Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    23. Svibanj 2015. 21:03

iz vene...ali možda se može dog.da vade iz prsta...
    meni je zadnji put bilo najgore jer mi nije imao od kud vaditi nego iz iste rupice gdje je već vađeno...ali preživi se 

megi16
    23. Svibanj 2015. 21:08

Bit ce veselo onda.. :( I meni su tako u jednom danu 2 puta iz iste ruke vadili kad sam morala napravit pretrage da mi dr otvori trudnicku,trebala sam taj dan 3 puta vadit ali nisam mogla.. 
    U kom tjednu si to vadila?

flora2
    23. Svibanj 2015. 22:09

Spomenule ste grudnjake.. gdje kupujete? Narasla sam  do 75 D, a bila sam gotovo ravna ... ne isplati mi se svako malo kupovati nove, a zasada nosim sportski..

kneginja
    23. Svibanj 2015. 22:11

kakvo je to žuganje da su vam vadili krv dva tri puta! a !? hahahah

jeste zaboravili sta ja radim svaki misec :D i sad cu prvoga ioet....12-14 pputa u 24 sata!!!! i to u prst!!! a to taaaaaaaaaaaako mrzim...volila bi da me u venu bodu 55 puta nego jednom u prst uh

al sve je to za nase male pišulince i spišuje :D jos cemo se mi toga natrpit u naredna 4 miseca ahahahha
    hrabro žene---mi smo čudo i mozemo sve! pa upravo sad svaka od nas u stomaku nosi zivo pravo pravcato ljudsko stvorenje!!!! mi smo čudoooo!!!!

megi16
    23. Svibanj 2015. 22:59

Ja grudnjake kupujem u yamamayu.. Meni su isto moji dosli mali i bas neki dan sam isla kupit,nasla sam jedan koji je ful udoban kao da ga ni nemam na sebi,a to mi je ogromno olaksanje jer me uzasno bole grudi..

Kneginja,potpuno si u pravu,za malisane se sve isplati :)

Cvarak
    23. Svibanj 2015. 23:11

Ja sam probavala u triumphu i icu vidit u liscu, ili hm sl sad kad su mi sa 75c narasle na 75e a cak bi mogla uzet f :// jer se bojim jos povecanja trebam neki kvalitetan!!!! Koma sva sam sitna i mrsava sam sise imam ;)))

lollipop
    23. Svibanj 2015. 23:25

megi ja sam vadila ovaj tjedan dakle u 25.tt

kneginja baš to sve za naše bebače...iako ja nemam problema s tim vađenjem krvi više mi je smetala mučnina, glad, vrtoglavica i dosada...sva sreća pa je moj čoek išao samnom 

cvarak ja sam si sad kupila u lisci...klasični model sa podstavljenom košaricom i žicom...ja sam za sad na 85 E...ali mislim da ću brzo biti na F...bitno mi je samo da ima jako duboke košarice iz onih plitkih mi sve pada van i tu mi nebi bilo dosta ni da sam uzela G 

megi16
    23. Svibanj 2015. 23:29

Vec kad pricamo o grudnjacima,da li imate problema s bradavicama? Ja sam si pocela mazat melem jer su mi uzasne.. Rekli su mi da je to zato sto se pripremaju za dojenje ali uzasno izgleda,barem meni..

kneginja
    24. Svibanj 2015. 00:25

megi

Vec kad pricamo o grudnjacima,da li imate problema s bradavicama? Ja sam si pocela mazat melem jer su mi uzasne.. Rekli su mi da je to zato sto se pripremaju za dojenje ali uzasno izgleda,barem meni..

nema 3 minute da sam rekla muzu da cu morat kupit nesto za bradavice hahaha
    nekako su suhe....nisu popucala..nego ko da se mrvu perutaju...bas suhe...morat cu stvarno nesto nac

glede grudnjaka posto sam ja sisata i bez trudnoce...a sad se taj broj više i ne zna...hahha ...valjda nesto blizu plus beskonačno..jedino di sam nasla i to iznenadjujuce dobar grudnjak..je u kineza....drzi mi komletne grudi uokvirene...pamucni skroz..ima samo onu donju zicu koja je bas na svome mistu....upija znoj jako dobro....široke naramenice jer druge mi i ne drze sise...i sta je najludje kosta 19 kn i imaju čak broj veci od moga sadasnjega...bas sam prezadovoljna..iako tamo vise manje nikad ne kupim nista....uvik udjem čisto bzze....al za grudnjake su mrak

Fluffy2
    24. Svibanj 2015. 03:08

Draga Naanaa naravno da te nisam krivo shvatila mislila sam opcenito na ljude sa strane. Naravno da ces postivat zelju svoga oca.
    Kneginja upravo to, mi zene smo zmajevi i mozemo sve!
    Tako ja svima kazem kad me krenu plasit s porodom itd, samo kazem ma dajte samo vi blejite, shvacam da nije lako ali nije ni neizdrzivo! Moramo pozitivno razmisljat inace smo naj...
    Budem kupila nesto za citat za ogtt jer jedino sama sa sobom znam izac na kraj, ajde zna i dragi al je daleko 
    Sise bolje da ne spominjem, ima ih na sve strane i ne stanu u nista..Jos malo pa cu na kavu u piđami...

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI