Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    01. Srpanj 2015. 09:27

Evo da vas i ja malo pozdravim
    Čestitam svim novim trudnicama i dobrodošle

Ajme ne mogu vas pohvatat..toliko tema ste prošle haha.. evo zadnje za cicke.. ni meni nisu ne znam ni ja koliko velike, veće jesu nego inače, al ništa strašno grudnjake nosim sve stare, u kupaće isto stanem osim nekih koji su mi i prije bili malo na knap (mislim na gornji dio) donji sve kao i prije...
    Što se čitanja o porodu tiče, ne čitam ništa.. želim živjet u neznanju.. znam neke osnovne stvari i to je to.. još me nije strah, totalno sam opuštena i uživam

Nadam se da ste sve super i šaljem puse

Branchi
    01. Srpanj 2015. 09:45

jutroooo cure :)

evo mene nakon par dana godisnjeg i bratove svadbe na kojoj sam tijekom dana bila u stiklama, a onda u sali u nizim cipelama i plesala cijelu noc bez problema :D

danas smo bili na UZV-u, Jan ima vec 1200 gr, vec mu je glavica dole, iako ce se okrenuti jos valjda 100000 puta do 9 mjeseca heheheh....i poprilicno je aktivan cijelo vrijeme, sad isto sjedim na poslu, a on luduje :)

meni mlijeko jos ne curi, nadam se da je to isto normalno?
    radim jos 9.5 dana, joooooooooj...moram priznat da mi se sve manje da. jucer sam jos popodne tak lijepo odspavala, vidjet cemo kak cu izdrzat danas na poslu.

nenana
    01. Srpanj 2015. 10:15

Jutro cure :)

Što se tiče poroda, pogledala sam YouTube film i malo požalila jer je bio grozan i prošli smo tečaj, pa sam par dana sanjala gluposti te odlučila vise ne misliti i citati o porodu, biti ce oko treba biti, van mora :))

Čitam još neku knjigu Što očekivati u trudnoći, ponijela sam na GO Povezujuće roditeljstvo, Lolipop tu ti čitaš :), nadam se da je dobra i imam ih još dosta doma o prehrani i

nenana
    01. Srpanj 2015. 10:23

Pišem s moba pa sam klik na POŠALJI a nisam dovršila 😆

Uglavnom, imamo jednu koji sam kupila MM na poklon kad sam ostala trudna, a zove se "Vodič za tate" i super je, bas za muške, sve lijepo objašnjava..i na posudbu sam dobila neku "Cool, moderna mama" (tak nekak je ime) i jednu o prehrani djeteta od rođenja pa nadalje i jedna koja se bavi alternativnijem pristupu djetetu, masaze, neke tehnike smirivanja, uspavljivanja i slično..

Samo tko ce sve to pročitati 😆

Moram priznati da bas uživamo na moru, kupamo se svaki dan, zdravo papamo i navečer šetnja..još 10 dana a onda 2 mj iščekivanja u ZG po najvećim vrućinama, jeeeeej..

Ps. Mali se migolji na veliko, aktivan je skoro cijeli dan, a moje cicke suhe, ali nadam se da ce biti mlijekeca :)) pozzzz

Ryanne
    01. Srpanj 2015. 10:28

Jutro cure

Pozdrav od mene i od moje buše. U petak idem na uzv i jedva čekam da vidim koliko je teška moja malecka. Sad vec dosta jako osjetim njezine udarce, čak i noću. Dosad bih spavala kao klada i utopijski mislila da ona spava kad i ja spavam. Yeah right. Ja spavam ko top, a ona luduje.

Meni se počeo vraćati umor sa početka trudnoće. Jedva funkcioniram i svojski se trudim da ne  zaspim u uredu i poslinim tipkovnicu. Noću se često budim radi wc-a i okretanja s boka na bok (koje treje po 15 min koliko me boli), ali i brzo opet zaspim. Nema nesanice kod mene.

