kneginja aj pliz posalji mi prva poruku jer ja tebi ne mogu a i ja bi knjigu
Dragi dolazi krajem 7-og, briga njega, dosa-napravija-otisa
Fluffy
lidija bit ce sve u redu, nemoj negativno razmisljat.. Bas sam jutros citala clanak o tri zene koje su rodile svoju djecu u Auschwitzu, strasno nesto, jadne bez hrane i osnovnih zivotnih uvjeta. Sve bebe super, to su zilavci mali i jako dobro zasticeni, posteljica odvodi sve stetne tvari ne brini se! Dobro je njima unutra
Fluffy
Hvala Fluffy, nadam se i ja da ce biti sve ok, stvarno se trudim da budem sto bolje i za sebe i za dijete. Ne mogu docekati sutrasnji pregled :) ne mogu vjerovati da je vec proslo skoro 4 mj, imam osjecaj kao da sam neki dan vidjela plusic na testu :) i tu neki spominju treperenja u stomaku, i ja osjetim vec neko vrijeme ali mislim da bi u mom slucaju mogla biti crijeva, vise bi mi pasalo da pocne udarati da znam da je ok, nekad i zaboravim da sam trudna hihihi
kneginja, ajd probaj poslat evo zadnji put na momtobe@net.hr
otvorila sam novi mail i ima 20MB slobodno, ako tu ne uspije, otici cu i kupiti knjigu hehe
hvala ti puno
FLUFFY izgleda da sam skopčala u čemu je kvaka,,,mi si samo vidimo ova tu nick names...a valjda treba upisat u pruke korisnicko ime...ono s kojim si se prijavila...meni je tvoje nevidljivo..vjerovatno i tebi moje....isla sam u postavke al ne vidim da sam igdi blokirala...ajde pokusaj mi poslat poruku s tim da mi je korisnicko ime ema knez a ne kneginja...mozda upali
Sortiraj odgovore
Najstariji