Inače, ja mislim da sve te švedske stavljaju samo nekim bebama, a ne svima, odnosno ako njihovi kukići imaju potrebu za time, ali to ti kaže pedijatar.
evo napokon da se javim s novostima :D
jucer i danas bila u bolnici za profil šećera...ovaj put malo bolja situacija...sve vrijednosti su za malo nize..pa tako i konačna...i dr je zadovoljan..al i drzala sam se djete ko pijan plota :D
Iako je sve ok...i dalje me plaši sa tim inzulinom..i očita mi je cilu bukvicu sta se moze sa didtetom desit (pogotovo u 3 tromjesečju) ako se šećer ne drzi pod kontrolom. I bome je uspio u naumu...nema zezancije...
Bila sam na UZ (iako opet idem prekosutra u svoje gin hehehe) i sve je super hvala dragom Bogu....pitala sam ga jel i dalje misli (kao zadnji put) da je vec beba veća..kaze ma neee....super mjere..sve kako treba...
BAs je danas inzistirao na dugom pregledu..sve do u zadnji detalj..rekao je da je 19 tjedan savršen za morfološki obradit razvoj bebe.
Čim sam vidila srce da kuca..ja sam bila sav blažena hahaha :D
e sad..pitam ga dal ćemo konačno vidit spol..i moram reć...sigurnih 10 minuta je vrtio...pristiskao...čak dva pputa do granice bola....sav se iznervira i kaze E ovo jos nisam dozivio da ne mogu uhvatit genitalije ahhahhahha
NA kraju je uhvatio...i opet blijeda faca...okrenuo mi ekran kaze..ma nevjerovatno...vidi tu..i stavrno...kosti zdjelice...kukovi..ali di je spol..magla hahahhahahhaha
pa je joooš vrio i gledao i zakljucio da ne moze bit siguran...i da ne bi tio garantirat vec tek iduci put
aliiiii...da sad ovaj tre mora dat izjavu i rec sta je...rekao bi da misli da je curica :D
ja sam se rastopila na onom krevetu hahahah
eto...nadam se da je pogodio...a ako i nije nema veze :D za sada mi se svidja sta vidi :D
toliko od mene...odoh malo spavat...nisam dvije noci...uvijek ista priča kad idem u bolnicu :/
PS vidim netko je pitao koliko trudnice smiju na sunce. NA ljetno-nimalo. Dr mi je reka da nema opasnije stavri za bebu od zagrijavanja. zato je u trudnoci povisena temperatura jaaako opasna...Ja cu bit cilo liuo na moru jer sam tu doma...ali na plazi samo do 9 ujutro..i nakon 7 navecer...A i radi naticanja...i tako tih bljakoza
Kneginja, čestitam na (mogućoj) curici i drago mi je da se sve normalno razvija.
I moju curku je doktorica dugo vremena lovila na uzv-u i uvijek je bila magla između nogica. U tri navrata se vraćala na spolovilo, pritiskala sondu uzv-a na moj trbuh, tresla trbuh... Prvo je bilo "Nisam sigurna. Mogla bi biti curica", drugi puta "Hmm.. čini se da je curka" i onda treći puta "Definitivno je curka".
Jeste vi već kupile išta za bebe? Ja mislim da ću počekati još jedan uzv za 4 tjedna i onda krećem.
kneginja, super za šećer i super za curku ma i ako nije pogodio, nema veze, važno da se počelo kalkulirati, možda će ti preksutra na ultrazvuku tvoj moći reći
ja nemam pojma kad ću u šoping, vjerojatno tek nakon mora, dakle u sedmom mjesecu. Tad planiram pregledati sve što sam dobila i onda popisati što mi još treba i krenuti u akciju.
Al sad sam baš uzbuđena pred svoj pregled. Jedino što prije toga idem kod mame na ručak, moram se pokušati ne najesti previše da vaga u ordinaciji ne bi počela vrištati kad stanem na nju
Ja još nisam ništa dobila za bebu, ali mi frendice mi govore da su mi već spremile robicu.
Pa si mislim.. ono, bilo bi lijepo da znam što ste mi spremili da to ne moram kupovati. Ali svi misle da je još rano pa će pričekati. Kad, dok se porodim? Znam, malo sam nestrpljiva, a ne bih trebala biti. Možda ljudi i imaju pravo.
Kod mene obratno, 'dječja soba' (pod navodnicima jer još nema nikakvih naznaka da je dječja osim što smo mi tako odlučili) je zatrpana svime i svačime, a ja nemam pojma što mi od toga treba, što ne treba, što mi fali itd itd Osjećam se pomalo nesposobno zbog toga ali trenutno nažalost ne stignem napraviti reda i informirati se. A i domet informiranja su mi velike stvari tipa kolica, krevetić itd, a ne kad me netko pita hoću li da mi da pumpicu za šmrklje xyz ili sam mislila koristiti zxy. Na takva pitanja samo blenem i pitam se sjećaju li se roditelji djece da su i oni nekad bili ovako mutavi kao ja
jao kneginja baš mi drago i za šećer i za razvoj i za moguću curu...
ja sam isto mislila na kupanje od 7 do 10 najduže i onda tek od 6,7...
i inače nateknem od vrućine a di neću sada...imam ja i kadu i klimu za preko dana
danas mi je baš neki super dan...pronašla haljinu za vjenčanje (čak ima još mjesta za bušu) pošto imam još fore do 30.5.
što se tiče širokog povijanaj ja nisam za to...ako bude sve ok s kukovima na prvom pregledu super a ako ne onda ćemo povijati...e sad s obzirom da ćemo mi imati platnene pelene koje su malo šira mislim da je to ok...u 9.mj će sigurno biti toplo za poludit i još bebilija zamotati u te silne tetre i švedsku...nije humano
e da se nadovežem...ja sam nešto sitno robice dobila ali uglavnom kupujemo sve...više sam za neutralne boje pa će biti i za drugu bebu ali uzela sam već i neke muškaste stvari uključujući i robicu za izlazak iz rodilišta...
mi planiramo u 6.mj nakon kontrole u ikeu po stvari za bebu i onda nam ostaju još kolica i robica...
Sortiraj odgovore
Najstariji