Klara, gdje ima za kupiti taj Kivilaks? U svim ljekarnama ili samo specijaliziranim prodavaonicama?
e mogu vam rec sta meni stvaaarno pomognei to expresno a to jeječam tj ječmena kaša.skuvam ga kao na rižot ii sa povrcem ili s nekim mesom...okus je sasvim ok..a doslovce čisti crijeva
danas mi je pomoga lgg jogurt...
bila sam kod dr...ova šokirana da sam skinila 3 kila u 4 tjedna hahah..pohvalila me....a na UZ kako sam i mislila...gleda gleda...a ultrazvuk uzas zivi...srica da sam bila prekljucer u bolnici na UZ. kaze ona ,a skoro joj pa neugodno kako je losa slika..kaze,evo dvi rukice..evo glava..nogice..kako vidim sve je tu ahhahahhahahha
ma reko ok dr je vidio sve i izmirio u bolnici :)
dodje mi da pokrenem nekakvu akciju da se dr nabavi noviji UZ jer je zena ok doktor i fina...a jbga nije kriva sta su joj dodjelili masinu iz 2.svjetskog rata
Jojj cure moje mene dns ulovilo uzasni grcevi,bolovi u trbuhu isla odma na wc obavila sve! I opet grcevi pocelo mi se plakat odjenom,pa opet na wc pa opet obavila sve!!!! Pa me sad tak frlji u trbuhu! A toliko me bolilo da sam se malo i prepala! Jos na poslu jedva cekam doc doma i legnut, nemogu ni jest!!! Em bolovi,em grcevi,pa cas vruce,preznojavanje pa zima!!!! Jel neko imo sl.iskustvo?!
Ma nisam imala proljev obicna kakica al me tolko grcilo uzas, evo sad sam rucala i dobro mi je hvala Bogu! Ko da su mi crijeva sto na sat proradila!!! Jela sam prije toga jabuku mozda me ona malo zasarafila!!'
Jutro curke,ja evo dns opet na wcu:))) ocito mi se sad probava malo ubrzala ..,,jucer imala tolke grceve u crijevima i isla 2puta na wc i sad jutros me opet stislo :)) al normalna nije proljev :))ispricavam se ako sam preotvorena,al vi mi dodjete ko frendice kojima mogu sve rec i podijelit ;))
Jutro zene, kako ste? Dosli mi nalazi TORCHA. Navodno sam citomegalovirus preboljela a isto tako i rubelu. Toksoplazmozu nisam i nista od tih nemam trenutno. Ne mogu vjerovati da ja, koja sam odrasla na suhomesnatom, sendvici svaki dan, ma opcenito dijete sa sela, s jedinim kucnim ljubimcima mackama, nikad nisam dosla u doticaj s toksoplazmozom. Bilo bi mi draze da sam preboljela i da se ne mogu zaraziti u trudnoci, ali eto, izgleda da se sada moram posebno paziti.
Inace, zanima me velicina vasih beba u 16tt. Meni je bilo receno s 15tt 5/7 da je beba velika 8cm i teska 140g sto mi nikako ne ide u mjere s interneta. Naime, dobivam svaki tjedan na e mail adresu sto se dogada u tjednu u kojem jesam i stalno je moje dijete van tih mjera. Deblje od prosjeka a manje. Zanimaju me vase mjere kakve su bile, naravno ako znate.
Sljedeci tjedan se narucujem za morfologiju ploda. Tko je bio na tome i kako to izgleda? Nadam se da ce mi reci spol, ja ga jos ne znam :/
Jutroooo... 😊
Lidija evo bas sad sam isla pogledat koliko mi je bebica bila velika kad sam bila na pregledu u 15+1 tt... I bila je 12 cm... Ali gle nemoj se brinuti previse, sve je to individualno i nije svaka bebica ista... Znam da se brines zbog svega ali nakraju ce sve bit ok s tvojom bebicom, trebas tako vjerovat..bas mi je zao sta si imala takav peh u vezi u one tvoje situacije s gin... Ali samo pozitivno!! I sretno!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja sam se isto iznenadila za toksoplazmu da je nikad nisan pribolila a isto cili zivot jedem pršut i sl.
Al kako sam skuzila ljudi je najčešće dobivaju kad su u kontaktu sa mačkama tj mačjim izmetom!!!
Lidija pusti te internetske veličine ako doktor reče da je sve u redu!!
Uostalom jesu li ti veličine od tjemena do trticne kosti ili cijela dužina bebe???
Ja sam isto gledala po Googleu, deset stranica o veličinama beba svih deset različito!!
Muz mi je reka da ce mi dok ne rodim kupit Nokiu 3310 i ukinut internet u kuci tako da nemam vise pristup svim mogućim informacijama koje mi samo pune glavu!!
Sortiraj odgovore
Najstariji