Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    06. Svibanj 2015. 14:28

jao kneginja baš mi drago i za šećer i za razvoj i za moguću curu...
    ja sam isto mislila na kupanje od 7 do 10 najduže i onda tek od 6,7...
    i inače nateknem od vrućine a di neću sada...imam ja i kadu i klimu za preko dana 

danas mi je baš neki super dan...pronašla haljinu za vjenčanje (čak ima još mjesta za bušu) pošto imam još fore do 30.5.

što se tiče širokog povijanaj ja nisam za to...ako bude sve ok s kukovima na prvom pregledu super a ako ne onda ćemo povijati...e sad s obzirom da ćemo mi imati platnene pelene koje su malo šira mislim da je  to ok...u 9.mj će sigurno biti toplo za poludit i još bebilija zamotati u te silne tetre i švedsku...nije humano

lollipop
    06. Svibanj 2015. 14:32

e da se nadovežem...ja sam nešto sitno robice dobila ali uglavnom kupujemo sve...više sam za neutralne boje pa će biti i za drugu bebu ali uzela sam već i neke muškaste stvari uključujući i robicu za izlazak iz rodilišta...
    mi planiramo u 6.mj nakon kontrole u ikeu po stvari za bebu i onda nam ostaju još kolica i robica...

kneginja
    06. Svibanj 2015. 14:36

ja cu povijat prve dane tako ili do prvog pregleda..i radi kukova...a i rade lakšeg abratanja bebom....kad nemaju povoj..mlohave su do zla boga ahhaha..ovako su mi malo stabilnije..u slucaju da je dam nekom na čuvanje kratko...nek je na meni čvrsta ;)

dosuse to cu radit zato jer su sve moje sisterice i brat isto radili...i sa svima je sve ok...tako da...eto...radi njihovog iskustva

Una4
    06. Svibanj 2015. 19:51

Nesto bih vas pitala...
    Da li koja od vas ima popis svih trgovina u koje bi se trudnice mogle prijaviti kako bi ostvarile nekakve popuste i sl.? Ja znam za dm, ali me zanima da li ih postoji još... htjela bih iskoristiti sve što se nudi, ionako imam vremena dovoljno :)

Naanaa2
    06. Svibanj 2015. 20:00

Una, već sam pisala curama ovdje imaš od Bebimila Radosnicu. Prijavi se na njihovoj stranici (podaci o djetetu stavi termin poroda i bilo koje ime). Znam da Nivea daje neke tkz. poklončiće, Novalac isto tako. Konzum daje pelene. Popuste daje i Bipa, odnosno Bipo klub, moraš se učlaniti.

Naanaa2
    06. Svibanj 2015. 20:01

Pogledaj na temi Poklon paketi za trudnice, možda nađeš još nešto.

Una4
    06. Svibanj 2015. 20:15

hvala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI