Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    05. Svibanj 2015. 21:16

Pozdrav cure :)

ja sam uputnicu za torch dobila skupa s prvim vađenjem krvi i s uputnicom za Rh.. znači na početku trudnoće, prije 12.tjedna :)

A nisam u Francuskoj, živim u Rijeci

lollipop
    05. Svibanj 2015. 21:22

i ja isto...valjda je to u Ri normalna procedura 

Ljubav2
    05. Svibanj 2015. 21:25

Mi svo Europa

lilianaa
    05. Svibanj 2015. 22:59

Pozdrav drage moje trudnice, da se nadovezem na vase komentare. Ovih dana sam radila TORCH test i triple test. Rezultate iscekujem od TORCHa za 5 dana, a tripla za dva tjedna. Nadam se da ce biti dobri.

Ashley
    06. Svibanj 2015. 01:21

Lidija87, biti će sve u redu. Pokušaj se opustiti i ne misliti o tome.
    O.k. znam da je to lakše reći nego učiniti, čekala sam i ja rezultate.
    U stvari u trudnoći uvijek nešto čekamo.... 

Radila sam sve što mi je Gin predložio ...sada sam mirnija.
    Inače je socijalni. Svaki puta testeri za urin, tlak, kilaža, utz i slikica. Knjižicu nemam ali imam fasciklu koji je kao dnevnik,  jer  sestra, koja je BTW, duša od žene, prekrasna,  isprinta list ili dva papira na kojemu sve piše, minimalno jedna slikica utz koju mi da Gin, a ja još dodajem rezultate testiranja koje obavljam, podsjetnike što i kada trebam obaviti i naravno sljedeći dolazak. Fascikla je još uvijek žute boje, jednostavna i neutralna.

lollipop
    06. Svibanj 2015. 07:38

jutro cure...
    i kod moje dr.isto tako...isto je socijalna ali svaki put bude vaganje, tlak, piskiti na trakicu, pregled manualno, vaginalni UTZ da vidi cervix tj njegovu debljinu i na kraju ovaj UTZ preko trbuha...
    ona sve izmjeri, upiše u trudničku za koju mi je rekla da je stalno imam sa sobom za nedaj bože a meni isprinta slikice koje su fora...
    sve one nalaze od dr.koja joj je bila na zamjeni mi je upisala u trudničku (rezultate TORCH testa, PAPA test...ma sve)...

jučer je MM rekao da čudo lupa ko ludo, baš ga je pošteno lupio ad je stavio ruku na trbuh 

kosee
    06. Svibanj 2015. 08:04

Na prvom pregledu nije ni meni radila ništa nego samo ultrazvuk da potvrdimo trudnoću. A onda od idućeg pregleda sve po redu. 

Moj pregled danas u 17h 

lollipop
    06. Svibanj 2015. 08:09

sretno kosee i javi nam kako je bilo...
    ja iščekujem 12.5.

lady6
    06. Svibanj 2015. 08:09

Meni je privatna napisala da poslije 12.tjedna idem napraviti kompletnu krvnu sliku, urin, krvnu grupu i briseve...jucer sam kod soc uzela uputnice...pa cemo vidjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.