Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    24. Svibanj 2015. 23:04

Uh ČVARAK ta ikea ima neki čudan zrak gust i težak i strop nije bas najviši za onoliki prostor..i meni je tamo doslo lose i to dva dana za redom iako nisam bila trudna nit nista...u 12.mjesecu.....i to ne samo meni vec i frendici.....brrrr

Što se tice tih nekih novotarija sta se sad vrte po netu i sta patronažne guraju...nema šanse...radim sve kako su mi radile sestre mama i brat (17 beba živih i zdravih se u kući odgojilo)...tako da cu posegnut za čistom klasikom..pupak-prašak....itd...

Po mom misljenju su to sve nove fore da se neki proizvod izgura na trziste..ali ko voli nek izvoli :D,naravno..nismo svi za sve :D

općenito mi ide na kiki sta se danas bebama pristupa ko da se dobio spaceshutle pa ajd sad nauči sa njim upravljat ahhaha...puno je to jednostavnije nego sto si mi zamišljamo...danas svi sve znaju (pogotov mi internet generacija) ..i svaki dan izlazi neka nova super pametna i nova stvar..a mi nikako da skontamo da je to sve marketing...biznis....(i tu i tamo poneka fakat dobra nova stvar)

samo boze strpljenja i bit ce sve okidoki...mene je danas bebač lupa ko veliki..napokon :D dočekala i ja to a skoro 22 tjedan!!!

lollipop
    25. Svibanj 2015. 07:39

jutro cure

Dakle probiotik brišem s popisa...didi i ja planiram uzeti taj jastučić za tibicu...samo ne znam da li sa trešnjinim košpicama, košpicama grožđa, heljdom...ima punjenja ne znam u čemu je razlika

nego da vas pitam...da li netko od vas planira masirati međicu?
    ja se užasavam te epiziotomije 
    želim roditi sa čim manje intervencija, dripa, epiduralne...da mi bebili ne bude nadrogiran kad se rodi i da iskoristim onaj zlatni sat nakon poroda i da se jako potrudimo da popapamo taj kolostrum

Ryanne
    25. Svibanj 2015. 08:11

Jutro

Jeste se raspisale za vikend.. Ali sve sam pročitala.

Uglavnom, ja opet prijavljujem prežderavanje. Sve je ok do kojih 17h. Pazim što jedem, jedem zdravo i sve.. i onda dodje tih 17 h i umjeto da se i dalje držim planirane večere od jogurta i voća ja počnem mlatiti po sendvičima, keksima, čokoladama, hrenovkama, sladoledu.. ne mogu se zaustaviti.
    Probava mi je koma, a trbuh toliko napet (ne od bebilija nego od nadutosti), a moj mozak ne kuži riječ "stop". Sad sam na +3 kg, ali se osjećam kao da sam na +10. 

Inače, naručila sam tetrice od Malog Anđela, a sa ću još i njihov jastuk za dojenje/trudnice. Jedino mi se ne sviđa što su svi uzorci jastuka bebasti, a ja bi neki neutralniji. Ali nema veze, bitno da posluži svrsi. A taj jastuk mi se čini super. Sad kad ovo kažem bi mm odmah skočio iz pripravnosti, ali baš mi treba nešto među nogama dok spavam.

lollipop
    25. Svibanj 2015. 08:32

očito sad imamo tu fazu papanja...mene toliko mame ugljikohidrati da je to strašno...
    mama mmi je ispekla kruh sa heljdinim brašnom i suncokretovim sjemenkama...i kako da ga ne jedem?!
    jučer sam za večeru smazala dve fete sa sv.sirom i šunkom i tako mi je bilo fiiiinoooo 
    jučer mi je probava zaštekala...navečer kad sam legla toliko me bolio trbuh i bila sam tako napuhana da sam danas za doručak odmah zobenu kašu kuhala...

Ryanne
    25. Svibanj 2015. 08:49

Mene sada i zobena kaša napuhuje i zatvara. Trebam piti puno vode poslije nje da to spriječim, ali s obzirom da je jedem prije posla, to ne mogu raditi jer ne nema šanse da stignem na posao a da se ne upiškim u gaće.

A tek trbuščić.. narastao mi u dva tjedna ful. Malecka mi se širi. A mamu sve boli. Hehe.

kosee
    25. Svibanj 2015. 09:09

Baš je bilo puno tipkanja za vikend, jedva sam sve pročitala  

Ja sam grudnjake kupila u C&A, tamo sam našla relativno povoljne, dobro drže a nemaju žicu jer žicu nikako ne podnosim. A grudi su mi 80D trenutno pa je zbilja teško naći nešto da daje potporu a ne žulja 

Što se tiče opreme, popisa i svega ostalog, još sam flegma. Idući tjedan idem na godišnji i na more pa onda kad se vratim odmorna i preporođena, onda krećem u pripreme. 

Maleni me inače lupka zadnjih dana i baš uživam u tome. Mogu se udarci primijetiti i na trbuhu, iako još uvijek lupka kad njemu odgovara pa se moraš baš zagledati u trbuh i čekati 
    Tako da, ako još ne osjetite udarce, ne brinite, samo će jedan dan krenuti i onda više neće stati, lupati će u svako doba dana  

flora2
    25. Svibanj 2015. 09:12

Gdje mislite uzimati grudnjake za dojenje? Ne znam koji broj uzeti jer nisam sigurna koji ću broj nositi.. Iako sam dobila  savjete da je to s trudničkom odjećom samo navlakuša za veću potrošnju i da obični grudnjaci odlično služe.

lollipop
    25. Svibanj 2015. 09:16

pa ovi za dojenje su jedino praktični zbog načina kopčanja...
    vrlo je važno da ne stišću cice jer to uzrokuje probleme...ja ću prve dane biti bez ičeg tako i tako ću biti doma a onda ću vidjeti

flora2
    25. Svibanj 2015. 09:21

Mislim da ću i ja bez grudnjaka.. Jesu praktičniji s košaricama ili bez? Mislim da bi s košaricama bili neudobni...

lollipop
    25. Svibanj 2015. 09:24

mislim da su udobniji bez a i manja je mogućnost da će te negdje stiskati ali isto tako ne znam kako će to držati cice na početku dok ne uspostavi ta ponuda i potražnja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.