Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 12:57

Ja sam se jucer nazivcirala samo tako na komentare zena na Anin post. Jer sve je istina sta je napisala. Ne radi se tu o nekom prenemaganju nego o opcoj kulturi koje vise nema! Zena u sebi nosi novi zivot,i svecenik na misi uvijek napominje da je zensko tijelo sveto a kamoli trudno i da se mora postovat. Ja prva super nosim trudnocu i ne znaci da bi sjela ili dosla na red prva negdi ali bitan je taj znak paznje od druge osobe. Također sam odgojena da pazim na takve stvari i zaista je tuzno sta to izumire.
    Jednom sam se vozila u busu s prijateljicom koja je u ruci nosila svog sina od 8 mjeseci i voznja je trajala nekih 25 minuta i NITKO se nije ustao. Stvarno sramota a pogotovo za zene i njihove komentare pa nisi bolesna itd...

kneginja
    22. Lipanj 2015. 13:11

Fluffy

Ja sam se jucer nazivcirala samo tako na komentare zena na Anin post. Jer sve je istina sta je napisala. Ne radi se tu o nekom prenemaganju nego o opcoj kulturi koje vise nema! Zena u sebi nosi novi zivot,i svecenik na misi uvijek napominje da je zensko tijelo sveto a kamoli trudno i da se mora postovat. Ja prva super nosim trudnocu i ne znaci da bi sjela ili dosla na red prva negdi ali bitan je taj znak paznje od druge osobe. Također sam odgojena da pazim na takve stvari i zaista je tuzno sta to izumire.
    Jednom sam se vozila u busu s prijateljicom koja je u ruci nosila svog sina od 8 mjeseci i voznja je trajala nekih 25 minuta i NITKO se nije ustao. Stvarno sramota a pogotovo za zene i njihove komentare pa nisi bolesna itd…

slažen se draga sa tim sta kazes..i sa tim da zensko tjelo fakat sveto nesto :) ali same smo si krive...mozemo govorit ovo i ono..optuzivat ovog i onog....ljudi su glupi..žene isto tako...inzistitat najednakosti u 100% slucajeva..a sama priroda nas nije stvorila jednakima...kad tad nam se trebalo počet obijat o glave :D evo i obija se..

meni je ana inače ok zena..realist...ali nije joj tribalo ovo sa mcd i kako ceka red za sladoled i nece niko da je pusti....bla bla...ni zaposlenici....to mi je vec tolika zaokupljenost samom sobom da bi mogla malo povratit....jbga i ja sam uzasno sebicna od kad sam trudna...al isto sam svjesna ljudi oko sebe....bas onaj jadni sta radi u mcd gleda ko je trudan ko nije...gleda da napravi posal,,...koliko se god s njom slazem...toliko mi malo i ide na zivce :D
    a pogotovo ovo usporedjivanje trudnica sa invalidima...ma idi begaj..je ne dam da me se zove invalidom jer nosim novi zivot...ja sam ČUDO a ne invalid hahahahha :P

Fluffy

kneginja
    22. Lipanj 2015. 13:00

odi na profil od Ane gruice pa vidi text koji počinje sramim se....ma ono zena se požalila...a u komentarima je napali boze sacuvaj...

doduse meni je malo prećerala hahahaha...al trudna je pa joj opraštam....ok je pitat za pomoc...odavno sam prestala vjerovat u čuda..da ce se netko sam skakat i vidit dal mi treba dat ruku ili ne...(živio feminizam ahhaha)...
    pa me malo čudi kako nju to čudi....no..bez obzira na moje misljenje...otrov koje su odredjene tuke tamo isipale...nije vrijedan ljudske pažnje....biće sve isfrustrirano do bola

kneginja
    22. Lipanj 2015. 13:23

e da..i malo mi ide na kitu to njeno...znam da ne izgledam netko tko treba pomoc...ali da mi niiiitko nije upitao trebam li pomoć......O boze....čisto ženska taština ahhaha..koji cu te vrag pitat za pomoc ako ti ne triba....pogotovo u danasnje vrime di mos prije očekivat da ce te neko nasrat ako se sam ponudiš(sama iskusila)....

mislim da triba bit malo realniji....kretenski je ne ponudit nekome pomoc kad vidis da mu treba...kretenski je ne bit kulturan..ustat se...starijem..nemocnome...bilo kome kome treba..ali malo spustit očekivanja....ljudi su zaokupljeni svojim problemima..jednako ko ja ili ana gruica svojom trudnocom....i čemu kukat ako se kukat ne triba :D

ja sam masu samostalna...i ona je to znam..pa me jos više čudi to cmoljenje...pogotovo ako nije prijeko potrebno....opet kazem...dobrodosli u 2015....šta smo trazili to smo i dobili...i nemamo se vise pravo pozivat na zdrav razum i odgoj i kultruru jer smo se tih zivotnih vrijednosti laganini odrekli ka najveceg zla....a prihvatili neke nebuloze....

Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 13:38

Ma da, slazem se s dosta toga sta si napisala samo mene su takve stvari nervirale i prije, ali ono..gledam sebe i da ja nekome uskocim u tom trenu ako mogu.
    Evo jedan primjer na socijalom, ljudi ko u prici, na salteru stoji covjek bez noge na stakama i ispadnu mu papiri na pod i prolaze sekunde svi samo stoje i gledaju i skoci jedna trudnica mu dodat. Mislim ono tu je bilo krcato i mladih i zdravih ali nitko ne mari.. mene rastuzuju te stvari.
    Ali eto svi smo druciji meni je slatko kad me netko pita jel nesto mogu sama jer hvala Bogu mogu sve, al isto razvucem osmjeh kao ja sam jako vazna sada haha, to su nasi mali trenutci sada u kojima treba uzivat :) Ljubazno se nasmijem i kazem hvala, mogu sama, ja mogu sve.. :D

Fluffy

Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 13:40

P.s. kako smo ti ja sad isto trudne?? Zar se nisam poklapala s kosee hahahaha ja sam isto 25+6 :)

Fluffy

kneginja
    22. Lipanj 2015. 13:57

neman ti pojma..ja se vise ne sicam ko me je pratio sa danima....meni je točno 25 + 6 :) fora :) koliko tu brljavimo da nismo skontale da smo terminuše hahahhaha :D

ma vezano za temu..sve mi jasno ko dan....samo ja sam takav tip...nekako sam se uvjerila da u 99% stvari u zivotu ne postoje iskljucivo crno i bilo...ima sivila koliko oces i nkeih medju-stvari....pa ne zelim bit iskljuciva nu u cemu...

žalosno je nas ta je svit dosa,..al jbga...takav je kakav je...
    ja sam odgojena strogo tradicionalno...odgovorno...moram pomoc svakome koga vidim da pomoc triba...ali nakon sta sam u st u busu br 3 ima desetak godina popila pleščurinu od živčane babe kojoj sam digla knjugu s poda busa...malo sam oprezna i sa pomaganjem hahhahah....ajme akd se sitim...plakala bi od smija...sta je najogre nastala je masovna histerija u busu di ih je pola vikalo na mene da koji kur...diram tudje stavri..a pola ih urlalo na babu da bi je tribalo izbacit iz busa hahahha

ja sam pristravljena izasla negdi oko skalica i šetala statak puta ....show :D

isto tako mislim da kad ljudi vide anu gruicu....komad žene..koja ima neki friki opak gard :D jos fino sredjenu..nasmijanu i na štiklicama....pa sasvim je normalno da je nece pitat jel joj triba pomoc...mene bi bilo isto malo stra :D ahhaha ;)

Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 14:02

Ahahahaahahahahahahahah umireeeeem

kneginja
    22. Lipanj 2015. 14:08

Fluffy

Ahahahaahahahahahahahah umireeeeem

samo se ti smiji hahahhahaha

Fluffy

Sanjarica
    22. Lipanj 2015. 14:13

Heloo cure... Vidim raspisale ste se u Gruici.. Kneginja u potpunosti se slazem s tobom...malo je ipak i ona pretjerala sa koristenjem bespotrebnih epiteta...al bome i one neke zene su pretjerale sa komentarima... Neznam ako ste vidjele jutros sam vidjela da je izasla i nova kolumna od Jelene Veljace... Ubiti slicno nesto se pozalila kao i Gruica...i naravno da je opet masa negativnih komentara na njen racun napisano. 
    Osobno ne volim kad me se tetosi ili gleda kao nesto posebno od sad kad sam trudna jer se jos uvijek nosim sa svime kao i prije trudnoce.. Do kada neznam..ali jos uvijek imam snage i zivaca i cekat u redovima itd... Mada da lijepo je kad ti se netko ponudi da te propusti ispred sebe u redu na kasi (kao sta mi se desilo neki dan, doduse bio je neli stari njemac i svaka mu cast) i ja kao reko ma ne,ne nema potrebe a on inzistirao da idem ispred... Eto to je moj jedan jedini primjer za sada... 

Sad vam saljem puse,odo danas konacno na more malo... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI