Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    27. Travanj 2015. 17:59

ma nisu komplicirane http://www.purlbee.com/2011/12/06/mollys-sketchbook-felt-baby-shoes/
    sada moram naći još koje fornije...pa možda neku aplikaciju gore...
    ubijam dosadu da mi se dan ne svede na čišćenje, kuhanje, pečenje i čitanje 

Fluffy2
    27. Travanj 2015. 17:59

Ashley sama si rekla i ja se slazem, sve se događa s razlogom, pa tako i sadasnja trudnoca nije dosla ranije. 
    kneginja brat danas stavija ruku na stomak i bebac odmah lupnia a brat cili odusevljen (i sam je otac). Prva muska ruka, dragoga nema i nema pojma sta propusta bas sam tuzna.

Fluffy

lilianaa
    27. Travanj 2015. 18:22

Ok, moram priznati da ste me zaintrigirali s knjigom Duhovni pristup radanju. Pitala sam vec na forumu, ali me nitko nije dozivio  pa eto, ako bi netko od vas bio ljubazan i poslao mi na lidijahorvat@net.hr.
    Meni vec 2 mj traje kasalj, tri ture antibiotika iza mene a ja jos nisam dosla k sebi, nadam se da beban dobro. Sutra ga idem vidjeti na uzv, i moram priznati da jedva cekam i da sam jako nestrpljiva i znatizeljna da vidim koliko je moj mali narastao. Nadam se da se drzi i da cu mozda cak saznati i spol  iako sumnjam 

kneginja
    27. Travanj 2015. 18:35

javi dal si dobila mail s knjigom..jer prvi put mi je vratilo mail...drugi put nije povuklo atachment....traci put je otislo...sad neamm pojma.

vjerovatno yahoo malo popizdeknio :D

Sanjarica
    27. Travanj 2015. 18:41

Haha Ashley…bas sam sad gledala i mislim si dal si to meni pisala... Ah ti pametni mobiteli bas...
    Ma uglavnom ne namjeravam se udat u crkvi odmah vec samo na opcini.. A u crkvi mozda za koju god..Zivim ionako u malom mjestu kraj mora tako da cemo to obaviti ovdje kod nas bez puno zafrkancije.. Ionako cemo to napravit zbog nas a ne zbog drugih..u krugu obitelji i najblizih prijatelja.. Nikad me nisu privlacile one velike svadbe i sve one ceremonije... Sta intimnije to bolje...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lilianaa
    27. Travanj 2015. 18:43

kneginja, dobila sam tvoj mail ali nema knjige odnosno attachmenta, mozda je prevelik dokument za slanje :/ imam slobodno 10 MB memorije, ako treba vise, obrisat cu neke dokumente.. Hvala ti ipak sto si se potrudila poslati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.