Pozz curee.... Evo mene s pregleda...sve ok... Opet sam sad malo mirnija..
Medutim bebica nam opet okrenula leda i pokazala guzu...tako da i dalje neznamo sta krije..hehe..al nema veze samo neka je sve ok!!
Iva zasto bi ti bio bed obuc istu haljinu...meni nebi bio bed..i zasto bacat pare ponovo ak ne treba... Jos pogotovo ako ides na neki pir na kojem nisu bas isti ljudi koji su bili na ovom prvom..ma sta te briga...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Iva, obuci istu haljinu, a ako imaš kakav dodatak, maramu, nakit, cipele i torbicu koji su drugačiji onda je to pun pogodat. Napravi drugačiju frizuru ako imaš dužu kosu...Jedna haljina može izgledati potpuno drugačije ako se zamjene dodaci
Kneginja, razumijem te u potpunosti. Iščekivanje je užas. I budi opuštena, sve je u redu.
I sama sam postala lijena, ništa mi se ne da. Po cijele dane se razvlačim po stanu, skuham ako mi se da i bavim se nekim hobijem. Najviše gledam tv i to one kulinarske 1,2,3 kuhaj i slično. Oni me dopuštaju.
Bila sam danas na amnio, iskustvo koje ne bi voljela ponoviti. Odmaram do srijede pa ću kod ginekologa.
ashley, a zasto amnio, ako smijem pitati?
cula sam da nije bas najugodnije i definitivno sad odmaraj i ne mrdaj.
Iva, ja isto podupirem istu haljinu :)
u 6 mj imam dvije svadbe i necu obuci isto samo zato jer mi je druga svadba burki pa da ipak bude nesto special. ali zato cu samo za tu svadbu nesto kupit, a za prvu nosim nesto iz ormara :)
ko bi trosio toliko :)
hej curke evo i nas... Ja i dalje cekam onaj pravi kick od svoje curice, zasad asmo jos uvijek vrlo sramezljivi... Danas nas je zvala ginekologica da jel mozemo umjesto 11/05 doci 08/05 na pregled, jupiiiii!!! 3 dana ranije, bas sam happy jer sada idemo na veliki pregled, onaj sa 20 tjedana i jedva cekam da vidim moju malenu pisuljicu...
Mene zatvor poceo opet muciti, 2 dana nisam na wc-u bila... Neznam vise sta nisam probala... dajte neke savjete??
Branchi, za amnio sam se odlučila jer ću roditi sa 39, pa je to i zakonska obveza. Mogla sam ići prije na probirne triple i slično i većina trudnica danas tamo su ustvari bile na amnio samo zato jer su ih poslali sa probirnih. Pričajući sa njima, ustvari sam sretna da sam to izbjegla, jer probirni nisu u potpunosti točni nego su postoci, a mogu te zaplašiti. Znam da će kod mene sve biti u redu a ovo sam kao i onaj torch ili kako se već zove, obavila reda radi.
Inače volim u životu sve znati što me očekuje i bez obzira na ishod i rezultat, biti će mi lakše biti pripremljena ako se trebam pripremiti na nešto. Za rizik znam da postoji, ali sam imala veći rizik u prva tri mjeseca od mogućeg spontanog pa sam ga preživjela. Treba misliti pozitivno i biti će pozitivno. Nakon ovoga se mogu opustiti.
BTW, 09.05. se i ja udajem. 13 godina sam u vezi i ova nas je bebica konačno trgnula da pređemo naš plafon i napravimo novi korak. Ustvari, bebica me je trgnula jer da se njega pitalo, bili bi se vjenčali još 2006 kada smo se zaručili, ja sam bila ta koja je uvijek imala posla preko glave a svadba mi nije bila bitna.
Odabrala sam vrlo malo vjenčanje, u crkvici na moru, u jednom prekrasnom , malom mjestu na jednom lijepom otoku. Uz popodnevno druženje, ručak- većera sa nekolicinom najdražih ljudi u životu. To mi je oduvijek bila želja a sada imam i dobar razlog, trudna sam i ne da mi se gledati sve moguće ljude koje bi eventualno trebala zvati, a koji me živciraju.
Davno mi je jedna prijateljica, inače vrlo poznata javna osoba, rekla da je vjenčanje stvar mladenaca, posebno mlade i da se ne zamaram time koga ću ili neću zvati. Rekla mi je, pozovi samo one koji te čine sretnom. Ostale zanemari. Vjenčanje je tvoj dan i neka bude točno onakvo kakvo si želiš. Ako ti tko zamjeri što ga nisi pozvala taj bi ti zamjerio i nešto na svadbi...
Sada odmaram, ležim u krevetu i ustvari se opuštam uz relax muziku.
Ashley citajuci tvoj post o planovima za vjencanje ko da sam ga ja pisala.. Tocno tako malo intimno vjencanje i mi zelimo... Zajedno smo vec 8 god ali smo odlucili to napraviti sljedece proljece...kad se malo uhodamo u novu ulogu roditelja koja nas uskoro ceka..hehe..
Uglavno cestitke i sretno!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
draga ashley i ja vjerujem da ce ti sve biti kako treba, volim kad su ljudi pozitivni :)
i super je odluka za vjencanje, ko bi stigao sve zadovoljiti.
Super za pozitivne vijesti
Ashley bas super, slazem se s tobom u potpunosti, takvo ce bit i moje vjencanje. Samo najdrazi ljudi s kojima se i svakodnevno druzim. I nas je bebica ubrzala za punu godinu dana. Samo mi s enekako cini da su svi nervozniji od mene, ja sam skroz opustena po tom pitanju i znam da ce sve bit super.
Sad cekamo pregled u cetvrtak al malac lupa na veliko vec pa je lakse.
Inace ne znam vise razlikovat umor od lijenosti samo znam da spavam po cijele dane i da me to pomalo frustrira. Prestala sam pit Elevit mozda je i to uzrok..
Fluffy
Šahistica, baš mi je to drago čuti.
Ukoliko si katolkinja i želiš se vjenčati u crkvi u nekom drugom mjestu, župi koja nije ona gdje živiš očekuj par sitnih komplikacija.
Kod svečenika u župi gdje stanuješ traži dopuštenje da bi se vas dvoje voljeli vjenčati u nekoj drugoj župi i navedi razlig, obavite oboje zaručnićki tečaj. Papire za vjenčanje skupi u matičnom uredu mjesta gdje se mislite vjenčati. Ukratko ali si iz Ka, on iz Zd, svaki u svom gradu kršten, krizman, tamo ćete tražiti dvoje slobodne listove. Ako sada živite u Zg, a želite se vjenčati u Kolanu na Pagu, u Zagrebu u župi mjesta stanovanja tražiš dopuštenje, u Kolanu tražiš svečenika da vas vjenča a u mjestu Pagu u matičnom uredu tražiš papire, koje onda prvo nosiš svom župniku u Zagrebu, uz slobodne i krsne listove od oboje, te potvrdu o zaručnićkom tečaju, koji je meni osobno bio genijalan i super. Totalna suprotnost od onoga što sam očekivala. Tada ti on daje dopuštenje i to onda nosiš svečeniku u Crkvu gdje se misliš udati.
Ako se ne misliš udati u Crkvi, onda Odi u matični ured mjesta gdje se misliš udati i to je to.
Oprostite drage trudnice što sam uzurpirala malo ovaj naš zajednički prostor jesenskih bebica. Nemojte mi zamjeriti.
Sortiraj odgovore
Najstariji