Zaboravila napisati, naravno na kozmetiku sam i ranije pazila da je vrlo kvalitetna, pa se ne brinem a i svu deklaraciju uvijek pročitam. Godinama koristim istu kozmetiku, šampone, balzame, kreme, gelove za tuširanje i slično.
Naanaa, čestitam na zdravom dečku
pošto sam 95% vremena u kući šminkam se ponekad kad idem negdje...koristim istu kozmetiku, istu kremu za lice...tuširam se sapunom koji je prirodan i od kozijeg mlijeka a mažem se bademovim uljem i ziaja mlijekom za tijelo...dezić imam prirodni sa sodom bikarbonom
doduše trebala bi dermatologu zbog velikog problema sa prhuti ali ne znam da li mi sada smije dati kakav jači šampon (prije nekoliko god kada sam imala isti problem dobila sam oronazol)...za sada sam na seba medu već godinu dana alini ne pomaže...
naanaa čestitke na frajeru
joj cure zaboravila sam vam ispričat moj dozivljaj iz bolnice od prekljucer. Dodjem...prime me na odjel ko i svaki misec...izbockaju...(oko 6.30 ujutro) i stave u sobu..samu ovaj put jer je na cijelom odjelu bilo jos samo dvi žene. Ok..super...otvaram knjigu mislim nesto počet čitat jer tamo vrime uuuuuuužasno sporo curi...
Kad ko grom iz vedra neba...počelo hodnikom,a bome i mojom sobom odjekivat "figaro" ali ono ludjački...glasno...jako penetrantno za mozak u tu uru. izadjem na hodnik i pitam čistačicu da koji je ovo vrag?? Mislim rodilište odlučilo pustat klasiku na zvucnike,ali se malo zajebucnili sa izborom i glasnoćom.A čistačica odvalila od smija..kaze pacijentica u apartmanu...inače svira violinu....vec deset dana ih sve maltretira sa muzikom!!!! Nisam mogla virovat.
ISkreno volim klasiku...ali žena je puštala tako živčane kompozicije da ne znam sama šta joj je bila namjera...isplašit jadnu bebu jos u stomaku ili koji li vrag.
Pa je onda dosla glavna sestra..i digla bunu...popizdila zena...em je preglasno em nije as normalno...em stigle jos dvije pacijentice sa operacije na odmor...nema logike....I upozorila je..malo je smanjila...al nakon 10 minuta opet.....udri Mujo na najjače....hahaha
Nisam mogla virovat svojim ušima...dosli mi dr u 8.30 u vizitu i čovika nisam pola razumila sta mi je ogovrio,naravno od zvuka violine....A dotičnoj je soba bila dvije sobe dalje od moje!!!
NAkon nekog vremen se utišalo...ali..nije kraj...eto njenog muža...nosi gitaru na ramenu...pozdravlja ans sve po hodniku...sjeda njoj u sobu i počinje tamburat hahahaahh
Meni oči ispale od čudjenja..ma ni vrata da su zatvorili....strava :D
Kaze jedna sestra...a eto...ovako nam je svaki dan ahahhaha
FAla bogu nekko oko podne se umirila...tek prid večer je opet raspalila kalsiku..ovaj put malo tiše i neku smirenu lipu....pa je bilo i lipo čut.
Srila sam je par puta u hodniku..neko milo djete ahhaha...prvo ima...oboje prestravljenji čini mi se...čak ne zele zant sta ce dobit jer kazu djete se radja s manje stresa kad se ne zna spol..i tako te neke mudrosti :D
NAkraju kad sam je vidil prošlja me ljutnja...samo mi je bilo malo žao..iako žao mi bilo i inih jadnih zena koje su ludile na odjelu.
Eto...kako tolerantno rodilište imamo :D Dr riječi nisu rekli....čini mi se da je sve svakome dozvoljeno..sve dok se neko opako ne pobuni..ko neka mala blesava komuna hahahhaha
Joj kneginja...haha...jesi me nasmijala...
Bilo ti je veselo bome...
Sta se tice kozmetike, ostala sam na istoj kao i prije,BB krema od garniera, rumenila malo i eventualno maskara i na usne uvijek melem samo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, da vas na vrijeme podsjetim da je u nedjelju Majčin dan.
Ja svake godine nešto poklonim mami, a sad kad ću biti i sama mama još više cjenim svoju. Tako da, imate još dva i pol dana za shopping.
Nadam se da će moja curka meni pokloniti jedno preslatko lupkanje (po mogućnosti ne po mjehuru ).
da...mamicu izgrliti i izljubiti i donjeti joj neki buketić, odvesti na sladoled i kavu i provesti s njom kvalitetno popodne
e pa ja očekujem da ce meni netko nestopoklonit...sad sam i ja mama ovom jos nerodjenom mome malom čudu :)....ajde eto barem lupkanje ...s obzirom da je jos mirno ko buba i ne javlja se :)
I mi jučer bili na pregledu, sve super, naš mali frajer lijepo raste, po mjerama ispada da sam tjedan dana više trudna pa je doktorica rekla da će me poslati na OGTT ali tek tamo u 28-om tjednu. Do tada sve kao i do sada jer je baš sve kako treba
Što se kila tiče, evo ja sam na +5kg. Doktorica mi je rekla da se ne opterećujem jer me nema nigdje osim u trbuhu (a i grudi su narasle za dva broja) i neka samo mirno pažljivo jedem i da je to sve ok. Stvarno joj hvala na tome jer sam se već počela lagano uzrujavati oko toga, posebno jer uopće ne jedem puno.
Kosee, i moja curka je tjedana dana veća po mjerama, ali dr je OGTT spominjala samo u smislu obvezne rutinske prerage koja vrijedi za sve. Nije mi ništa komentirala da bi šećer mogao biti razlog veće bebe.
Ja sam dobila 2 kg i to samo u trbuhu i sisama kao i ti.
Baš me zanima kakve će mjere curka imati za mjesec dana kad opet idem na uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji