Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    09. Svibanj 2015. 11:42

Ryanne, ako imaš problem sa hemoroidima, stavi malo kantarionovog ulja na vatu pa stavi na neko vrijeme ili tokom noći. Ulje pomaže da nestane, ili barem da se smanji.
    Ja sam imala gadnih problema sa probavom, ali od kad svaki dan popijem jedan šumeći magnezij, navečer 2 dcl Donata i pola doze sirupa koji mi je doktorica preporučila zatvora nemam. A jedem ama baš sve.

Ryanne
    09. Svibanj 2015. 12:19

Naanaa, nisam probala kantarionovo ulje nego sve moguće kremice iz ljekarne.
    Ali nemam što izgubiti. Baš sam ga vidjela u dm-u tamo među dodacima prehrani i ljekovima. Jel to dobro?

Naanaa2
    09. Svibanj 2015. 12:41

Pa meni je pomoglo, jer mi se počeo stvarati hemoroid. I par dana sam stavljala tako po 10-15 min i povukao se u cjelosti. Sad čisto preventivno stavim svaka 2-3 dana.

Cvarak
    09. Svibanj 2015. 14:20

Ej curke ja sam negdje procitala da gospinu travu nije bas preporucljivo u trudnoci koristit?!?

Naanaa2
    09. Svibanj 2015. 14:25

Cvarak, u ovom slučaju se gospina trava ne konzumira. Samo se stavi malo na vatu i između guzova, kad moram tako reći.

Naanaa2
    09. Svibanj 2015. 14:48

Ma može. To sam ja našla ovdje na temi o hemoroidima, onda mi je za to isto rekla i muževa tetka, pa sam i doktoricu pitala smijem li i ona mi je rekla da može. Ja probala i meni pomoglo.

kneginja
    09. Svibanj 2015. 17:06

žene drage jeste zive?

ja danas cili dan radim po kuci.i simultano pečem dvi torte...sad sam malo sila i msilim da se vise necu moc ustat hahhaha

ža mi je sta ne znam ovde prikeljit slike..da se pohvalim..napravila sam tako lipe dvi tortinje...sama se sebi divim

sutra sam na slavlju :D znaci onaj moj dan za uzivanje u klopi :D ako se ne javim za dva tri dana znaci da sam explodirala ko frajer u monty paytonu hahahhahah :D

uzivajte u vikendu !!!

Fluffy2
    09. Svibanj 2015. 19:21

Kod mene danas deprica.. mrzim takve dane..mrzim hormone i kad nisam u stanju sama sa sobom upravljat..

Pozdrav drage trudnice nadam se da je vas na dobro okrenilo danas 

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.