Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    07. Svibanj 2015. 12:55

Vidiš, meni je šogorica rekla da ona u nijednoj trudnoći nije išla na OGTT (a jedna je bila prije godinu dana). Pa sam se ponadala da ću i ja to izbjeći  

Ali dobro, odradit ćemo i to  Još moram do idućeg pregleda (za 4 tjedna) napraviti krvnu sliku da vidi stanje sa željezom.

kosee
    07. Svibanj 2015. 12:56

E da, Ryanne, ako je suditi po tvojim slikama, ja imam skoro duplo veći trbuh od tebe  Ne možeš više fulat da sam trudna 

lady6
    07. Svibanj 2015. 13:05

Naanaa cestitke na frajeru....i ja imam nekako feeling da bude decko....kneginja bas si me nasmijala...hvala na odgovorima...ma ja idem svaki dan na posao i sminkam se, nisam nista promijenila pa eto to mi palo na pamet

kneginja
    07. Svibanj 2015. 13:09

ja sam mislim rekordem u kilama...sad sam na -1 kg!
    bila sam dobila oko uskrsa oko dva i pol i to je dr zabiljezila i rekla da je to ok....a jucer se mjerim..i imam kilo manje nego kad sam ostala trudna...i sretna sam radi toga...jer ja u startu imam ogroman roj kila viska...a ebba se super razvija...i moje kile su tu nevazne :D

ove dvi i po sam skinila od kad sam na dijeti 1800 cal...i bas mi paše...msilim se do kraja drzat bas strogo uz povremene izlete u gurmanski svijet :D..recimo svako dva tjedna si dat oduska jedan dan :D

e da..vezano za taj Ogt ili kako se vec zove...napravite...ja sam tek sad skuzila kako malo povisen secer moze loše utjecat na bebu....kontrolirajte,nemojte izbjegavat kontrolu cukra nipošto.Dr mi je jucer jedno pola sata priča..onako ko brat sestri....i svaka mu čast....nema sanse da vise na taj jebeni cukar gledam kao na nesto nebitno.

i da..najopasniji je u 3 tromjesečju..kaze tada stroooooogo pazit...ali bas bas strogo...

s vremenom sam se navikla na laganini hranicu....fala Bogu an tome..inače ne znam kako bi....ILi sam se jednostavno uplašila toliko za bebu da mi za nju nista ne pada tesko radit :D ...vrlo lako da je to :D

kosee
    07. Svibanj 2015. 13:19

kneginja, ti imaš baš neki jelovnik? kako to izgleda? ja razmišljam da se probam držati baš nekog propisanog jelovnika pa da vidim kako će mi se kilaža ponašati.

Ryanne
    07. Svibanj 2015. 13:23

Kosee, ovaj tjedan mi je buša malo više narasla. Tako mi se bar čini. Ali još ne izgledam trudno nego kao da sam se prejela. Čekam onu fazu kad će se skužiti da sam trudna tako da zasad još nosim šire majice. Ovako kad istaknem bušu ljudi misle "Gle ova se najela pa je obukla užu majcu. Fuj. " Haha.

Kneginja, ja bih se na 1800 kcal svaki dan dvostruko udebljala nego dosad. Ja uglavnom jedem oko 1600 podijeljeno u 4 obroka, a na 1800-2000 kcal sam one dane kad si malo ugodim i onda kile odmah skaču, a da ne govorim kako se loše osjećam u želucu. S time da još puno hodam. Takav valjda imam metabolizam. Malo sporiji. I to me strašno izluđuje jer mi svi govore da je 2000 kcal prosjek za ženu, a ja bih od toga imala 100 kg. Osobito sad u trudnoći.

kosee
    07. Svibanj 2015. 13:25

I ja sam na cca 1600 kalorija, ovih 2000 pojedem možda u dane kad baš zabrazdim a takvi su eventualno svaka dva tjedna, ako i toliko.

Fluffy2
    07. Svibanj 2015. 13:27

kneginja vrh  Ti ces u Sibeniku rodit? 

Kosee i kod mene ista stvar, veca beba pa me poslao na OGTT.. Iako sve ja mislim da je faliven termin i da sam zapravo trudna tjedan vise..

Znate sta mene zabrinjava jedino, malac je bio prepreaktivan i ne znam koliko ga je uopce doktor uspio izmjerit. I sta ako tako bude svaki put, necemo nista uspjet vidjet.. Ni slicicu nemam jer ga se ne moze uslikat.

I ja sam na -1 za sada, sise i stomak rastu ostalo isto cak mi govore da izgledam mrsavije nego prije. Zato sta beba samo uzima vitamine i zeljezo mi samo pada i pada. Jedem sve normalno kao i prije, puno spavam i nastojim se dosta kretat, mada brzo osjetim umor pa mi treba neko lezanje preko dana da dođem sebi.
    Sto se sminkanja tice, ten mi se popravio pa se bas minimalo sminkam. Inace ne koristim nista posebno za ciscenje lica samo obicna voda i sapun. I tijelo mazem 2 puta dnevno Baleinim losionom u kombinaciji s uljem od Olivala protiv strija..

Mislim se dal ic na trudnicki tecaj uopce, tlaka mi je to a cula sam da je bezveze i da nije obvezno?

Pozdrav curke gustajte 

Fluffy

kosee
    07. Svibanj 2015. 13:34

Joooj, vi što ste na -1kg, prebacim vam ja svakoj po 2kg pa smo kvit, može? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.