Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    27. Travanj 2015. 18:41

Haha Ashley…bas sam sad gledala i mislim si dal si to meni pisala... Ah ti pametni mobiteli bas...
    Ma uglavnom ne namjeravam se udat u crkvi odmah vec samo na opcini.. A u crkvi mozda za koju god..Zivim ionako u malom mjestu kraj mora tako da cemo to obaviti ovdje kod nas bez puno zafrkancije.. Ionako cemo to napravit zbog nas a ne zbog drugih..u krugu obitelji i najblizih prijatelja.. Nikad me nisu privlacile one velike svadbe i sve one ceremonije... Sta intimnije to bolje...

Ashley
    27. Travanj 2015. 18:58

Sanjarica

Haha Ashley…bas sam sad gledala i mislim si dal si to meni pisala… Ah ti pametni mobiteli bas…
    Ma uglavnom ne namjeravam se udat u crkvi odmah vec samo na opcini.. A u crkvi mozda za koju god..Zivim ionako u malom mjestu kraj mora tako da cemo to obaviti ovdje kod nas bez puno zafrkancije.. Ionako cemo to napravit zbog nas a ne zbog drugih..u krugu obitelji i najblizih prijatelja.. Nikad me nisu privlacile one velike svadbe i sve one ceremonije… Sta intimnije to bolje…

Onda ti je to čas posla. 
    Hop i udana si.

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lilianaa
    27. Travanj 2015. 18:43

kneginja, dobila sam tvoj mail ali nema knjige odnosno attachmenta, mozda je prevelik dokument za slanje :/ imam slobodno 10 MB memorije, ako treba vise, obrisat cu neke dokumente.. Hvala ti ipak sto si se potrudila poslati

kneginja
    27. Travanj 2015. 19:14

lidija87

kneginja, dobila sam tvoj mail ali nema knjige odnosno attachmenta, mozda je prevelik dokument za slanje :/ imam slobodno 10 MB memorije, ako treba vise, obrisat cu neke dokumente.. Hvala ti ipak sto si se potrudila poslati

daj vidi sad opet...ili očisti malo mail ovo je malo veci dokument...ili otvori mail na yahoo..meni je za sad stavrno ok...ma i gmail...pa ćemo pokusat ponovo ;)

Fluffy2
    27. Travanj 2015. 18:51

kneginja aj pliz posalji mi prva poruku jer ja tebi ne mogu a i ja bi knjigu 
    Dragi dolazi krajem 7-og, briga njega, dosa-napravija-otisa 

kneginja
    27. Travanj 2015. 19:07

Fluffy

kneginja aj pliz posalji mi prva poruku jer ja tebi ne mogu a i ja bi knjigu 
    Dragi dolazi krajem 7-og, briga njega, dosa-napravija-otisa 

ne znam sta je ovo...al akd ti idem napisat poruku tu na klokanici...podjem upisivat ime..al pise takav korisnik ne postoji...a imam te u frendovima??
    jel sad to ne šljaka ili sam ja malo mutava ahhahaha :)

Fluffy

Fluffy2
    27. Travanj 2015. 19:04

lidija bit ce sve u redu, nemoj negativno razmisljat.. Bas sam jutros citala clanak o tri zene koje su rodile svoju djecu u Auschwitzu, strasno nesto, jadne bez hrane i osnovnih zivotnih uvjeta. Sve bebe super, to su zilavci mali i jako dobro zasticeni, posteljica odvodi sve stetne tvari ne brini se! Dobro je njima unutra 

Fluffy

Fluffy2
    27. Travanj 2015. 19:13

ahahah ja mogu svima osim tebi poslat 

kneginja
    27. Travanj 2015. 19:14

Fluffy

ahahah ja mogu svima osim tebi poslat 

wtf ahahhahahah

Fluffy

lilianaa
    27. Travanj 2015. 19:18

Hvala Fluffy, nadam se i ja da ce biti sve ok, stvarno se trudim da budem sto bolje i za sebe i za dijete. Ne mogu docekati sutrasnji pregled :) ne mogu vjerovati da je vec proslo skoro 4 mj, imam osjecaj kao da sam neki dan vidjela plusic na testu :) i tu neki spominju treperenja u stomaku, i ja osjetim vec neko vrijeme ali mislim da bi u mom slucaju mogla biti crijeva, vise bi mi pasalo da pocne udarati da znam da je ok, nekad i zaboravim da sam trudna hihihi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI