Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    22. Lipanj 2015. 14:17

e to od Februarke neću vala čitat...jer je smatram jako jako brrrrrr osobom....ajde Gruica mi je onako...zdravo narodno jednostavna(bar sam je tako dozivila).....Ma mislim opććenito da ima puuuno bitnijih sranja koji nam se svima dogadjaju trenutno a one ka javne osobe se isto ne obaziru na njih....nego eto..malo taštine trudničke..proseru malčice neki textić...nek zna svijet da sam i ja truuuudna :D 
    zločesta sam malo hahhaha al oprostit cete mi...ipak sam ja truuuuuudna :P hahahha

Naanaa2
    22. Lipanj 2015. 14:33

Da se i ja uključim u temu s Gruicom. Nisam čitala cijeli taj njen status, al kad su mi rekli da je sve to zbog toga što je nisu propustili u McDonaldsu- ono, ma daaaaj. Malo si je umislila da je kraljica Elizabeta. Isto tako, žali se što je nisu propustili da kupi sladoled, a nije se žalila što i sve druge trudnice nisu dobile poklon paket sladoleda od Leda na kućnu adresu jer je trudna, ali se uredno s tim pohvalila. Ja prva ne bih imala ništa protiv takvog paketa. 
    Isto tako, nisam invalid, niti ne očekujem da me se propušta u redovima, ali, brate mili, nemoj se ni ubacivati u red meni ispred nosa. To je ono što mi smeta. Čak i kad me puste preko reda (a to sam do sada doživjela jednom kad sam išla krv vaditi) prvo mi je bilo neugodno, ali čovjek navalio i ajde i ajde prije njega. Na kraju sam mu se zahvaljivala kao da je napravio ne znam što.

kneginja
    22. Lipanj 2015. 15:53

Naanaa

Da se i ja uključim u temu s Gruicom. Nisam čitala cijeli taj njen status, al kad su mi rekli da je sve to zbog toga što je nisu propustili u McDonaldsu- ono, ma daaaaj. Malo si je umislila da je kraljica Elizabeta. Isto tako, žali se što je nisu propustili da kupi sladoled, a nije se žalila što i sve druge trudnice nisu dobile poklon paket sladoleda od Leda na kućnu adresu jer je trudna, ali se uredno s tim pohvalila. Ja prva ne bih imala ništa protiv takvog paketa. 
    Isto tako, nisam invalid, niti ne očekujem da me se propušta u redovima, ali, brate mili, nemoj se ni ubacivati u red meni ispred nosa. To je ono što mi smeta. Čak i kad me puste preko reda (a to sam do sada doživjela jednom kad sam išla krv vaditi) prvo mi je bilo neugodno, ali čovjek navalio i ajde i ajde prije njega. Na kraju sam mu se zahvaljivala kao da je napravio ne znam što.

amen :)

i u potpunosti se slazen s tim u vezi paketa sladoleda...koju kitu nisam ja to dobila...zasto mi ana nije poslala bar dva korneta ahhahaha

mislim da bi mogli pokrenit peticiju ili čak referendum...Paket slaje svakoj trudnjači!!!

Sanjarica
    22. Lipanj 2015. 16:13

Uuu…sladoled… 😣😉🍨🍧🍦

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    22. Lipanj 2015. 16:23

Kneginja, morat ćemo i mi na fejs plakat kako smo trudne, natečene, vruće nam je, a nemamo sladoleda. I to po mogućnosti još prikeljiti selfie u štiklama i sve spickane od glave do pete 

Kiara5
    22. Lipanj 2015. 16:37

Mene gruica zivcirA, ka da je jedina na svitu trudna, strah me kad Otvorim frižider da mi ona ne izleti iz njega

Sova5
    22. Lipanj 2015. 18:24

Fino sam se nasmijala sada na vaše komentare  U principu, sa svime se slažem što ste napisale. Jedino što je mene pogodilo bila je količina netrpeljivosti i zloće od žena prema ženi. Ja apsolutno ništa ne očekujem tako da se niti ne razočaram. I Bogu hvala pa mi je ok i sve mogu  Da ne mogu, pitala bih nekoga za pomoć. A da bi mi bilo lijepo da me netko u trgovini pusti preko reda, mislim da bi mi bilo super...

Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 20:22

Nije uopce bitno sviđa li se nama Ana Gruica ili ne, stvar je da je u pravu da su ljudi svinje. Najnovije; maloprije pozelim cokoladnu krafnu u pekari i uđe neka svraka i odmjeri me i moj stomak usput. Prodavacica kaze izvolite a ona tuka: 10 kolaca! Pa kravo jedna nekulturna da moran tako rec! Nije mi se dalo raspravljat niti je pitat jesam li prozirna mozda jer sam dosla prva, samo sam se okrenula i izasla.
    Mogla bi se svaki dan s nekim posvađat i opet nebi nista postigla jer pojam 'opca kultura' vise ne postoji. To nas tjera da mi ne budemo vise dame a ulicarka ne zelim i nikad necu bit. Ana Gruica je također jaka zena i sa stavom al ocito joj je u ovom stanju prekipjela nekultura. Pa sta da je sposobna i da dobro izgleda i da ima novaca, trudnica je kao i svaka druga i zenu se treba bar tada uvazit.

Fluffy

kneginja
    [UREĐENO] 26. Lipanj 2015. 16:12

šišaš Anu Gruicu..mislim da je moja patnja veća...upravo san se vratila od matere...iz svog rodnog mista..u sadasnji di nema mora!!!!!!!! A radi ovog šugavog vrimena se u prošlih 8 dana nisam uspila okupat!! Uzas... :( A s obzirom koliki mi je drob zadnjih dana i kako sam postala traljava...bojim se da vise necu ni otic ovo lito blizu plaže....

šmrc...

lollipop
    23. Lipanj 2015. 08:20

jutro cure 
    ma ja se uopće ne opterecujem tim da li ce me netko pustit preko reda...kad mi bude preteško više neću nigdje ići i gotovo 
    a ako treba izborim se ja za sebe...npr u busu, ma nebi se digla nema šanse bilo nekom pravo ili krivo...i to ne zato jer mi je teško stajati nego jer me strah da će vozac naglo zakočiti a ja odletit ko kruška

ajme kako mi je trbuh narastao od prošlog tjedna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI