...pa...
Puse svima...😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
joj samo si dva dana vise trudna od ene i cijelo kilo!!!! wooow...to su sad vec ozbiljni veliki ljudi :D
jedva čekam iduci UZ...trebala sam ići sutra onu jednu noc u bolnicu..ali sam odgodila za ponedjeljak..radi zubara ... bas cu onda rec ginekologu da mi kaze mjere...nikad do sad nisam pitala...osim dal je sve kako treba bit u skladu

OI ja sam dns bila na pregledu,curka je super ima 830grama,ja sam svega do sada dobila 6kg ginicka kaze da je to super! Sutra idem na ogtt drzte figeee uzasss!!!! Dns sam na dijeti tak bi sve jela a pazim da me nebi s tim secerom zajebavali,a kad sam pitala patronaznu zasto su tako rigorozni kaze ona meni madajte da imate secer i 6neato ste zdravi,pretjeruju!!!! Ehhh

Ima nas više u 26. tjednu.. :)) Ajme ne mogu spavati. Inače nikad nisam imala problema, a znam odspavati pod 10h u komadu. Već se dva sata okrećem uf. Ujutro idemo u Bosnu po zavjese i nadam se da ću izržati.

Jojjj ja popila onu glukozu ajmeeee uzasss muka mi jeee fujjj fujjj....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji