Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    28. Travanj 2015. 12:29

Ryanne, točno to  Meni su sad dali da jednog dečka vodim kroz pisanje diplomskog iz područja kojim se ja bavim, a on će doći raditi taman u rujnu kad ja ne budem više na poslu. Pa me i tu hvata lagani strah da će preuzeti sve moje poslove i da će mene gurnuti u tko zna kakvu rupu kad se vratim  

Nego, cure, jeste li što razmišljale o trudničkim tečajevima ili se prijavljivale? Ja sam mislila roditi na Svetom duhu (iz Zagreba sam) i vidim kod njih na stranici da imaju tečajeve i da tate moraju na tečaj da bi prisustvovali porodu. No ne znam kako je s tim tečajevima preko ljeta pa me strah da mi to sve na kraju ne promakne. Spremam se nazvati ovih dana i provjeriti.

Sanjarica
    28. Travanj 2015. 12:41

U pulskom rodilistu ako zelis da prisustvuje partner mora imati potvrdu da je bio na tecaju samnom... Ja sam bas jucer zvala zenu koja odrzava tecaj i stavila nas je u grupu u 6 mj.. Tecaj traje svega 4 puta po otp 2 sata...tako da mi idemo..  Neznam kako je drugdje ali ovdje se tecaji ne odrzavaju od polovice sedmog mj do pocetka devetog mj..  Tako da ako zelis ic mozda da vec nazoves da si rez termine..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kosee
    28. Travanj 2015. 12:49

Evo ako nekome pomaže, ovo je tečaj na Svetom Duhu - http://www.kbsd.hr/Ginekologija-interdisciplinarni-tecaj-za-trudnicu 

Piše na stranici da očevi moraju ići na tečaj ako žele prisustvovati porodu. Vjerojatno ću onda nazvati ovaj tjedan pa provjeriti što i kako pa javim!

Anci2225
    28. Travanj 2015. 12:59

Najcesce tokom 7 i 8 mjeseca nitko bas nema trudnicke tecajeve tak da se dobro raspitajte.
    Vjerujte mi da vam je to puno lakse obaviti dok ste "manje" trudne nego pred kraj 

Za Petrovu bolnicu je bilo da moras imati bas njihov tecaj koji je prije 4 godine bio 400 kn. Ostale tecajeve ne priznaju

Branchi
    28. Travanj 2015. 13:06

ja sam se prijavila za 6 mjesec u tu petrovu. je najskuplja, ali cula sam dosta pozitivnih komentara pa idemo tamo.
    ovi besplatni mi ne dolaze u obzir jer vecinom traju od 15 do 18, a onda radim i nema sanse da me puste par dana tako.
    u petrovoj isto nema 7 i 8 mjesec, a 9 mislim da mi se nece bas ic heheh

kneginja
    28. Travanj 2015. 13:06

ja bi baš tila ić na nekakv tečaj al toga u nas nema..najbilze 70 km...al onda to muz ne moze...tako da...morat cemo proć nas dvoje tečaj doma :D nadam se da cu anc neku online poduku :D

Mustela sam čula da je kao najzdravija verzija bebi kozmetike..ali je toliko skupa,da nije dobra za moje zdravlje ahhahahha...tako da cemo mi koristit stari dobri provjereni penaten...doduse ja sam narucila njemački :D jer imam prilku...a njihovo mi je sve masu kvalitetnije iako je navodno ista stvar. 

jel počinjete vi lagano skupljat stavrčice? Mene ve deseti put zove zenskica (neki rod) koja mi zeli dat svari od svoje bebe...rodila je prije 4 mjeseca malog dečkica...i ima sve nove novcate stavri..jer je msilila da vise nece radjat a amlac se "zaletio"..pa je em kupila em dobila cudesa stavri....I eto žena nudi..i ono želi se sto prije rješavat viska stavri..a ja joj ne znam rec sta nosim ahhahaha
    sad smo se dogovorili..nek neutralne stavri odmah spremi i šalje :D pa ako bude decko..samo nek šibne ostatak stavri.

Inače sam podosta gadljiva i ne volim to mijenajnje robe...ali ovo je bas ludo čista žena...a stavrčice stare najvise 4 mjeseca :D tako da mi je ok

krevetic i kolica nema sanse...moram kupit..iako su anjskuplja stavka....to mi mira bit 1/1 novo.....jbga....bube u glavi ahhahah :D

Naanaa2
    28. Travanj 2015. 13:21

Joj cure, ja samo u širinu idem. Imam svečaniji događaj za dva tjedna, i išla sam samo u isprobavanje haljinica i ostala sam u šoku kako izgledam. Da mi je netko rekao da ću se ikada žaliti kako sam debela rekla bi mu da je lud, jer sam uvijek bila ko šparoga, kako mi je mama govorila. Sad koju god haljinicu probam- užas. Iza trokrilni ormar, trbuha skoro pa ništa, a raširila sam se auuuuu. Ko bure sam.

kosee
    28. Travanj 2015. 13:23

Ne znam mogu li na tečaj u Petrovu pa roditi na Svetom Duhu.. 

Ugl, sad sam zvala pa mi je rečeno da nemaju raspored tečajeva još i da nazovem u šestom mjesecu pa onda ako ne bude tečajeva da mogu ići u svoj dom zdravlja na tečaj pa će mi oni dati papir  
    Vidim da je to sve vrhunska organizacija 

Naanaa2
    28. Travanj 2015. 13:34

Mi smo počeli sa skupljanjem stvarčica, ali samo ih stavljam u dječju sobu, tako da zapravo ni ne znam što sve imamo. Krevetić smo dobili, sljedeći tjedan idemo po njega, a kolica su rezervirana da financiraju jedni djed i baka tako da ćemo u kupnju negdje u šestom mjesecu, jer moramo putovati dalje pa muž ne želi da idemo poslije jer ja kao neću moć. On valjda misli da ću ja za mjesec i pol biti kit. Možda i hoću, ne mogu se zamisliti. Drugi djed i baka su se odlučili dati novce pa da mi kupimo što nam treba budući su im kolica "zauzeta". 

Dajte mi recite, koliko namjeravate odvojiti za kolica? Ili vam to nije bitno? Ja nisam ni znala koliko kolica koštaju dok nisam počela sad malo istraživati. Baš me šokiralo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.