Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    06. Svibanj 2015. 14:36

ja cu povijat prve dane tako ili do prvog pregleda..i radi kukova...a i rade lakšeg abratanja bebom....kad nemaju povoj..mlohave su do zla boga ahhaha..ovako su mi malo stabilnije..u slucaju da je dam nekom na čuvanje kratko...nek je na meni čvrsta ;)

dosuse to cu radit zato jer su sve moje sisterice i brat isto radili...i sa svima je sve ok...tako da...eto...radi njihovog iskustva

Una4
    06. Svibanj 2015. 19:51

Nesto bih vas pitala...
    Da li koja od vas ima popis svih trgovina u koje bi se trudnice mogle prijaviti kako bi ostvarile nekakve popuste i sl.? Ja znam za dm, ali me zanima da li ih postoji još... htjela bih iskoristiti sve što se nudi, ionako imam vremena dovoljno :)

Naanaa2
    06. Svibanj 2015. 20:00

Una, već sam pisala curama ovdje imaš od Bebimila Radosnicu. Prijavi se na njihovoj stranici (podaci o djetetu stavi termin poroda i bilo koje ime). Znam da Nivea daje neke tkz. poklončiće, Novalac isto tako. Konzum daje pelene. Popuste daje i Bipa, odnosno Bipo klub, moraš se učlaniti.

Naanaa2
    06. Svibanj 2015. 20:01

Pogledaj na temi Poklon paketi za trudnice, možda nađeš još nešto.

Una4
    06. Svibanj 2015. 20:15

hvala :)

Aninica
    06. Svibanj 2015. 20:17

Kneginja čestitam na mogućoj curicu. Tako je i kod mene! Moj dr. Je rekao nešto smiješno, kaže on....  "To ti je malo ko crnac u tunelu ali ja bi rekao da je cura..... Hahahaha

Ja nisam široko povikala prvo dijete kao kažu da nema potrebe ako je sve ok. No mislim da to ovisi o iskustvima  majke pa i pedijatra.

Cvarak
    06. Svibanj 2015. 20:22

Una joj samo 2 kg fakat svaka cast!! Ja sam pocela ne jest nego zderat! 

Ja se htjela neki dan u dm prijavit a kad neznam jos ni ime djeteta pa bi bilo glupo,jel se moraju tocni podaci dat?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.