Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    14. Veljača 2015. 12:58

Dobrodosla katja.
    Bas mi je drago sto nas svaki dan ima sve vise. 

Sanjarica
    14. Veljača 2015. 16:14

Katja dobrodosla.. 
    Kako ste cure? Ja sam danas katastrofa... umorna za nevjerovat.. i jos me svako toliko dole kao probode...strasi me to...svasta mi prolazi kroz glavu...dali i vas svako toliko dole prode kao neka neugodna bol? Nije konstantno ali..me strah...  nemogu docekat 23.02 da odem na pregled... i nadam se da ce mi gin rec da je sve ok...  pusa svima... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    14. Veljača 2015. 16:20

mene isto svako malo nesto probode...pa zetegne...ono na sekund ali bas malo zaboli.....pa mi se čini ko da mi je doli napuhan balon ..pa svašta nesto...nikad nisam bila svjesnija svog tjela nego sad...da ne znam da sam trudna mislim da to nista ne bi primjećivala....i stvaaaarno bi bilosuper da se sazna tek sa prodjena 3 mjeseca da je žena trudna...ovako...mozak ode u ..... hahahaha....moj radi sto na sat....ako žiga-zasto žiga....ako boli sto boli...ako ne boli zasto ne boli.....za poludit :D 
    Danas mi ej tlak nizak...i samo lezim :D fala bogu nikakve mučnine i nus pojve osim nocnog nemira...piškenja non stop i bolnih cica :D

Sanjarica
    14. Veljača 2015. 16:31

A i to bas sta kazes... najbolje bi bilo kad bi saznale tek u 3 mj trudnoce...hehe...mozda bi se manje sekirale... ovako... glava mi je kao ...
    ko ce docekat sljedeci pregled... 
    Nego,ima koja od vas ovdje da je iz okolice Pule? 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

katja8
    14. Veljača 2015. 17:14

btw kad vec spominjete te neugodne probode,meni isto danas lagano u stomaku sa desne strane ispod rebra,ali lagano skroz...sad proslo,na pregled idem tek 27.neznam kako cu docekat!! :/ samo da bude sve ok! :)

lilianaa
    15. Veljača 2015. 12:36

Drage buduce mame, nakon dva pozitivna testa odlucila sam se prikljuciti vasim razgovorima. U ponedjeljak se narucujem ginekologinji na pregled i iskreno se nadam da ce biti sve ok. Naime, moram priznati da nemam puno simptoma, a jedan od njih su osjetljive bradavice no bolile su samo na dodir i polako prestaju. Osim toga, imala sam par sitnih simptoma ali toliko slabih da nisu vrijedni govora. Sve mi to cudno. Mislila sam da cu imati filing trudnoce, ali nikako. Nekako, ne vjerujem u nista dok ne cujem misljenje ginicke. Kako je vama? Inace, ako sve bude ok, mozda termin bude 14.10. Vidjet cemo. Saljem vam svima puseee :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.