Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    07. Svibanj 2015. 13:41

kose i ryanne ja sam sebi napravila neki spisak namirnica koje su zdrave...ne jako kalorične...i da usput imaju sto niži glikemijski index sta je jako bitno za diajbetes. Nije uopće komlicirano..vecinu sam stavri nasla na netu..tablice i tako to..i te namirnice primjenjujem u jelovnicima.Nemam nista extra napisano za svaki dan..samo zaista svaki dan imam kuhano...juhu obavezno svaki dan jedem..ona mi je jedan obrok..zdrav i zasiti me.
    Jedem hrpetinu brokule..kelja...bijelog kupusa...piletine..teletine...laganijeg mesa u svakom slucaju...Jedem i hrenovke za doručak...i dosta jaja...Kuham si čorbice od povrća piletine i ječma..na njega sam se sad tako navukla...ludilo mi je :D

i eto..doslovce me cijedi takva prehrana...a znam da je zdrava..nista mi ne fali sa njom.

fluffy necu rodit u šibeniku već u Kninu. Naše rodilište je ludilo!!! Kad se samo sitim da sam lani s prvom trudnocom mužu govorila da cu zadnji cili misec bit u ST kod sestre da rodim u ST jer sam bila skeptična prema Kninskom (jbga nova sam tu hahaah) A tek sad vidim kako su diiiivni divni. Toliko ih hvalim ad ce im se na krajju na meni zalomit neko sranje hahahahahha  Btw za šibenik sam čula samo neke horor priče..tako da je on definitivno prekrižen.

Fluffy2
    07. Svibanj 2015. 13:48

Super, nisam znala da imate rodiliste  
    Nece bit sranja, meni je u glavi samo da cu ja bit jedna od onih sta rode bez problema i samo tako zelin mislit i da ce sve sve bit super 

Fluffy

Ryanne
    07. Svibanj 2015. 13:54

Kneginja, i ja se bojim da ću od sad pa nadalje početi dobivati previše na kilaži.

Meni je jako teško jesti ful zdravo jer odlazim uz kuće u 6 ujutro i dolazim doma oko pola 5 popodne. Tako da mi je taj obrok kad dođem doma jedini kuhani koji pojedem tolikom dana. 

Na poslu sam na integralnim pecivima, šunki, siru i rajčicama+paprici. Pokušavam čim manje pojesti toga kako to ja kažem "suhog", ali dovoljno da me drži dok ne dođem doma. Onda se doma doslovce prenatrpam. Jest kuhano i zdravo, ali se prenatrpam.

I onda navečer evntualno pojedem jogurt ili neku voćku. 

Jedva čekam da krenem na bolovanje tamo negdje u srpnju da si mogu kuhati i pripremati zdravo od jutra.

Fluffy2
    07. Svibanj 2015. 14:04

Eto onda i mene gore hahahah 
    Gledala sam na youtubeu porode i stvarno mi nekako najljepse i najprirodnije izgleda u vodi, toplina opusti misice i eto ga. Iza njega po meni slijedi porod na stolcicu iako sam citala da nase primalje nisu toliko pripremljene jos za to a i one budu u nezgodnom polozaju pa valjda kod nas jos to izbjegavaju. A najneprirodnija metoda mi je klasican porod jer mi nema logike lezeci rađat i mislin da je u tom polozaju muka najveca.
    Bas zaostajemo 

Fluffy

Fluffy2
    07. Svibanj 2015. 14:41

Ryanne ako imas gdje podgrijat na poslu ponesi juhicu od kuce. Popij neki jogurt ili smoothie cisto da ne bude sve u suho. Veci je problem sta je to malo obroka u danu. Uzmi si i orasastih plodova pa grickaj. Suho voce izbjegavaj zbog previse secera. Mozes si i piletinu navcer pripremit pa pojest na poslu uz kukuruz, krastavac, papriku, bilo sta od povrca.

Fluffy

Ryanne
    07. Svibanj 2015. 14:50

Napravim ja nekako 4 obroka tokom dana. Ujutro prije posla pojedem zobenu kašu, oko 11 te stvari iz dućana/pekare, pa onda u pola 5- 5 ručak i kasnije eventualno slabija večera. Problem mi je što je riječ o tri manja obroka i jednom oooogromnom. Čuvam se za kuhani ručak doma i onda se u njemu ubijem.

Mogla bih si ja i naručiti dostavu za gablec. Ali da baš u 11h jedem šnicle, variva, prženo, pohano i sl...  preteško mi je to tako rano.

Da, jedino rješenje je da donesem neki laganiji obrok od kuće. Makar mi to nije uvijek praktično.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.