Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    08. Svibanj 2015. 08:00

jao sretno na pregledu i uživajte 

kneginja
    08. Svibanj 2015. 10:24

i ja za po ure idem na redovni pregled kod svoje ginićke...ne znam ni sama zasto..al eto hahahah

em sam bila ima dva dana u bolnici na UZ..em njen tako loš da mi nece rec nista nova i pametna....A em me zatvorilo jer sam se počastila prije dva dana sa malo domaće pite...pa mi stomak sav u grčevima...stravaaaaaaaaa....najradje bi otkazala i ostatak dana provela na wc šolji

Kako je sad cudan ovaj moj organizam..naviako se na zdravu hranu..i samo jedno malo odstupanje zavrsi sa zatvorom,
    A u nedjelju sam na slavlju nekom..i odredila bas cu uzivat bez grižnje savjesti..u svemu....sad se nesto razmisljam...kakvi su izggledi..necu onda nakon tog uzivanja do termina otić na wc 
    eto bas divna jedna prića za dobro jutro hahahhaha...sorry curke morala sam se malo izjadat...muz radi....sveki ne kuzi ....a vi ste paćenice mog kalibra :D

lollipop
    08. Svibanj 2015. 10:25

ajem kao da sam ja pisala kneginja...čim pojedem mrvu krumpira ili kruha nema šanse danima na wc otići...

kosee
    08. Svibanj 2015. 11:50

Ajde meni barem probava radi. Koliko bih tek kila imala da još i zatvor imam  

Jučer je valjda prvi dan u cijeloj trudnoći da nisam bila i danas me sve boljelo dok napokon nisam obavila svoje tako da suosjećam s vama  

Loša probava je inače moja boljka i pod normalnim smatram kad idem svaki treći dan tako da sam očekivala katastrofu u trudnoći, ali iz nekog razloga stvar zasad funkcionira i stvarno se nadam da će i dalje..

Ryanne
    08. Svibanj 2015. 12:12

Ajme kosee pa koje je tvoj recept?
    Ja zbog te probave već 2 mjeseca vučem jedan te isti hemeroid. Taman kad mislim da će biti bolje, pojavi se gadan zatvor i eto ga opet. 

Ne znam više ni što jesti ni što piti. Mislim da bi jedino išlo da ama baš svaki dan jedem suhe šljive, lanene sjemenke, probiotik, pola kile vlaknastog povrća, donat u velikm količinama... Ali ne mogu to svaki dan sve skupa jesti.

Pojedinačno ili tu i tamo ne pomaže.

kosee
    08. Svibanj 2015. 12:19

Ne znam, uopće ne pazim, jedino ako mi se čini da se zatvaram onda popijem šumeći magnezij, ali mene i inače šumeće tablete znaju otvorit jer ne volim gazirano i mjehuriće. 

Da barem znam recept pa da ga primjenjujem i poslije trudnoće jer se sve bojim da ću se vratiti na staro a znam koje su to muke 

Vježbam jogu, možda i to pomogne.

Anci2225
    08. Svibanj 2015. 13:16

Ja imam problem sto idem previse na WC. Vec danima se budim u pola sest ujutro i trk na wc. I obavezno nakon kave i cigarete.

Skuzila sam da kad za dorucak pojedem jogurt, opt trk na wc.

Mogle bi se udruziti pa dobiti zlatnu sredinu 

Kiara5
    08. Svibanj 2015. 14:05

Ja zato svaki dan pojeden malo i nezdravog tako da mi nebude organizmu preveliki šok 😂😂😂😂😂 
    Za probavu vam je ekstra kivilaks!! 100% prirodan! 
    Ja tri dana uzela po jednu žlicu za doručak i vise od tada nemam problema!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.