Ryanne, ako imaš problem sa hemoroidima, stavi malo kantarionovog ulja na vatu pa stavi na neko vrijeme ili tokom noći. Ulje pomaže da nestane, ili barem da se smanji.
Ja sam imala gadnih problema sa probavom, ali od kad svaki dan popijem jedan šumeći magnezij, navečer 2 dcl Donata i pola doze sirupa koji mi je doktorica preporučila zatvora nemam. A jedem ama baš sve.
Naanaa, nisam probala kantarionovo ulje nego sve moguće kremice iz ljekarne.
Ali nemam što izgubiti. Baš sam ga vidjela u dm-u tamo među dodacima prehrani i ljekovima. Jel to dobro?
Pa meni je pomoglo, jer mi se počeo stvarati hemoroid. I par dana sam stavljala tako po 10-15 min i povukao se u cjelosti. Sad čisto preventivno stavim svaka 2-3 dana.
Ej curke ja sam negdje procitala da gospinu travu nije bas preporucljivo u trudnoci koristit?!?
Cvarak, u ovom slučaju se gospina trava ne konzumira. Samo se stavi malo na vatu i između guzova, kad moram tako reći.
Ma može. To sam ja našla ovdje na temi o hemoroidima, onda mi je za to isto rekla i muževa tetka, pa sam i doktoricu pitala smijem li i ona mi je rekla da može. Ja probala i meni pomoglo.
žene drage jeste zive?
ja danas cili dan radim po kuci.i simultano pečem dvi torte...sad sam malo sila i msilim da se vise necu moc ustat hahhaha
ža mi je sta ne znam ovde prikeljit slike..da se pohvalim..napravila sam tako lipe dvi tortinje...sama se sebi divim
sutra sam na slavlju :D znaci onaj moj dan za uzivanje u klopi :D ako se ne javim za dva tri dana znaci da sam explodirala ko frajer u monty paytonu hahahhahah :D
uzivajte u vikendu !!!
Kod mene danas deprica.. mrzim takve dane..mrzim hormone i kad nisam u stanju sama sa sobom upravljat..
Pozdrav drage trudnice nadam se da je vas na dobro okrenilo danas
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji