Ja imam gel na noktima, i uopće ne brinem oko toga!!
Držat cu ga sigurno jos par miseci!!
e sto se tiče tih svih naših pituravanja....ja sam čekala prva tri miseca da prodju...pa sam se tek onda ofarbala...i sad cekam jos malo pa cu opet....ono svako 2-3 miseca...da ne pretjeram....
a nokte ne lakiram vec duze vrime....prije sam bila ovisnik o gelu...al akd sam skuzila i malo se raspitala šta je to...pa kad mi je zena koja to radi objasnila da zaista je kancerogeno i dugoročno dosta opasno
,ali samo onaj gel koji se przi pod lampom....od tada više nisam nijednom
eventualno liti namažem na nogama...eto...jer sma 99 posto vrimena u japankama...ali mslim da ovo neću..jedino ako budem dobila osobnog pedikera hhahaha...ko će mi se saget :D
jutro curke
kneginja dobila sam knjigu, pogledati ću...hvala ti
ja sam protiv tih geliranja i inace...one naručuju te gelove sa ebaya bog zna kakve kvalitete i sastava...obični lak ajde ali ovo ne...
ja ću sad krenuti na pedikuru pa do 9.mj, jučer sam se jedva sagnula vidjeti šta me to boli na palcu a malac poludio u trbuhu
baš sam tužna da je ovako bljakasto vrijeme u Ri...hoću sunce i sjedenje na balkonu
cureeee
eto mi moj brat se oženio, bila baš lijepa svadba, a i ja sam se dobro držala, i to na štiklama
u petak sam uzela slobodan dan pa otišla kod frizera, ošišala se i tako to. A onda mi se i moj maleni prvi javio tj osjetila sam ga, predivno nešto Kao da je znao da mama ima slobodan dan
Što se farbanja tiče, ja se nisam farbala prva tri mjeseca, a onda sam stavila neku prirodnu farbu iz apoteke, dosta sličnu mojoj prirodnoj tako da to sve skupa još uvijek dobro izgleda.
Nokte isto nisam lakirala prva tri mjeseca, nisam imala ni volje, a sad ih nalakiram otprilike jednom tjedno, mislim da je to u redu.
Čestitke na udaji i svima koje su saznale spol!
jutro svima :) meni se cini da sam osjetila u par navrata lupanje, ali dok ne bude bas bam bam, necu vjerovat :)
sad ulazim u 19 tjedan pa bi mozda i bilo vrijeme....a u srijedu idem do kosa na anomaly pa se nadam da cu svasta vidjet :)
kosee, super za izdrzljivost, bas me zanima kak cu ja za mjesec i pol :)
btw, koja je to prirodna farba, ja bi isto trebala jer imam preveliki izrast, a mislim da mi pramenovi nece pomoc.
javiiiiii, thnx
Kupila sam Color Erbe, nije idealna (ima nekih sastojaka koji isto nisu preporučljivi, ali u manjim količinama), ali barem nema amonijaka ni hidroksida. Jedino što sam ja kupila crvenu boju jer sam inače bila crvenokosa, da bih ispala tamnosmeđa s crvenim odsjajem Tako da, nezgodne su te prirodne boje pa sad nekako razmišljam da možda radije napravim pramenove. Općenito moram nešto smisliti prije poroda jer nekako sumnjam da ću prvih par mjeseci s bebom imati vremena za farbanje, a ne bih htjela izgledati kao duh
jutro curke
sve koje ste dosad trazile knjigu...mailovi psolani...ako nisu dosli..samo javite ili pregledajte spam poštu ;)
u nas neko bljuzgavo vrime...sivi oblaci...tmurno....bzze..a ja mislila radit sezonsko čišćenje ormara...asd encu...ali bas nista...odo zbrljat muzu neki ručak i vraćam se u krevet
bebač se jos ne javlja....ufffff...doslovce krizam dane do pregleda...
da mi je neko prije reka da ću bit ovakva frikuša...nasmijala bi mu se u lice hahahha
morat cu proucit to s tim farbama, hvala ti :)
meni se danas sve nesto vrti u glavi jer je u zg sparina neka, onako pred kisu, a sunce je.
za sutra sam si natovarila vadjenje krvi ujutro, popodne zubara, a u srijedu napokon konkretniji pregled....i onda mi krece stari godisnji. jedva cekam, bas mi se nesto ne da radit ovaj tjedan i opet mi se pocelo spavat cijelo vrijeme. kako ste vi?
mene su prošli ti napadaji spavanja....iamm posla za popiz....a nista ne radim....u biti sad je samo ostala jasna i glasna iskristalizirana lijenost ahhahahaha al bas me briga...trudna sam!!!!! Mogu si je prištit heheehhe
žene samo da se pohvalim da sam se konačno rješila one beštije od ureaplasme, znaći nakon 4 godine konačno imam negativan nalaz!!! :)
e sad da li su ove silne terapije antibioticima napravile svoje ili nesto drugo...ne da mi se sad ići unatrag tražit ali neko mi je preporučio čaj od breze, ja sam ga nabavila i od posljednjeg brisa od prije 2 mjeseca sam ga pila svaki dan...sve si mislim da je i to pripomoglo.
kneginja i ja mislim da je kod mene lijenost na djelu, jer više se ovo ne može pripisati trudnoći
kod nas se vrijeme još drži, sunce se bori iako miriši na kišu, nadam se da ću stići popodne samo otići na kavicu sa kćeri jer sam joj obećala da će ići na trampolin, a kako su cijeli tjedan najavili kišu da još iskoristimo.
e da vas i nešto još pitam, bila sam prije 2 tjedna u svatovima u haljini, i sad za vikned trebam opet u svatove, jel bezveze da ja obučem tu istu haljinu? nekak nisam nikad imala običaj tako ici u istoj kad je mali razmak ali mi se nedaju ni novci sad za neku drugu. Imam opciju još jedino košulju i hlače, a ne znam ni sama što bi
Sortiraj odgovore
Najstariji