Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    27. Travanj 2015. 17:40

Lollipop, baš si vrijedna. Sašiti papučice, svaka ti čast.

Kneginja, čestitke na prvoj godišnjici. 

Sada, kada gledam godine unazat, žao mi je što sam sve ovo događala.

kneginja
    27. Travanj 2015. 17:58

misliš da si odgađala? ma sta ti ima bit žao :) izgleda da je sad pravi trenutak za to...i uzivaj :D 

ja nekako mislim da se stavri dogadjaju onda kad im je zapisalno da se dogode...bez obzira sta mi mislili :D

Ashley
    27. Travanj 2015. 18:22

kneginja

misliš da si odgađala? ma sta ti ima bit žao :) izgleda da je sad pravi trenutak za to…i uzivaj :D 

ja nekako mislim da se stavri dogadjaju onda kad im je zapisalno da se dogode…bez obzira sta mi mislili :D

U potpunosti si u pravu. 

lollipop
    27. Travanj 2015. 17:59

ma nisu komplicirane http://www.purlbee.com/2011/12/06/mollys-sketchbook-felt-baby-shoes/
    sada moram naći još koje fornije...pa možda neku aplikaciju gore...
    ubijam dosadu da mi se dan ne svede na čišćenje, kuhanje, pečenje i čitanje 

Ashley
    27. Travanj 2015. 18:40

lollipop

ma nisu komplicirane http://www.purlbee.com/2011/12/06/mollys-sketchbook-felt-baby-shoes/
    sada moram naći još koje fornije…pa možda neku aplikaciju gore…
    ubijam dosadu da mi se dan ne svede na čišćenje, kuhanje, pečenje i čitanje 

Kako su slatke. Morat ću i ja izvući svoju mašinu koja godinama stoji zaboravljena u kutu.
    A što se tiće hobija poput šivanja, pletenja i heklanja vjerujem da nam sada mogu biti od velike koristi, em kratimo vrijeme em stvaramo nešto što ćemo iskoristiti.

Lidija87, biti će sve u redu. Žao mi je što te tako ružno strefilo i što toliko kašlješ. Bebi ne bi trebalo biti ništa od antibiotika, a što se tiče samog kašlja kao zvuka, gledala bi na to ovako. Kada se beba rodi, već će biti naručena na jače zvukove i imat ćeš manje problema sa spavanjem za razliku od one djece koja su 9 mjeseci provodila u tišini.

Fluffy2
    27. Travanj 2015. 17:59

Ashley sama si rekla i ja se slazem, sve se događa s razlogom, pa tako i sadasnja trudnoca nije dosla ranije. 
    kneginja brat danas stavija ruku na stomak i bebac odmah lupnia a brat cili odusevljen (i sam je otac). Prva muska ruka, dragoga nema i nema pojma sta propusta bas sam tuzna.

kneginja
    27. Travanj 2015. 18:18

Fluffy

Ashley sama si rekla i ja se slazem, sve se događa s razlogom, pa tako i sadasnja trudnoca nije dosla ranije. 
    kneginja brat danas stavija ruku na stomak i bebac odmah lupnia a brat cili odusevljen (i sam je otac). Prva muska ruka, dragoga nema i nema pojma sta propusta bas sam tuzna.

a jbmu...pa kad ti stize dragi ?? oce li bar neko vrime prije poroda da malo i on dozivi trudnocu :D

Fluffy

lilianaa
    27. Travanj 2015. 18:22

Ok, moram priznati da ste me zaintrigirali s knjigom Duhovni pristup radanju. Pitala sam vec na forumu, ali me nitko nije dozivio  pa eto, ako bi netko od vas bio ljubazan i poslao mi na lidijahorvat@net.hr.
    Meni vec 2 mj traje kasalj, tri ture antibiotika iza mene a ja jos nisam dosla k sebi, nadam se da beban dobro. Sutra ga idem vidjeti na uzv, i moram priznati da jedva cekam i da sam jako nestrpljiva i znatizeljna da vidim koliko je moj mali narastao. Nadam se da se drzi i da cu mozda cak saznati i spol  iako sumnjam 

kneginja
    27. Travanj 2015. 18:33

lidija87

Ok, moram priznati da ste me zaintrigirali s knjigom Duhovni pristup radanju. Pitala sam vec na forumu, ali me nitko nije dozivio  pa eto, ako bi netko od vas bio ljubazan i poslao mi na lidijahorvat@net.hr.
    Meni vec 2 mj traje kasalj, tri ture antibiotika iza mene a ja jos nisam dosla k sebi, nadam se da beban dobro. Sutra ga idem vidjeti na uzv, i moram priznati da jedva cekam i da sam jako nestrpljiva i znatizeljna da vidim koliko je moj mali narastao. Nadam se da se drzi i da cu mozda cak saznati i spol  iako sumnjam 

LIdija daj provjeri da nije greska u tvom mailu..i dal je aktivan..yahoo ga ne rpepoznaje kao postojeci...pise mi kad upisem tvoju adresu da ne postoji..tj da je mail odaslan bez adrese?? ne kuzim...nikad ovo nisam vidila do sad

kneginja
    27. Travanj 2015. 18:35

javi dal si dobila mail s knjigom..jer prvi put mi je vratilo mail...drugi put nije povuklo atachment....traci put je otislo...sad neamm pojma.

vjerovatno yahoo malo popizdeknio :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI