Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    27. Travanj 2015. 16:47

Branchi i Fluffy, hvala. Samo pozitiva 

A umor ili lijenost nemam pojima. što se tiće tableta, elevita ili nekih takvih, gle, te tablete ne piješ radi bebice, ona će iz tebe izvući i dobiti sve potrebne mineralne, vitamine što joj treba. Te tablete, pijem Pregnital, pijem radi sebe. Vjerojatno ću ih nastaviti piti i kada rodim i dok budem dobila (to još moram provjeriti, ali mislim da mogu pomoći u općem zdravlju trudne žene i poslije majke, dojilje.

Ashley
    27. Travanj 2015. 17:11

Knjeginja, hvala na informaciji. Rekli su mi da je zakonska obaveza, naravno, kao i cijepljenje djeteta. Pa neki to ne učine. Stvarno nema potrebe ulaziti u odabir i postupke.
    Sve smo različite, kod mene je u životu uvijek bilo primarno red, rad i disciplina i po tom načelu volim živjeti. Imam svoju firmu, šefica sam mnogima i samo na takav način mogu funkcionirati ako se unapred pripremom na scenarij i još barem tri različita scenarija. Volim znati što me očekuje.
    Znam da ne mogu ništa promijeniti ali se mogu pripremiti i unaprijed napraviti neki konstruktivan plan za budućnost, što i kako. Osobno ne bih mogla podnesti iščekivanje i ne znanje, to je nešto što ne znam savladati. To me ćini nervoznom, a u trudnoći je ustvari najgora stvar biti nervozna trudnica.
    "Ubila mačku znatiželja"  je opis koji mi stoji prišiven na leđima.

Postoji jedna metoda neinvazivnaza koju bi se odlučila da sam na vrijeme saznala. Radi se u 12 tjednu.Mislim da se zove niffi ili nešto tome slično. Vade ti krv i šalju u laboratorij u Ameriku ili Kinu i košta nešto novaca. Točnost je oko 98%. Sve se sazna, pa i spol. Prošli tjedan sam saznala za to, a već sam se naručila za amnio. Rekla sam si da je sve u životu suđeno i da će biti kako će biti. Plašit se unaprijed postupka nema smisla, to je kao i da se plašim poroda jer i na porodu može biti komplikacija i za majku i za bebu i to sa fatalnim rezultatima.
    Svaka od nas ima svoj životni put koji mora proći i bez obzira na odluke, slučajnosti nema. Sve je zapisano u zvijezdama i događa se s razlogom.

lollipop
    27. Travanj 2015. 17:30

ashley pa hajde sada si i to obavila i lijepo odmaraj 
    ja se isto veselim svojoj svadbici...ono roditelji, brat i žena, najbolja prijateljica ma super...uostalom ne udajem se radi sela već radi sebe...tako i tako smo to mislili ove godine a mrva je samo ubrzala stvar...
    moramo do matčnog vidjeti termine za 5.mj ili eventualno 6.mj

kneginja sretna vam godišnjica 

ovo moje čudo lupka sve jače i jače a meni  ko 
    danas sam se ulovila posla pa sam sašila papučice...sad moram još i mobil počet radit...ma baš se veselim 

lollipop
    27. Travanj 2015. 17:32

btw netko od cura iz Ri je napisao da se sad u 5.mj treba prijavit za tečaj u bolnici za 6.mj jer 7.i 8. nema tečaja...je bilo tako?

kneginja
    27. Travanj 2015. 17:36

ma naravno...svak za sebe odlučuje..bez daljnjega... :D

ja sam više "djete cvijeća" tip osobe hahahaha...ti bi vjerovatno sa mnom popizdila...

samo sam tila rec (jer sam vec čula od par zena da misle da moraju na amnio) da apsolutno ne postoji nikakva zakonska obaveza za amnio.ali bas nikakva. samo preporuka struke.

Mislim da za cjepljenej cak nesto i postoji...ali necu sad u to ni ulazit...jer nisam bas upucena do kraja.

btw...čini mi se da sam danas malo osjezila u dva navrata udatac iznutra...ali opet sama sebi ne vjerujem....čekam iduće...da mi se potvrdi :D

Ashley
    27. Travanj 2015. 17:40

Lollipop, baš si vrijedna. Sašiti papučice, svaka ti čast.

Kneginja, čestitke na prvoj godišnjici. 

Sada, kada gledam godine unazat, žao mi je što sam sve ovo događala.

kneginja
    27. Travanj 2015. 17:58

misliš da si odgađala? ma sta ti ima bit žao :) izgleda da je sad pravi trenutak za to...i uzivaj :D 

ja nekako mislim da se stavri dogadjaju onda kad im je zapisalno da se dogode...bez obzira sta mi mislili :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.