Sve vi koje ocekujete deckice, pripremite se da u Lidlu skoro nikad nema puno stvari za frajere ali za curke - na bacanje.
Ja vec 4 godine pokusavam kupiti u Lidlu nesto za mog frajera i to su rijetki petki kad uspijem naci velicinu.
curke, prognoza za ljeto je minimalno oborina i iznadprosjecno toplo :D
sretno nam bilo :)
kik zna imati i stvari za deckice, jako povoljne tako da i to moze biti druga shopping lokacija :)
Uzela sam si jel neznam vise kaj da na poso nosim a fakat nemam nis doma sve usko imam i sve me steze ;))a ak mi nebu dobro vracam im!!!
ja kombiniram trudn.trapke i tunike, kosulje, pase mi sve sto je sire.
isto tako tajice obicne sa nekim haljinicama. vise nista usko ne oblacim, ne da mi se muciti :)
da, u lidlu zamijnis to bez problema ili si uzmes lovu nazad :)
Hej cure evo ja sam bila u lidlu... Iskreno hlace su mi na slici izgledale bas super ali nakraju kad sam ih tamo vidjela mi se nisu svidjele pa ih nisam uzela... Al sam zato sa grudnjacima za dojenje odusevljena... Jako su komotni i materijal je lijep i ugodan... Pa eto zgrabila 3 komada... I to je to! Plus sam nasla na akciji jednu predivnu ljetnu bijelu haljinu sa podesivim naramenicama za samo 35 kn! Jako lijepo stoji...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pozdrav svima,mi smo novi ovdje! i mi čekamo jesensku bebicu,termin je 3.11. što odgvara 16 tjedana, ali je doktor u petrovoj na pregledu rekao da bi po njegovom prije bio 30.10. jer mjere odgovaraju 17+1 tjedana
There's so many beautiful reasons to be happy..
hello cure...ja danas bila na ogtt-u i jedva preživila...bilo mi je slabo zapoludit ali sva sreća da je MM bio samnom...
nakon toga sam se malo počastila...u lidlu jednom sivom haljinicom i hlačama kao trenerka i za bebilija dva bodija i dvoje hlačica kupila si jedan šešir za sunce i uživala u današnjem danu...
idem se sad maziti s mužićem
dobrodošle nove trudilice :D
cure sve da vas pitam jel vama apetit ovih dana pojačan ili je to samo meni?...ja se jednostavno ne mogu najest?? koma...sad bi slano sad bi slatko...davim se cijele dane ahhaha
a moram se skulirat...opet mi je GUK za deset dana,...oće mi dr doživit srčani kad mi izmiri šećer
ooo da i meni je neka faza ugljikohidrata...prošli tjedan ful a sad se kuliram jer mi je frka...i zbog kg i zbog ogtt-a pa sam pazila
ali sad nam bebe puno papaju
ooooo da, jedem ko luda i to čudne kombinacije. Maloprije sam pojela peanutbutter i nutellu namazane na kruhu.
Sortiraj odgovore
Najstariji