Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    08. Svibanj 2015. 14:21

Klara, gdje ima za kupiti taj Kivilaks? U svim ljekarnama ili samo specijaliziranim prodavaonicama?

kneginja
    08. Svibanj 2015. 14:55

e mogu vam rec sta meni stvaaarno pomognei to expresno a to jeječam tj ječmena kaša.skuvam ga kao  na rižot ii sa povrcem ili s nekim mesom...okus je sasvim ok..a doslovce čisti crijeva

danas mi je pomoga lgg jogurt...

bila sam kod dr...ova šokirana da sam skinila 3 kila u 4 tjedna hahah..pohvalila me....a na UZ kako sam i mislila...gleda gleda...a ultrazvuk uzas zivi...srica da sam bila prekljucer u bolnici na UZ. kaze ona ,a skoro joj pa neugodno kako je losa slika..kaze,evo dvi rukice..evo glava..nogice..kako vidim sve je tu ahhahahhahahha

ma reko ok dr je vidio sve i izmirio u bolnici :)
    dodje mi da pokrenem nekakvu akciju da se dr nabavi noviji UZ jer je zena ok doktor i fina...a jbga nije kriva sta su joj dodjelili masinu iz 2.svjetskog rata

Cvarak
    08. Svibanj 2015. 15:15

Jojj cure moje mene dns ulovilo uzasni grcevi,bolovi u trbuhu isla odma na wc obavila sve! I opet grcevi pocelo mi se plakat odjenom,pa opet na wc pa opet obavila sve!!!! Pa me sad tak frlji u trbuhu! A toliko me bolilo da sam se malo i prepala! Jos na poslu jedva cekam doc doma i legnut, nemogu ni jest!!! Em bolovi,em grcevi,pa cas vruce,preznojavanje pa zima!!!! Jel neko imo sl.iskustvo?!

Cvarak
    08. Svibanj 2015. 16:50

Ma nisam imala proljev obicna kakica al me tolko grcilo uzas, evo sad sam rucala i dobro mi je hvala Bogu! Ko da su mi crijeva sto na sat proradila!!! Jela sam prije toga jabuku mozda me ona malo zasarafila!!'

Cvarak
    09. Svibanj 2015. 08:28

Jutro curke,ja evo dns opet na wcu:))) ocito mi se sad probava malo ubrzala ..,,jucer imala tolke grceve u crijevima i isla 2puta na wc i sad jutros me opet stislo :)) al normalna nije proljev :))ispricavam se ako sam preotvorena,al vi mi dodjete ko frendice kojima mogu sve rec i podijelit ;))

lilianaa
    09. Svibanj 2015. 09:01

Jutro zene, kako ste?  Dosli mi nalazi TORCHA. Navodno sam citomegalovirus preboljela a isto tako i rubelu. Toksoplazmozu nisam i nista od tih nemam trenutno. Ne mogu vjerovati da ja, koja sam odrasla na suhomesnatom, sendvici svaki dan, ma opcenito dijete sa sela, s jedinim kucnim ljubimcima mackama, nikad nisam dosla u doticaj s toksoplazmozom. Bilo bi mi draze da sam preboljela i da se ne mogu zaraziti u trudnoci, ali eto, izgleda da se sada moram posebno paziti. 

Inace, zanima me velicina vasih beba u 16tt. Meni je bilo receno s 15tt 5/7 da je beba velika 8cm i teska 140g sto mi nikako ne ide u mjere s interneta. Naime, dobivam svaki tjedan na e mail adresu sto se dogada u tjednu u kojem jesam i stalno je moje dijete van tih mjera. Deblje od prosjeka a manje. Zanimaju me vase mjere kakve su bile, naravno ako znate.

Sljedeci tjedan se narucujem za morfologiju ploda. Tko je bio na tome i kako to izgleda? Nadam se da ce mi reci spol, ja ga jos ne znam :/

Sanjarica
    09. Svibanj 2015. 09:51

Jutroooo... 😊
    Lidija evo bas sad sam isla pogledat koliko mi je bebica bila velika kad sam bila na pregledu u 15+1 tt... I bila je 12 cm... Ali gle nemoj se brinuti previse, sve je to individualno i nije svaka bebica ista... Znam da se brines zbog svega ali nakraju ce sve bit ok s tvojom bebicom, trebas tako vjerovat..bas mi je zao sta si imala takav peh u vezi u one tvoje situacije s gin... Ali samo pozitivno!! I sretno! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Kiara5
    09. Svibanj 2015. 10:17

Ja sam se isto iznenadila za toksoplazmu da je nikad nisan pribolila a isto cili zivot jedem pršut i sl. 
    Al kako sam skuzila ljudi je najčešće dobivaju kad su u kontaktu sa mačkama tj mačjim izmetom!!! 

Lidija pusti te internetske veličine ako doktor reče da je sve u redu!! 
    Uostalom jesu li ti veličine od tjemena do trticne kosti ili cijela dužina bebe??? 

Ja sam isto gledala po Googleu, deset stranica o veličinama beba svih deset različito!! 
    Muz mi je reka da ce mi dok ne rodim kupit Nokiu 3310 i ukinut internet u kuci tako da nemam vise pristup svim mogućim informacijama koje mi samo pune glavu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.