I primjetila sam jedan neugodan simptom trećeg tromjesječja i zanima me jel još koja to ima. Riječ je o hmmm... čudnoj natečenosti, iritaciji, svrbežu i ultra osjetljivosti tamo dolje. Mislim, još malo pa ću morati to sve dolje rolati, pospremati i preklapati prije navlačenja gaćica. Haha.

kneginja
    01. Srpanj 2015. 10:48

eto mene opet :D
    bila u zubara....kaze ovo se mora vadit(znala i sama)...al bi on radje nakon sto rodim...kaze jedino ako mi dodje 5 do podne da se vratim i on ce odmah vadit. Uvjreava me da nista ne steti zubarska anestezija i vadjenje zuba..ni trudnoci ni dojenju....pa mu valjda moram virovat...Tako da me na jesen čeka posa ohohooooo...vadjenja..nadogradnji..sto nekih čudesa....samo nek me pusti na miru do poroda...psolje cu lako :D

Ryane...to sta kazes za to dole...mene je u par navrata uhvatio takav svrbež...da je muž umira od smjeha...nesto nadnaravno....najradje bi nekim ribežom opalila hahahha

al ja sam to povezala sa depilacijom "dotične"....a ko ce ga znat...mozda je to neka nus pojava treceg tromjesječja :D

• danchi5
    01. Srpanj 2015. 12:13

bok curke,
    nije ni mene bilo neko vrijeme.... pa da vas pozdravim sve! Drago mi je da ste dobro i da bebe fino napreduju .
    što se spavanja tiče. i ja se uglavnom vrtim po krevetu i onda se zaležim, pa me bole leđa tj bok, a obavezno se dižem po noći na wc.
    al to je sve podnošljivo....  ono što mene muči je dioptrija!!!  Nosim leće i skontala sam da mi je svaki dan sve mutnije nešto...  pa se mislim da su leće stare i vrijeme za promjenu...  odem kod doktora, kad ono...  dioptrija mi narasla...  i to je normalno u trudnoći!  sad čekam da mi dođu nove leće, a dotad tumaram okolo u mutnom . to je baš koma i živčana sam od toga skroz.

osim toga, dr mi je na zadnjem pregledu reko da mi je cerviks skraćan i da se malo smirim..  al nije to uopće ultrazvučno mjerio nego je to njegova dijagnoza ručnog pregleda.  Tako da sam odlučila odradit još ovaj tjedan i na godišnji pa na porodiljnjii.  
    Jel ima tko s takvom dijagnozom!? Ne znam kolko se to treba smirit, ne bi da bungee skačem. 

držite se hlada
    pozdrav svima

Fluffy2
    01. Srpanj 2015. 14:50

Dobrodosle nove mame :)
    Da vas pitam, jutros sam se probudila s 'ljubavnim ugrizom' na cici, a dragi je udaljen nekih 1000 km tako da nije od njega ahahah, ali tako izgleda i ne znam odakle se to stvorilo. Evo sad maloprije me svrbi stomak i dignem majicu kad slicna takva crvena tockica i svrbi za poludit.
    To mi se znalo pojavit nedavno kad sam bila na moru i mislila sam da je od sunca a proslo samo od sebe nakon sta sam stavila baby puder. Jel bi to mogla bit neka alergija na hranu iako inace nisam na nista alergicna? Jos netko s tim simptomom?
    Danas bila na pregledu i sve je u redu ali mi je rekao da malo usporim tempo jer ipak smo sad u sedmom mjesecu..

Fluffy

Oliva4
    01. Srpanj 2015. 16:21

Hvala cure s prijedlozima za knjige..potražit ću ih definitivno..ja ne mogu gledat snimke poroda, ali nekad proradi neki štreber u meni pa se imam potrebu pripremat iščitavanjem razne literature   iako sam svjesna da u ovom slučaju to možda neće značiti puno 

e što se tiče ovog curkanja iz cika, meni to traje već tamo od negdje 22 tjedna (sad sam u 30.) i baš me šokiralo, rekli su mi da će prestat pa se opet pojavit, ali, brate, meni to ne prestaje..nekad zna baš puno, a nekad koja kap..već sam odavno kupila one jastučiće u dm-u pa ih nosim stalno u grudnjaku..  nadam se da je i to normalno..svi kažu da ću očito onda imat puno mlijeka, valjda neće bit toliko da mogu i bebe po susjedstvu hranit 

Cvarak
    01. Srpanj 2015. 17:52

Ej evo da se i ja javim malo u banani jer sam digla nalaze ogtta i naravno nataste 5.1 a poslije glukoze super.,sad lagana hrana bez slatkog ...poludit cu i moram radit guk profil;((( jel neko to radio?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.