Jutro cure
Lijepo je zahladilo i baš mi tako odgovara. Baš teško podnosim vrućine, a znam da je to tek početak..
Ja sam jučer prvi puta vidjela trbuščić kako mi se malo zatresao kad me moja bubica lupnula.
Što se jaslica tiče, da.. bit će mi teško poslati dijete tamo i žao mi je što nemam (zasad) alternative poput baka servisa ili nekog da mi je čuva, ali sa sadašnje perspektive, ne bih htjela da to budem ja. Ne znam što ću misliti za godinu dana, ali biti doma par godina s djetetom, bez posla, bez svog novca, bez komunikacije s kolegama i "odraslog svijeta".. ne mogu se tako zamisliti.
Zato ćemo lijepo naučiti sve uskladiti.
Jutro
Ja volim vrućine ali danas mi ovo odgovara jer sam napokon malo prodisala i manje je peluda u zraku. Jako me iscrpila alergija zadnjih par dana, samo sam ležala popodne s maskom i doslovno dahtala s maskom u pokušajima da dođem do zraka.
Sad moram zvati ginića jer privatnica hoće da ponovimo krvnu sliku prije idućeg pregleda, a naravno da je moj socijalni ginić otišao u penziju i sad je došao neki novi kojeg ne možeš dobit na telefon. Nikako mira s tim ginekolozima
Na OGTT me rekla slati u 28-om tjednu, dakle taman kad se vratim s godišnjeg. Mislim da ću ići u Dom zdravlja jer mi se neda gubiti cijeli dan na to, a i vjerujem da će sve biti ok.
Sve pričate o nekim pretragama i sl., a ja od 12 tt nisam radila ništa osim uzv-a.
Ni krvne slike, ni OGGT... ništa. Pretpostavljam da ću sve zajedno raditi kad i OGGT oko 26 tt?
Nisam ni ja ništa od 12-og tjedna.
Sad je predložila da napravimo krvnu sliku da provjerimo željezo jer ulazim u fazu trudnoće kad ono zna biti kritično, a ja ne pijem nikakve dodatke željeza.
I OGTT je rekla u 28-om tjednu, to je to.
Rh pozitivna sam pa po tom pitanju još ne trebam ništa.
Haaaaaaj,
ja sanjala ove noći da sam rodila svog malog miška. Kak je bio debel. Bio je ogroman i presladak. I onda naravno sanjam da mu nisam NIŠTA kupila. Da se nisam nikako pripremila. Nisam imala ni gazu da mu malo usta prebrišem Sada sva u toj paranoji planiram napraviti popis šta mi treba sve za bebu
Ja nisam uspjela ujutro do Lidla a bojim se da predvecer bas i nece biti neki izbor
jutroooo :)
meni isto pase ovo hladnije vrijeme jer mi vrucina bas tesko pada i zivcira me heheh.
ne znam sta mi je danas, ali vec sam doruckovala u pol 8, pa jela jagode oko 10 i sad vec porucala...biti ce da to ima veze sa ubrzanim rastom koji je sad na repertoaru...
u lidl idem predvecer, nadam se da cu nesto upecati, slatki su mi oni bodici dugih rukava i moram vidjeti nesto za sebe, naravno :)
Bila sam u Lidlu oko 8.30 , kupila si hlače za trudnice za 55 kn (robe za trudnice je bilonešto, ali mi se osobno ništa nije toliko dopalo, pa nisam niti kupila ništa osim ovih jednih hlača, tek toliko, za jesen ili sada ako bude hladnijih dana, bilo je nekih tajica, majica i haljina ali ili nema broja ili mi i nije bilo nešto).
Kupila i nešto robice za dečkića (od 2-6 mjeseci : 2x bodi dugih rukava i 2x hlačice (odvojeno, ali se to sve može kombinirati, pa su to 4 različite kombinacije za nekih 60-ak kuna zajedno) i 6 majica kratkih rukava ( 2x po 3 majice za 12-24 mjeseca- za nekih 40-ak kuna.
Za curice je bilo puno više izbora boja i brojeva ( oko 80% više), što samo potvrđuje da će ove jeseni biti jako puno muških bebica, jer je već sve bilo rasprodano. Doslovno sam uzimala zadnje komade, a da brojevi odgovaraju, jer što ću sa kratkim rukavima u prvih 0-6?, pošto se bebica rađa 12.10, jesen i prohladno, a kompletića za 6-12 mjeseci za muške bebe kratkih rukava više nije bilo :(. Mogla sam u neki drugi Lidl, ali mi se dalo voziti po kiši na drugi kraj grada.
Ja sam bila sad na brzinu u lidlu kupila sve 3 haljine i hlace!! I body sam uzela to je 1 kaj sam kupila bebi al sam uzela neki veci br sad mi zao kaj nisam manji,jojj i majcu sam si uzela nis jos nisam probala jel sam na poslu!!! Ajme ko manijak sam bila tam i bome guzvaaaa!!!! Al zgodne su mi haljine ona siva m je super!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji