Lady dobrodosla!
Moj je ispod pupka i najbolje da gola setam jer sta god obucem njemu smeta, stiska ga pa lupa jos jace :)
Ja sam se tek sad privikla na trudnocu i prihvacam s osmjehom svaku promjenu na sebi i bas sam jako jako sretna i zadovoljna :)
Pusa zenice drage!!
Fluffy
moj je isto iznad pupka...baš onako tvrdi i nema šanse da uvučem ovaj špekasti trbuh
me neka su nama naše bebe dobro, cukri niski, bez žgaravica i mučnina i sve 5...

Ja sam bila tako mirna i sretna trudnica puno vremena!!
I sad mi je užasno!! S bebom je sve u redu i sve je savrseno al ja nikako nemam mira... Počela sam svugdi umišljat bakterije i viruse, perem ruke tisuću puta dnevno stalno vadim ono sredstvo za dezinfekciju, sta god jedem bojim se da to nije dobro.. Užasno se osjecam..
Samo mi se place i stalno imam osjecaj da ce nesto krenit po zlu... Ne znam sta mi je...
Ja sam bila tako mirna i sretna trudnica puno vremena!!
I sad mi je užasno!! S bebom je sve u redu i sve je savrseno al ja nikako nemam mira… Počela sam svugdi umišljat bakterije i viruse, perem ruke tisuću puta dnevno stalno vadim ono sredstvo za dezinfekciju, sta god jedem bojim se da to nije dobro.. Užasno se osjecam..
Samo mi se place i stalno imam osjecaj da ce nesto krenit po zlu… Ne znam sta mi je…
uh
u sličnoj smo fazi...doduse ne pere me strah od bakterija vec od toga da ce se nesto izokrenit naopačke...a u biti smo lude i nista drugo...ili nam se vjera poljuljala...ili ko zna koji nam je vrag...al misim da se moramo scoolirat i bit zahvalne da smo do danasnjeg dana imale sve fino i dobru trudnocu....drugi se do 5.mjeseca namuče...a nas muče naše manite glave i umišljanja hahahha
iako...moram rec da mi je maaaaaalo lakse da ima jos neko da ga peru strahovi ko mene....nekako mi daje nadu da nisam bas skroz popizd...hahhahah :D

Mislim da je vrijeme da se i ja negdje pridružim, mi smo na granici jesenskih beba, termin nam je 24.11.2015
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji