i ja za po ure idem na redovni pregled kod svoje ginićke...ne znam ni sama zasto..al eto hahahah
em sam bila ima dva dana u bolnici na UZ..em njen tako loš da mi nece rec nista nova i pametna....A em me zatvorilo jer sam se počastila prije dva dana sa malo domaće pite...pa mi stomak sav u grčevima...stravaaaaaaaaa....najradje bi otkazala i ostatak dana provela na wc šolji
Kako je sad cudan ovaj moj organizam..naviako se na zdravu hranu..i samo jedno malo odstupanje zavrsi sa zatvorom,
A u nedjelju sam na slavlju nekom..i odredila bas cu uzivat bez grižnje savjesti..u svemu....sad se nesto razmisljam...kakvi su izggledi..necu onda nakon tog uzivanja do termina otić na wc
eto bas divna jedna prića za dobro jutro hahahhaha...sorry curke morala sam se malo izjadat...muz radi....sveki ne kuzi ....a vi ste paćenice mog kalibra :D
ajem kao da sam ja pisala kneginja...čim pojedem mrvu krumpira ili kruha nema šanse danima na wc otići...
Ajde meni barem probava radi. Koliko bih tek kila imala da još i zatvor imam
Jučer je valjda prvi dan u cijeloj trudnoći da nisam bila i danas me sve boljelo dok napokon nisam obavila svoje tako da suosjećam s vama
Loša probava je inače moja boljka i pod normalnim smatram kad idem svaki treći dan tako da sam očekivala katastrofu u trudnoći, ali iz nekog razloga stvar zasad funkcionira i stvarno se nadam da će i dalje..
Ajme kosee pa koje je tvoj recept?
Ja zbog te probave već 2 mjeseca vučem jedan te isti hemeroid. Taman kad mislim da će biti bolje, pojavi se gadan zatvor i eto ga opet.
Ne znam više ni što jesti ni što piti. Mislim da bi jedino išlo da ama baš svaki dan jedem suhe šljive, lanene sjemenke, probiotik, pola kile vlaknastog povrća, donat u velikm količinama... Ali ne mogu to svaki dan sve skupa jesti.
Pojedinačno ili tu i tamo ne pomaže.
Ne znam, uopće ne pazim, jedino ako mi se čini da se zatvaram onda popijem šumeći magnezij, ali mene i inače šumeće tablete znaju otvorit jer ne volim gazirano i mjehuriće.
Da barem znam recept pa da ga primjenjujem i poslije trudnoće jer se sve bojim da ću se vratiti na staro a znam koje su to muke
Vježbam jogu, možda i to pomogne.
Ja imam problem sto idem previse na WC. Vec danima se budim u pola sest ujutro i trk na wc. I obavezno nakon kave i cigarete.
Skuzila sam da kad za dorucak pojedem jogurt, opt trk na wc.
Mogle bi se udruziti pa dobiti zlatnu sredinu
Ja zato svaki dan pojeden malo i nezdravog tako da mi nebude organizmu preveliki šok 😂😂😂😂😂
Za probavu vam je ekstra kivilaks!! 100% prirodan!
Ja tri dana uzela po jednu žlicu za doručak i vise od tada nemam problema!!
Sortiraj odgovore
Najstariji