Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    21. Svibanj 2015. 16:41

ja se isto prijavljujem za vjecnu glad od ovog tjedna. nikako se najest, a opet ne mogu odjednom puno. bas me i briga za kile, samo da jedem....jedino isto pazim zbog nadolazeceg ogtt-a :D

kneginja
    21. Svibanj 2015. 16:49

ajde odma mi je lakse kad vidim da nisam sama ahahhaa

u to ime odo spucat sladoled :D

lollipop
    21. Svibanj 2015. 16:54

uf tako sam i ja 3 dana pazila a jučer bila bez slatkog da mi čim bolje prođe ogtt 
    ali očito je sad neko razdoblje gladi

lilianaa
    21. Svibanj 2015. 18:05

Pozdrav drage moje  upravo se vratih s pregleda, morfologija uredna i napokon saznah spol, dolazi nam jedna curica  sad jedna teza zadaca, smisliti ime za nju

Cvarak
    21. Svibanj 2015. 18:15

Cestitam na curki ;))) 

Joj ma ja tucem sve i svasta a isto bi trebala pazit na taj secer,ma ja se osjecam dovro i uopce nisam jos;)) debela tako daaa.....jedem sve kaj mi pase !!! Jel se moze ic na ogtt u 25t jer meni je napisala ginicka u 24t a taj tjedan cu vj bit na moru ;)

Sanjarica
    21. Svibanj 2015. 19:05

Lidija cestitke na curici!! Bas lijepo da imamo jos koju curicu u grupi izmedu toliko deckica! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    21. Svibanj 2015. 21:04

@Lidija, čestitam na curici!! Ako se ne varam, mi dijelimo termin (14.10), pa ko zna, možda nas naše curke i razvesele isti dan :)

Joj, i ja bome ovih dana jedem.. I sve mi se nešto jede.. A @ashley ja sam tamanila peanutbutter sa bananom 

Bila i ja u nabavci u lidlu, kupila te hlače, dva grudnjaka, dva ona topa i crno-sivu haljinu.. Čine mi se ok stvarčice, a do sada sam ionako imala samo jedne tajice za trudnice i to je to od odjeće za nas ;) Na svu sreću, imam dosta odjeće koje se nadam da će mi dosta dugo odgovarati, jedino me muče hlače tj, doljnji odjevni predmeti..

@lady pitala si za štitnjaču, ja već duuuugi niz godina imam dijagnosticiranu hipotireozu, ali već par godina nisam uzimala terapiju. Sada u trudnoći je TSH otišao gore, pa su mi odmah od 7 tjedna uveli euthyrox.. kontroliram svakih 7-8tjedana, i u međuvremenu su malo povećali terapiju.. ali je ok, pod kontrolom.. Takod a nemoj brinuti, taj euthyrox koji se uzima (prema potrebi) zapravo kako su meni endokrinolozi objasnili u potpunosti ide bebi, pa ako procjene da će ti trebati, pit ćeš ga i dobro..  Hipotireoza inače curama zna raditi probleme da zbog nje teže ostanu trudne, a u trudnoći i ne radi puno problema, samo ju treba imati na oku!

@sova, pitala si za omegu, ja ne uzimam tablete, ali jedem chia sjemenke.. one su odličan izvor omega kiselina (imaju ih i više od lososa), a jednostavno ih je uklopiti u prehranu..
    Ja inače uzimam Prenatal od Solgara i njihov Magnezij citrat, a zbog problema sa crijevima pijem i VIP probiotik..

Ajme sad sam vas zatrpala riječima, ali nije me bilo ovih dana za kompom, pa sam toliko toga propustila iskomentirati 

Kiara5
    21. Svibanj 2015. 22:56

Lidija čestitam na curi!!! 

Ja isto bila u lidla, našla sam super stvari za sebe i bebu! Bas sam sretna!!!! Inače su mi se stvari iz lidla pokazale super, a i ova robica je 100% pamuk, to mi je najbitnije!!! 

A po pitanju hrane, ja uvik puno jedem pa nista novo u ove Dane 😂😂😂😂😂

Meni u sridu pregled, nadam se da cu napokon saznat spol, 
    Stvarno mi je svejedno po pitanju spola nego me zivcirA sta vidim nesto savrseno sto je bas za curicu ili za dječaka i onda ne kupim jer ne ne želim riskirat!!

Ryanne
    22. Svibanj 2015. 07:45

Jutro cure

I ja prijavljujem strasnu glad...
    Jučer mi mama kupila Milku i spremim je u torbu, kao dat ću je mužu.
    I stoji ona u torbi jedno sat vremena, kad odjednom mene nešto ulovi i kažem si da ću uzeti jedan red pa ostatak dati mužu. Uglavnom, za 5 min je ostao samo prazan papir.

A danas ujutro nisam stigla doručkovati svoje zobene i pojela sam sam jabuku. Osjećam se kao vampir u sobi punoj ljudi. Malo mi treba da ne počnem pretraživati uredske frižidere i ormare.

Pa zar će tako biti preostalih 18 tjedana?? Ne muči me ni toliko glad nego činjenica da bih pojela sve, od čipsa do čokolade (još malo pa ću pijesak jesti), a "pokušavam" se čim zdravije hraniti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.